OFERTA PROMOTIONALA

Vacanta la munte - Pensiune Sibiu - Marginimea Sibiului

Descriere oferta

Pensiune Sibiu – Marginimea Sibiului este locul unde traditia este la ea acasa, in comuna Gura Râului la 18 km de municipiul Sibiu, avand vatra satului la ieşirea râului Cibin din munţi, de unde vine şi denumirea.

Unitatea de cazare dispune de 6 camere duble si o camera tripla spatioase, cu balcoane si baie proprie, un sala de mese si o bucatarie complet utilata (vesela, cuptor, plita, microunde, cafetiera, masina spalat vase etc). Toate camere dispun de televizoare lcd si wi-fi gratuit.

Curtea dispune de spatiu pentru parcare si in acelasi timp va puteti bucura de multa verdeata si aer curat in foisoarele amenajate cu gratar, plita, ceaun sau puteti practica sport: ping pong, trambulina, spatiu de joaca pentru copii.

Ar trebui să vezi, cândva Gura- Râului, ca să înțelegi ce înseamnă colț de rai cu străveche tradiție în cultura românească” spunea Lucian Blaga.

În arealul comunei este situat Parcul Natural Cindrel. Aflată la o altitudine de 554 m şi străjuită de dealuri şi păduri, comuna Gura Rîului beneficiază de aerul tare şi curat al munţilor ce o străjuiesc.

Atestată documentar in 1380 Gura Râului este unul dintre puţinele locuri unde tineretul păstrează intacte tradiţiile şi obiceiurile specifice, şi unde acestea se îmbină armonios cu modernul. Uliţele sale se înşiruiesc pe malul râului Cibin, ce deschide cărarea printre dealuri.NOTA:

Tarifele sunt valabile pentru un sejur de minim 3 nopti de cazare.

Disponibilitatea se va verifica in momentul cererii de rezervare.

Tarifele afisate nu sunt valabile in perioada sarbatorilor de iarna, 1 Decembrie, Craciun, Revelion. Pentru aceste perioade de cazare, va rugam sa solicitati oferta personalizata.

Plata sejurului se poate face cu vouchere / card de vacanta!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- cazare in camera dubla / tripla
- wifi gratuit
- parcare
- acces la gratar
- spatiu de joaca pentru copii

Servicii neincluse

- transport
- masa

Transport

Transport individual

Preturi

08.02.2021 - 31.12.2021  75  68 RON

Sign In