Vacanta exotica in Thailanda - Bangkok si Phuket - 14 nopti in tara celor 1000 de zambete!

Descriere oferta

Thailanda este cunoscută pentru plajele sale frumoase, templele uimitoare și mâncarea delicioasă. Capitala plină de viață Bangkok este o destinație obligatorie, cu viața de noapte vibrantă, cartierele comerciale și atracțiile culturale. Phuket, situat pe coasta de vest a Thailandei, este o destinație populară de plajă și oferă o varietate de activități pentru călători, cum ar fi snorkeling, scuba diving și vizitarea templelor frumoase.

Când vizitați Thailanda, asigurați-vă că încercați câteva dintre mâncărurile locale, cum ar fi tom yum goong (supă picantă de creveți) și pad Thai (tăitei prăjiți). Bucătăria thailandeză este cunoscută pentru aromele sale îndrăznețe și utilizarea de ierburi și condimente.

Thailanda este o destinație unică și interesantă, care oferă ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă doriți să vă relaxați pe plajă, să explorați orașul sau să încercați mâncăruri noi, Thailanda are de toate. Deci, de ce să așteptați? Rezervați-vă călătoria în Thailanda astăzi și începeți să vă planificați vacanța de vis!


PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1 | Bucuresti Bangkok
Ne intalnim la aeroportul Otopeni, unde ne cunoastem si ne imbarcam in cursa Qatar Airways cu destinatia Bangkok, cu escala in Doha.

Ziua 2 | Bangkok
In prima parte a zilei ajungem in Bangkok unde, dupa ce trecem de formalitatile de viza, mergem sa ne cazam la Siam Champs Elyseei 3*(sau similar), unde vom sta 4 nopti. Seara iesim in centru pentru a cina. Pentru cei care sunt mai curajosi, street food-ul din Thailanda este renumit in lumea intreaga si musai sa incerce un Pad Thai. Cei care nu sunt inca pregatiti sa incerce bunatatile locale, pot alege un restaurant de pe Khaosan Road, cel mai faimos bulevard al Bangkok-ului.

Ziua 3 | Bangkok
Timp liber la dispozitie sau optional : facem cunostinta cu Bangkok-ul. Ne trezim dimineata, luam micul dejun la hotel, apoi incepem sa facem cunostinta cu unul dintre cele mai colorate și mai efervescente orase ale Asiei – Bangkok. Vom merge pe marile bulevarde, vom face slalom printre tuktuk-uri, vom vedea cladirele inalte printre puzderia de cabluri atarnate de stâlpi, vom mirosi aromele incredibile ale street food si ne vom bucura de lumea asiatica. Prima oprire va fi la The Grand Palace & The Royal Temple of The Emerald Buddha. The Grand Palace este cunoscut ca Wat Phra Sri Rattana Satsadaram în limba thailandeză sau Wat Phra Kaew și a fost înființat de regele Rama I în 1782. Palatul este o explozie de culori și de statui fantastice care întruchipează zei. Tot aici vom vizita The Royal Temple of The Emerald Buddha. Tradiția construirii unui templu budist în incinta palatului regal există în Thailanda încă din perioada Sukhothai, cu aproximativ 800 de ani în urmă. Aici, vom vedea o statuie unice in lume, cea a lui Budda sculptata intr-o singura bucata de smarald de 75cm inaltime. Ne vom plimba apoi prin gradinile palatului și vom face multe poze. De aici plecăm către Wat Pho. Complexul de aici găzduiește cea mai mare colecție de imagini cu Buddha din Thailanda, inclusiv o reprezentarea a lui Buddha înclinat (printre singurele din lume). Statuia are 46 m lungime. Vom pune câte o monedă în bolurile cu dorințe și vom admira perfecțiunea similaritățiilor lui Buddha. Ne oprim pentru prânz. Următoarea oprire este Canal Tour. Ne vom imbarca pe o barca traditionala si vom naviga pe Chao Phraya și vom vedea orasul de pe apă. Seara, pentru cine dorește, vom urca în Turnul Baiyoke care este cea mai înaltă clădire din Thailanda. De aici, ne vom bucura de priveliștea spectaculoasă a Bangkokului și vom vedea un apus extraordinar, de pe platforma turnului, de la etajul 84, care se rotește 360 de grade. Apoi, vom coborî la barul de la etajul 83 și vom savura o băutură în timp ce admirăm luminile orașului noaptea.

