Business & Corporate Travel

BUSINESS & CORPORATE  TRAVEL  - este un raspuns la nevoile companiilor si institutiilor, a managerilor si angajatilor acestora cu timp limitat de organizare a calatoriilor, intalnirilor, evenimentelor.

Furnizare de servicii locale și acoperire globală
Înțelegând nevoile locale, în special resursele locale, le aliniem la tendințele globale și oferim clienților noștri, la nivel local, cele mai bune practici în domeniul serviciilor de călătorie corporativă la nivel mondial. Oferim clienților noștri acces la o infrastructură tehnologică integrată care permite corporațiilor de toate dimensiunile să păstreze controlul asupra programului lor de întâlniri și călătorii, maximizând în același timp rentabilitatea investiției lor în călătorii. Clientilor care calatoresc in interes de business le oferim asistență și resurse 24/7 din întreaga lume pentru a-i ajuta să călătorească în siguranță, să rămână mulțumiți și să se concentreze asupra obiectivelor lor de afaceri.

Managementul contului
Cu accent pe comunicarea eficientă, conciliază obiectivele și bugetele de călătorie ale companiei cu nevoile individuale ale călătorilor. Pe măsură ce obiectivele dvs. devin ale noastre, vă ajutăm să vă atingeți obiectivele specifice ale programului de călătorie. Cea mai recentă metodologie pentru optimizarea programului de călătorie, economii și eficiență a proceselor vă va susține toate obiectivele. Printr-o abordare profesională și consultativă găsim împreună cele mai bune soluții pentru a influența in mod pozitiv comportamentul și a îmbunătăți productivitatea călătorilor.

Soluții online / offline și asistență
Oferim clientilor o gamă completă de servicii concepute pentru a satisface nevoile lor din momentul rezervării până la întoarcere. Integrând peste 10 instrumente de rezervare online și oferind un management de călătorie de calitate, echipa noastră experimentată de consultanți oferă managerilor de turism conținut relevant al companiilor aeriene, hotelurilor și companiilor feroviare și de închirieri auto pentru a alege cea mai buna configuratie de servicii in scopul atingerii satisfacerii nevoilor de calatorie in maxima siguranta.

Business Intelligence și raportare
Instrumente și tehnologie pentru a vedea cum funcționează programul dvs. în raport cu obiectivele stabilite în toată țara, în întreaga lume. Oferim managerilor de achiziții și cumpărătorilor de călătorii acces la analiza necesară a datelor de călătorie și a cheltuielilor pentru ședințe pentru a vă ajusta în mod constant afacerea dvs. Vă gestionăm bugetele de călătorie de la o proiecție pe un fișier Excel până când acestea sunt cheltuite efectiv, cheltuielile de călătorie analizate și economiile raportate. Permitem monitorizarea conformității politicii pentru a evita costurile înainte ca acestea să fie suportate. Raportarea noastră de afaceri este concepută pentru a oferi echipelor de operațiuni, achiziții, securitate și finanțe o singură sursă pentru informații consistente și exacte.

MICE
Fie că sunteți în căutarea creșterii productivității întâlnirilor dvs. de afaceri sau pentru oportunitatea perfectă de a vă motiva partenerii cu tururi personalizate sau pur și simplu luați în considerare un stimulent la nivel înalt pentru a vă motiva cei mai buni angajati, suntem parteneri cu dvs. pentru a atinge obiectivele si standardele dorite la fiecare eveniment sau la nivel de întreprindere. Asistență pentru toate părțile spectrului de întâlniri - de la sfaturi tactice cu privire la programe individuale până la furnizarea unei soluții de întâlniri gestionate strategic care maximizează economiile de costuri, optimizează gradul de cunoaștere a mărcii și minimizează riscurile.

Turism individual pentru membrii companiilor
Clientii nostri, angajati ai companiilor beneficiaza de o serie de avantaje :
- tarife preferentiale special negociate sub tarifele de lista pentru servicii de cazare in Romania, activitati, transferuri, asigurari.
- consultanta gratuita pentru alegerea si achizitionarea celui mai avantajos pachet turistic.
- suport permanent pentru rezolvarea eventualelor probleme ce pot aparea in perioada sejurului.
- posibilitatea de a face rezervari simplu, rapid si eficient pentru toate produsele companiei.
- plata vacantelor in rate, fara dobanda.
- plata vacantelor in Romania cu vouchere / card de vacanta.
- timp castigat in procesul de documentare, rezervare si plata serviciilor turistice.

Pentru cereri de oferta sau mai multe detalii ne puteti contacta la telefon: 0722955777  ||  0728168881


Sign In