Despre noi

Iti multumim pentru interesul si increderea acordate Agenției de turism CHEF DE DUCĂ!

Trebuie de la inceput sa stii ca ne straduim sa iti prezentam cele mai bune oferte catre cele mai dorite destinatii din tara si din strainatate.

Scopul nostru este sa te ajutam ca tu sa iti petreci timpul liber asa cum iti doresti, cand si unde iti doresti, recompensa noastra fiind multumirea si satisfactia ta!

Misiunea agentiei de turism CHEF DE DUCĂ este de a promova turismul intern dar si cel extern, prezentandu-va o gama larga de oferte care sa acopere toate gusturile in materie de calatorii si turism.

Cu totii stim ca avem o tara frumoasa, cu locuri si peisaje minunate pe care trebuie neaparat sa le vizitam si sa ne bucuram de ele, indiferent ca este vorba de litoralul Marii Negre, minunatii Munti Carpati sau Delta Dunarii.

De asemenea acordam o importanta deosebita turismului extern si dorintelor tale de a calatori in diferite parti ale mapamondului, pentru relaxare sau pentru a descoperi atractii si obiective turistice, obiective istorice sau culturale.

Daca doresti sa iti petreci vacanta, concediul, weekendul, intalnirile de afaceri, teambuildingul sau chiar iesirile in natura cu familia, prietenii sau colegii si ai anumite preferinte in ceea ce priveste tara, regiunea, orasul, clasificarea hotelului/pensiunii, facilitatile pe care acestea le ofera, sau orice alte doleante, suntem in masura sa iti oferim cea mai buna oferta care sa te avantajeze si sa te satisfaca pe deplin!

Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi si sa ne spui ce iti doresti!

 

Despre noi

Sign In