Ziua 4 | Bangkok – Ayutthaya
Timp liber sau optional - excusie de grup. Pentru cei care doresc să cunoască mai mult despre istoria Thailandei, azi ieșim din capitala modern a Bangkok-ului și plecăm spre orașul istoric Ayutthaya, fondat în 1350, - a doua capitală a Regatului Siamez. A înflorit din secolele al XIV-lea până în secolele al XVIII-lea, timp în care a devenit una dintre cele mai mari și mai cosmopolite zone urbane din lume și un centru al diplomației și comerțului global. Ayutthaya era situat strategic pe o insulă înconjurată de trei râuri care leagă orașul de mare. Acest loc a fost ales deoarece era situat deasupra forajului de maree al Golfului Siam așa cum exista la acea vreme, prevenind astfel atacul orașului de către navele de război ale altor națiuni. Locația a ajutat, de asemenea, la protejarea orașului de inundațiile sezoniere. Orașul a fost atacat și distrus de armata birmană în 1767, care a ars orașul și i-a forțat pe locuitori să abandoneze orașul. Orașul nu a fost niciodată reconstruit în aceeași locație și rămâne cunoscut astăzi ca un sit arheologic extins. Pentru cei care doresc o zi mai relaxantă, se pot plimba prin oraș, pot merge la imensul Mall Siam Paragon, pot mânca o înghețată de vanilie cu alune în nucă de cocos. Seara, vedem iar orașul de la înălțime, dar de data aceasta dintr-un loc tare faimos - Lebua Bar – locul unde s-a filmat celebrul hangover. (Atentie, tinuta este obligatorie!!!).

Ziua 5 | Bangkok în lumea animalelor Cartea Junglei de Thailanda.
Timp liber sau optional : o zi dedicată animalelor. Trebuie să ne trezim dis-de-dimineață. La 5.30 plecăm din hotel. Prima oprire va fi la podul de pe râul Kwai – vom face poze frumoase în locul care a inspirit celebrul film “Podul de pe râul Kwai “din 1957 regizat de David Lean. Filmul este o lucrare de ficțiune care împrumută construcția căii ferate Thailanda - Burma (denumită și calea ferată a morții) din perioada 1942-1943 ca fundal istoric al acțiunii. De aici, vom pleca catre sanctuarul de animale sălbatice unde timp de 3-4 ore ne vom juca cu tigri, lei, căprioare. Plecăm de la sanctuary și ne oprim pentru o masa tradițională – cu preparate thailandeze.
Ultima parte a excursiei moastre va fi într-un orfelinat de elefanti, unde vom intra în lumea lor, îi vom hrăni, ne vom juca cu ei și chiar vom face baie cu ei. Seara ne întoarcem la hotel pentru a cina și a ne face bagajele.

Ziua 6 | Bangkok – Phuket
Azi ne trezim de dimineata, luam micul dejun, facem bagajele si pornim către aeroport. Părăsim Bangkok-ul și mergem către Insulele minunate ale Thailandei – Phuket.
Aterizam pe aeroportul din Phuket și apoi avem transfer către Patong la Lantern Resort Patong 4* (sau similar). După ce ne cazăm avem timp să descoperim orașul: Bangla Road, Mall-ul Ceyllon, promenada, piața de street food etc. Seara vom cina intr-un restaurant thailandez și ne vom distra pe Bangla Road.

Ziua 7 | Phuket – Zi de relaxare
Azi ne relaxam in Patong. Avem timp liber pentru plaja, shopping.

