Croaziera de 7 nopti - Fiordurile Norvegiene - Vasul MSC Meraviglia

Descriere oferta

Croaziera de neuitat de-a lungul spectaculoaselor tarmuri norvegiene, pe fascinantele fiorduri, admirand succesiunea peisajelor inedite si descoperind istoria si cultura bogata a acestor locuri.
Chiar pentru cei mai putin pasionati de calatorii peisagistice, Norvegia nu are cum sa te lase indiferent. Peste 20.000 km de linie de coasta muntoasa, sute de fiorduri si mii de insulite, canioane si cascade fascinante creaza un tablou monumental, inegalabil in niciun alt peisaj geografic european.

Ziua 1. Bucuresti – Hamburg – Kiel
Check in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul cu destinatia Hamburg. Sosire si transfer la Kiel pentru îmbarcare pe nava de croaziera MSC Meraviglia cu destinatia Norvegia via Copenhaga.

Ziua 2.Copenhaga*
Mic dejun. Sosire in Copenhaga. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras*. Atractiile turistice ale acestuia sunt: Mica Sirena, Parcul Tivoli, Palatul Christiansborg. Seara, îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Norvegia.

Ziua 3. Pe mare
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Norvegia. Cazare pe vas.

Ziua 4. Hellesylt - Geiranger, Norvegia*
Mic dejun. Sosire în port. Timp liber sau excursie Fiordurile Norvegiene. Excursie de o zi în care se admira cele mai frumoase peisaje si cel mai frumos fiord din lume - Fiordul Geiranger, inclus în Patrimoniul UNESCO. Dupa îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Alesund.

Ziua 5. Alesud - Norvegia*
Mic dejun. Sosire in Alesud. Timp liber sau optional tur panoramic de oras. Fondat în 1973 dar distrus în 1904, a fost refacut complet în stilul art nouveau.Dupa amiaza întoarcere la vas.Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Flaam.

Ziua 6. Flaam - Norvegia*
Mic dejun. Sosire în Flaam. Timp liber sau optional tur excursie la Cascadele din zona Flam. Se vor admira Cascadele Sivlefossen, Cascadele de la Tvindefossen, Cascada Kjosfossen. Excursia cuprinde si o calatorie cu renumitul tren pana la gara din Myrdal. Întoarcere la vas si îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Kiel.

Ziua 7. Pe mare
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Kiel, Germania. Cazare pe vas.

Ziua 8. Kiel- Hamburg – Bucuresti
Mic dejun. Debarcare de pe nava MSC MERAVIGLIA si transfer la aeroportul din Hamburgpentru check-in si îmbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, cu cost suplimentar, SI NUMAI APROBATE DE VASUL DE CROAZIERA!

Calatoria se efectueaza cu pasaport NORMAL valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporar

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Hamburg - Bucuresti (cu escala)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport -port- aeroport
- Cazare 7 nopti in cabina interioara dubla
- Pensiune completa
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Excursiile optionale
- Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 75 euro/persoana se achita pe vas la îmbarcare)
- Asigurarea medicala si storno

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Hamburg - Bucuresti

Preturi

29.08.2020 - 05.09.2020 1549 EUR

Sign In