City Break de 3 nopti la Roma - Hotel San Marco 3*

Descriere oferta

Ești cu chef de ducă și nu știi ce destinație sa alegi? Vă recomandăm un citybreak de 4 zile / 3 nopți în Roma, unul dintre cele mai frumoase și vizitate orașe din lume, un adevarat muzeu în aer liber, un oraș cu atmosferă romantică, boemă și primitoare, de care cu siguranță te vei îndragosti!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile ( 3 nopți ) cazare în cameră dublă/twin cu mic dejun la Hotel San Marco 3* ( sau similar ) situat central în Roma și bilet de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!

ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

De ce să vizitezi Roma? Pentru că Roma este o destinatie absolut fascinanta care te seduce iremediabil si care, o data vazuta iti ramane pentru totdeauna in suflet ca o comoara nepretuita.
Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul şi Columna lui Traian. O enclavă a Romei este şi statul Vatican, un teritoriu suveran al Sfântului Scaun situat într-un cartier roman. Este cel mai mic stat din lume, şi capitala singurei religii care are reprezentaţie în Naţiunile Unite (ca un stat observator non-membru).
Roma, Caput mundi („Capitala lumii”), la Città Eterna („Oraşul etern”), Limen Apostolorum („Pragul apostolilor”), La città dei sette colli („Oraşul celor şapte coline”) sau pur şi simplu l'Urbe („Oraşul”), este profund modernă şi cosmopolită. Ca unul dintre puţinele oraşe mari ale Europei care a supravieţuit celui de-al doilea război mondial relativ puţin afectat, centrul Romei rămâne renascentist şi baroc în esenţa sa. Centrul Istoric al Romei este pe lista UNESCO de Patrimoniu al Umanităţii.
Capitala Italiei este, de asemenea, plina de secrete pe care cu greu le poti descoperi intr-o singura vizita si sunt extrem de multe lucuri interesante si fascinante pe care orice impatimit al calatoriilor ar trebui sa le stie. Roma nu este doar despre pizza, spaghetti, Colosseum sau Fontana di Trevi, este un amalgam de lucruri deosebite, de mistere, de la sunetul limbii cu adevarat latine, strazile cu miros de mancare ademenitor, sutele de motociclisti, strazi luxoase cu magazine ale designerilor renumiti, la fantani cu apa potabila, expresso-ul scurt, vinul delicios, muzee ascunse pe strazile orasului, balcoanele colorate care ascund romante sau stilul pasional si romantic de a transmite muzica. Pe langa faptul ca Roma este unul dintre cele mai fotogenice orase, lucru deloc suprinzator avand in vedere frumusetea locurilor si a strazilor, este un oras cu o istorie bogata care se intinde pe milenii fiind cel mai vechi oras din lume populat in continuu.

Vă recomandăm să vizitați: Colosseum, Forumul Roman și Palatinul, Fontana di Trevi, Vaticanul si muzeele sale, Piata Sf. Petru, Capela Sixtina, Basilica Sfantul Petru, Panteonul, Piazza Navona, Castel Sant' Angelo, Treptele Spaniole, Piaza di Spagna, Piazza del Popolo, Piazza Venetia si Il Vittoriano (Altare della Patria), Basilica Santa Maria Maggiore, Boca della Verita, Circus Maximus, Terme di Caracalla, Columna lui Traian, Arcul lui Constantin, Capitoliul, Villa Borghese, Galeria Borghese.


Hotel San Marco 
3*

Hotelul San Marco se afla situat la 10 minute de mers pe jos de gara principală Termini din Roma şi chiar lângă staţia de metrou Castro Pretorio. Tariful include un generos mic dejun tip bufet.
Personalul de la recepţia Hotelului San Marco este prietenos şi poliglot şi vă stă întotdeauna la dispoziţie. De asemenea, hotelul San Marco are un lounge şi un bar.
Hotelul San Marco oferă camere curate şi la preţuri accesibile, cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Oaspeţii pot opta pentru un mic dejun american şi continental, disponibile la cerere.


COD: CDDCHEFTM

NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii si se supun unor conditii speciale de rezervare si confirmare.
Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie, la cererea turistului!
Pentru disponibiltate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopti cazare în cameră dublă / twin
- tip masă: mic dejun
- bilet avion Bucuresti - Roma si retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană
- check in online

Servicii neincluse

- transfer aeroport ( se poate oferi la cerere )
- intrari la obiective turistice
- asigurare de calatorie ( se poate oferi la cerere )

Transport

Transport avion Bucuresti - Roma si retur

Preturi

07.06.2022 - 10.06.2022 ( ultimele locuri ) 265 EUR
14.06.2022 - 17.06.2022 ( ultimele locuri ) 249 EUR
26.06.2022 - 29.06.2022 ( ultimele locuri ) 269 EUR
03.07.2022 - 06.07.2022 ( ultimele locuri ) 249 EUR
05.07.2022 - 08.07.2022 ( ultimele locuri ) 245 EUR
15.07.2022 - 18.07.2022 239 EUR
22.07.2022 - 25.07.2022 ( ultimele locuri ) 249 EUR

Sign In