Ziua 8 | Insulele minunate ale Thailandei – Raya și Coral
Timp liber sau optional: insulele paradisiace din Marea Andaman - Coral și Raya. Preluarea de la hotelul din Phuket și transferal către portul Chalong Pier este la ora 08:00. Plecam din Chalong la ora 09:30 și traversăm apele de smarald ale Andamanului în drum spre Insula Coral. Aici, ne vom opri pentru a înota sau a face snorkeling printre pești colorați, sau pur și simplu vă veți relaxa pe nisipul alb al plajei. Un prânz tip bufet va fi servit la restaurantul de pe insula Coral, înainte de a naviga spre Insula Racha (Ko Racha).
Plecăm către Insula Racha (Ko Racha) iar in drum ne oprim pentru a face snorkeling printre recifele de corali abundente din golful Siam sau golful Kon Kae. Următoare oprire este la Batok Bay sau Siam Bay pentru mai mult înot și relaxare pe plaja cu nisip alb. Ne relaxăm toată după-amiaza, apoi, ne întoarcem cu barca cu motor înapoi la Chalong Pier în jurul orei 16:00. La sosirea la debarcaderul Chalong, ne va aștepta transferul pentru a ne duce înapoi la hotel.
Incluse în tur: Barcă cu motor cu asigurare completa, ghid turistic vorbitor de engleză, masa de pranz, vestă de salvare, mască și snorkel, ceai, cafea, gustare la debarcader, bauturi nealcoolice, apă și fructe proaspete. Neincluse în tur: bacșiș pentru echipaj și ghid.
Seara timp liber pentru cina și shopping în Patong.

Ziua 9 | Insulele minunate ale Thailandei – Similan
Timp liber sau excursie optionala: Insulele Similan. Azi ne trezim de dimineata, căci mergem să vedem unele dintre cele mai frumoase insule ale Thailandei – Similan.
Insulele Similan sunt un grup de 9 insule mici la 50 km. în largul coastei de vest a Phang-Nga în Marea Andaman. Similan este renumit în rândul turiștilor, atât interni cât și străini, pentru apa necontaminată și viața marină abundentă și ca loc pentru pescuit și scufundări. Și vizibilitatea este cea mai bună pe care o vei găsi în Thailanda! Peisajul dramatic de bolovani mari de granit continuă sub apă. Suntem preluați de la hotel și duși la debarcaderul privat (Tub-lamu) pentru a face check-in și a ridica echipamentul de snorkeling. Suntem primiți cu băuturi calde și produse de brutărie după care plecăm spre Insulele Similan cu barca cu motor. Ajungem în Insulele Similan, facem mai întâi snorkeling pentru a ne bucura de lumea subacvatică, observând pești frumoși și corali colorați la Insula No.5 și No.6. Prima oprire pe Insula nr. 4 (Koh Miang), ca să ne relaxăm la Princess Bay - timp liber pe plajă. Aici,pe Insula nr. 4 (Koh Miang) vom lua și prânzul – lunch box. Plecăm de la Insula nr. 4 la Insula nr. 9 (Koh Ba Ngu) pentru a face snorkeling la Christmas Point sau la golful Namchai, zona de vârf unde există recife de corali atractive și o varietate de pești colorați. Ultima oprire a excursiei este stânca Sailing, care este reperul „Insulei Similan” la Insula No.8 (Koh Similan), unde mai petrecem puțin timp pentru a ne relaxa, înota, face poze sau urca până la un punct de vedere pe vârful unei stânci Sailing.
Incluse în tur: Barcă cu motor cu asigurare completa, ghid turistic vorbitor de engleză, masa de pranz, vestă de salvare, mască și snorkel, ceai, cafea, gustare la debarcader, bauturi nealcoolice, apă și fructe proaspete.
Neincluse în tur: bacșiș pentru echipaj și ghid, taxa Parcului Național se plătește în numerar în timpul turului: 500 THB pentru adulți; copil 300 THB.
Seara timp liber pentru cina și shopping în Patong.

Ziua 10 | Insulele minunate ale Thailandei – James Bond + Canoe Budget Tour
Timp liber sau excursie optionala. După micul dejun, transferul va veni să ne ia de la hotel și să ne ducă la debarcader. Azi, vom avea o zi plină – vom vizita lagune, locuri de film și ne vom plimba cu canoe.
Plecăm de la debarcader cu barca cu motor spre Golful Phang Nga - o minune geologică plină de insulițe, caverne scufundate și formațiuni stâncoase uimitoare care se ridică vertical din mare. Golful este extrem de adăpostit și, prin urmare, ideal pentru expediții cu caiacul. În Golful Phang Nga ne vom urca în bărcile lor tradiționale (longboat tail) și ne vom plimba pe lagune, admirând frumusețea stâncilor care se ridică direct din apă. Ne oprim si la Peștera Liliecilor din Insula Panak și Hoy Tib. Ne plimbăm în jurul Peșterii I-Tim și al Peșterii Diamond. Apoi, ne oprim să facem canotaj 30 de minute pe insula Hong. Ne vom urca în caiace și vom explora peșterile și lagunele cu mangrove. Masa de prânz o vom servi la Koh Panyee, Satul de pe mare – într-un restaurant traditional. În drum spre următoarea destinație a zilei vom vedea desenele antice la Khao Khian (Un munte cu imagini și urme ale omenirii antice desenate de peste 3.000 de ani). Și am ajuns și pe “platoul de filmare” din insula Koh Tapu, cunoscută sub numele de Insula Jame Bond, faimoasă după filmările filmului „Omul cu pistolul de aur”. Vizităm mica insulă, facem poze cu faimoasa stâncă și plecăm spre insula Naka. Sosim pe Insula Naka pentru înot și relaxare pe plajă. Apoi ne întoarcem la debarcader și suntem transferați la hotel.
Incluse în tur: Barcă cu motor cu asigurare completa, ghid turistic vorbitor de engleză, masa de pranz, vestă de salvare, mască și snorkel, ceai, cafea, gustare la debarcader, bauturi nealcoolice, apă și fructe proaspete.
Neincluse în tur: bacșiș pentru echipaj și ghid, taxa Parcului Național se plătește în numerar în timpul turului: adult - 300 THB; copil - 200 THB.
Seara timp liber pentru cina și shopping în Patong.

Ziua 11 | Insulele minunate ale Thailandei – Khai Islands
Timp liber sau excursie optionala. După micul dejun ne pregătim de o nouă zi în paradis unde doar ne vom relaxa și ne vom bucura de oceanul turcoaz – insulele Khai - Khai Nok, Khai Nai și Khai Nui sunt înconjurate de ape cristaline cu pești tropicali formațiuni stâncoase frumoase, corali și plaje frumoase. Plecăm de la hotel cu transfer către debarcader. După ce facem formalitățile, ne îmbarcăm pe barca cu motor și după 15 min ajungem pe prima insula Khai Nai Island - Cunoscută ca o destinație de plajă liniștită, este situată de-a lungul golfului Phang Nga, lângă Phuket. De aici plecăm spre o altă insula superbă Khai Nui. Vom face snorkel de pe barcă. Ultima insula pe care o vom vizita azi este Khai Nok Island, unde ne vom bucura din nou de ocean și ne vom relaxa pe plajă.
Incluse în tur: barcă cu motor cu asigurare completa, ghid turistic vorbitor de engleză, vestă de salvare, mască și snorkel, ceai, cafea, gustare la debarcader, bauturi nealcoolice, apă și fructe proaspete.
Neincluse în tur: bacșiș pentru echipaj și ghid, taxa Parcului Național se plătește în numerar în timpul turului: adult - 300 THB; copil - 200 THB.
Seara timp liber pentru cina și shopping în Patong.

Ziua 12 | Insulele minunate ale Thailandei – Insulele Phi Phi – Maya și Bamboo
Timp liber sau excursie optionala. Altă zi încredibilă în insulele din Phuket. Luăm micul dejun, apoi transferul ne va duce la Royal Phuket Marina, pentru a face formalitățile. Sunte întâmpinați cu ceai, cafea, suc și gustări. Plecăm de la debarcader cu barca cu motor spre Insulele Phi Phi. Prima oprire este cea mai spectaculoasă - Maya Bay unde a fost filmat filmul The Beach. Este locul ideal pentru a face poze de Instagram. După ce facem poze plecăm spre laguna Pileh, unde vom vedea apele de culoare smaraldului care înconjoară insula. Vom înota și vom sări în apa limpede. În drum spre următoare oprire, vizităm Viking Cave unde vedem picturi antice rupestre și mii de rândunele care trăiesc în vârful cornizilor înalte. Locul este celebru pentru că rândunelele de aici fac cuiburi din saliva lor. Ș ice este mai interesant este că din aceste cuiburi se face o supă pe care o mâncăm și noi oamenii. De aici pornim spre golful ascuns Ao Ling sau Monkey Beach. Aici, în funcție de maree, putem să coborâm pe plajă să ne jucăm cu maimuțele și să le dăm de mâncare. Dacă nu, vor veni ele către noi în căutarea mâncării. Ghizii ne vor oferi banane pentru hrănirea maimuțelor. E timpul pentru prânz. Vom avea buffet la un restaurant tipic din Phi Phi Don. După prânz vom avea timp de relaxare pe plaja cu nisip alb pentru a explora frumusețea insulei Phi Phi Don. Părăsim insula Phi Phi Don și în drum spre insula Bamboo ne bucurăm iar de snorkeling și înot în apropiere de insula Phi Phi. Sosim pe insula Bamboo. Aceasta este o insulă grozavă cu plajă cu nisip alb și apă albastră limpede, unde avem timp liber pentru a înota, a face snorkeling în apă limpede și pești tropicali sau doar pentru a sta pe plaja cu nisip alb.
Incluse în tur: barcă cu motor cu asigurare completa, ghid turistic vorbitor de engleză, masa de prânz, vestă de salvare, masca și snorkel, ceai, cafea, gustare la debarcader, bauturi nealcoolice, apă și fructe proaspete.
Neincluse în tur: bacșiș pentru echipaj și ghid, taxa Parcului Național se plătește în numerar în timpul turului: adult - 300 THB; copil - 200 THB.
Seara timp liber pentru cina și shopping în Patong.

Ziua 13 | Phuket – Zi de relaxare
Azi ne relaxam in Patong. Avem timp liber pentru plaja, shopping.

Ziua 14 | Insulele minunate ale Thailandei – Surin
Timp liber sau excursie optionala. Azi avem o zi lungă, mergem într-unul dintre cele mai frumoase locuri pentru scufundari din lume – insulele Surin. Plecăm la 6.00 am. Sosim la debarcaderul de la Nam Khem Marina pentru cafea, ceai și biscuiti și plecam spre Insulele Surin. Prima oprire este pentru snorkeling la canalul Chong Kad, apoi vizităm satul Moken, unde „Țiganii de mare” locuiesc în nordul Mării Andaman. Prânzul îl vom servi tip bufet servit în restaurantul National Parkat, cu o varietate de meniu de băuturi și fructe thailandeze. Apoi avem 2 opriri pentru snorkeling la Bon Bay sau Mae Yai Bay și la Pineapple Bay sau Turtle Bay pentru a ne bucura de frumusețea coralilor și a peștilor. Ne înapoiem la Nam Khem Marina Pie. Suntem așteptați cu o varietate de băuturi, gustări, salată gustoasă de papaya, pui prăjit, înghețată, apoi înapoi la hotel.
Incluse în tur: taxa Parc National, echipament de snorkeling: aripioare (flapi), mască, snorkel, vestă de salvare, prânz și fructe, băuturi răcoritoare nelimitate, asigurare, transfer dus-întors cu microbuzul Air Con de la/ către hotel, ghid vorbitor de engleză.
Neincluse în tur: bacșiș pentru echipaj și ghid.
Seara timp liber pentru cina și shopping în Patong.

Ziua 15 | Phuket - Tur al orașului Phuket și al orașului vechi - Bucuresti
Timp liber sau excursie optionala. Ne trezim de dimineață, luăm micul dejun, ne facem bagajele și facem check-out-ul. Avem o zi întreagă la dispoziție. Așa că ne propunem să descoperim și Phuket-ul într-un tur alt orașului de jumătate de zi. Plecăm de la hotel pentru a face turul orașului Phuket și al orașului vechi. Din diferite puncte de vedere vom vedea orașul Phuket, plajele și insulele frumoase și statuia Marelui Buddha construită în vârful celui mai înalt punct din Phuket, care are vedere la întreaga insulă. De asemenea, este de văzut arhitectura neo-portugheză a orașului vechi Phuket, strada sa pietonală, templele și punctul de vedere al Morii de Vânt de neuitat, cu vederi uluitoare asupra punctului sudic al Phuketului. Prima data vom vedea peninsula Phuket și orașul de pe Rang Hill un view point extraodinar, de unde vom face fotografii minunate. După ce ne asigurăm că avem pozele dorite, coborâm pentru a face un tur pietonal prin cartierele sino-portugheze și a vizita la turnul cu ceas și altarul Jui Tui din orașul Phuket. Ne oprim apoi la templul Wat Chalong, cel mai mare și mai important templu budist din Phuket. Facem o pauză scurtă de cafea după care ne continuăm vizita în orașul Phuket cu vizita la Big Buddha – cea mai faimoasă statuie din Phuket. Și de aici avem o vedere panoramică fantastică asupra părții de est a Phuket-ului. De aici ne îndreptăm către cel mai faimos punct de vedere din Phuket la Phrom Thep Cape cu vederi asupra punctului sudic aspru al Phuket-ului. De aici, ne îndreptăm către hotel, de unde ne luăm bagajele și plecăm la aeroport. La ora 21:00 vom decola de pe aeroportul din Phuket către Bucuresti cu escala in Doha, la Bucuresti urmand sa ajungem in dimineata urmatoarei zile, in jurul orei 07.00.

NOTE IMPORTANTE:
Numar minim pentru efectuarea circuitului: 18 persoane.
Supliment single = 400 euro.
Copilul pana in 12 ani beneficiaza de reducere 100 euro din tariful afisat.


Conditii de plata:
- la inscrierea in program se achita avans de 1200 euro
- diferenta se achita cu 30 zile inainte de data plecarii

Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Documente de calatorie: pasaport valabil minim 6 luni de la momentul intrarii pe teritoriul Thailandei.

Pentru intrarea pe teritoriul Thailandei este necesara viza.
Cetățenii români care doresc să solicite o viză de intrare tip Visa On Arrival (VOA) trebuie să prezinte următoarele documente:

- Pașaportul a cărui valabilitatea depășește cel puţin 1 lună data valabilității vizei de intrare în Thailanda; și să aibă cel puțin o pagină disponibilă pentru ștampila de viză;
- Biletul de avion retur;
- Două fotografii tip pașaport de dimensiune 4x6 cm pentru fiecare solicitant, inclusiv pentru copii;
- Dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300 USD) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600 USD) în orice monedă;
- Taxa pentru cererea de viză în valoare de 2.000 THB/persoană (aprox. 60 USD).
Pentru a gasi informatii complete despre conditile de calatorie in Thailanda, va rugam sa accesati linkul: https://www.mae.ro/travel-conditions/3751

Servicii incluse

- transportul cu avionul Bucuresti – Doha – Bangkok
- transport cu avionul Bangkok- Phuket
- taxe aeroport
- bagaj de mana si de cala 20 kg
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- cazare 4 nopți la hotel Siam Champs Elyseei 3* ( sau similar) in Bangkok
- mic dejun
- cazare 10 nopti la Lantern Resort Patong 4* in Patong
- mic dejun
- insotitor de grup vorbitor de limba româna

Servicii neincluse

- taxa de stațiune se achită local
- taxa de viză se achită local si costa 60 euro/pers;
- asigurarea medicală și storno, aproximativ 180 lei/pers;
- pachet excursii optionale in Phuket
- pachet excursii optionale in Bangkok
- mesele de pranz si cina si cheltuieli personale.

Excursii optionale

- pachet excursii optionale in Bangkok (toate activitatile conform program in Bangkok) = 340 euro/pers
- pachet excursii optionale Phuket (toate activitatile conform program in Phuket) = .........euro/pers

Informatii despre transport

ORAR DE ZBOR ( informativ - poate suferi modificari)
11.04.2023 Bucuresti 17.15 - Doha 21.45 / 12.04.2023 Doha 02.20 - Bangkok 13.10
16.04.2023 Bangkok 12.35 - Phuket 14.00
26.04.2023 Phuket 21.00 - Doha 23.30 / 27.04.2023 Doha 02.05 - Bucuresti 07.00


ORAR DE ZBOR ( informativ - poate suferi modificari)
24.11.2023 Bucuresti 16.50 - Doha 22.30 /25.11.2023 Doha 02.20 - Bangkok 12.40
29.11.2023 Bangkok 12.35 - Phuket 14.00
09.12.2023 Phuket 20.50 - Doha 23.55 / 10.12.2023 Doha 02.40 - Bucuresti 06.50

Preturi

11.04.2023 - 26.04.2023 ( locuri indisponibile ) 2095 EUR
24.11.2023 - 09.12.2023 2095 EUR
23.12.2023 - 07.01.2024 2280 EUR

Sign In