Circuit de 7 nopti in ITALIA - Coasta Amalfi

Descriere oferta

Oriunde te-ai opri pe Coasta Amalfi, vei da sigur peste o panorama pentru care ai putea paria ca e o carte postala. Soseaua de pe coasta n-a stiut ce sa aleaga între munte si mare, asa ca se joaca cu sentimentele tale de calator .

Programul Circuitului:

Ziua 1: Sosire la Roma
Veți fi preluați de către ghidul dumneavoastră pentru a vă conduce la hotelul la care veți fi cazați. Se înnoptează la un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 2: Excursie la Montecassino
Mic-dejun la hotel. Plecare către Sorrento. Popas la mânăstirea benedictină din Montecassino , care a fost întemeiată în secolul 6 și a fost aproape distrusă în cel de-al Doilea Război Mondial de bombele forțelor aliate. Clădirea a fost restaurată ulterior. Se înnoptează în zona Sorrento.

Ziua 3:Excursie la AMALFI & POSITANO
Mic-dejun la hotel. O zi întreagă în care veți vizita frumosul Amalfi, un oraș care îți taie respirația. Este una dintre cele mai deosebite destinații din lume și nu e de mirare că face parte din Patrimoniul Mondial Unesco. Amalfi, situat în peninsula Sorrento, cu o populație de 5000 de locuitori, este îmbrățișat de munți și stânci, o adevarată bijuterie. Piațetele sărutate de soare, peisajele frumoasei coaste ori faimosul Limoncello evidențiază celebra „La dolce vita”. De deasupra orașului Positano merită să experimentați vederea deosebită a caselor viu-colorate în stil Maur. Spre seară, întoarcerea la hotel.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională la Pompei
Mic-dejun la hotel . Dimineață timp liber , iar după-amiază aveți posibilitatea de a participa la o excursie de jumătate de zi la Pompei pentru a vizita ruinele vechiului Imperiu Roman. Situat aproape de Vezuviu, Pompei a fost victima unei erupții vulcanice istorice in anul 79 . Forța incredibilă a naturii a învăluit totul în cenușă. În fiecare an, milioane de vizitatori vin să admire ruinele din Pompei, care acoperă aproape 66 hectare, acest oraș fiind inclus și în lista Patrimoniului Mondial Unesco. Întoarcerea la hotel.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională la Capri
Mic-dejun la hotel. Timp liber sau excursie opțională la Capri, una dintre cele mai populare și mai iubite insule de către turiști. Bijuteria de lângă Marea Tireniană se află la sud de Golful Napoli. Această zonă superbă a fost sursa de inspirație a multor pictori, compozitori și scriitori. Împrejurimile compun un portret Mediteranean luxuriant: copacii de lime, renumitele flori de hârtie de culori roz sau lila ori casele deseori populate de vedete de la Hollywood. Vom ajunge către această insulă cu barca. Programul de vizită include si prânzul. Spre seară, întoarcerea la hotel.

Ziua 6: Excursie la CASERTA VECCHIA
Mic dejun și apoi check out. În drumul către Fuggi, vom face un popas la satul medieval Caserta Vecchia. Nu este o destinație foarte cunoscută, dar merită vazută de către toți iubitorii Italiei. Această locație datează oficial din secolul 9, dar se laudă cu origini încă din Evul Mediu. Zona se află la 401 m înălțime, la poalele muntelui Tifatini și oferă o vedere minunată asupra peisajului italian din apropiere. Transfer la hotel si înnoptare la un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională la Roma
Mic-dejun la hotel . Timp liber sau aveți posibilitatea de a participa la o excursie opțională la unul dintre cele mai frumoase și mai minunate orașe din lume: Roma. Capitala , care se mândrește cu o vechime de peste 2500 de ani, este de o frumuseșe unică și fascinantă, iar monumentele, arta, gastronomia, cultura, creează o magie specială care fascinează toți vizitatorii și se îndrăgostesc de Roma pentru totdeauna. Vom gusta puțin din atmosfera acestui oraș incredibil. Vom face un tur cu autocarul, după care ne vom îndrepta către principalele clădiri și monumente, iar ulterior timp liber pentru destindere. Înnoptăm într-un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasa
Mic-dejun la hotel . Transfer la aeroportul din Roma, întoarcerea la București.


INFORMAȚII IMPORTANTE
Pentru a calatori este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii sau carte de identitate valabila. Cumparați programele opționale la momentul rezervarii, prețul poate sa difere la fața locului.
Agenția organizatoare, ghidul sau insotitorul de grup poate efectua modificari asupra programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

COD: CDDPREM


  

Servicii incluse

- Zbor dus-întors București-Roma
- Bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare 7 nopti la hotel de 3*-4*
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
- Circuit conform program

Servicii neincluse

- Pachet cină 7 seri: 99 €/pers. (opțional)
- Pachet 3 excursii opționale (zilele 4, 5, 7): 139 euro/pers(opțional)
- Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
- Suprataxă pentru camera single: 119 €/pers

Preturi

05.05.2020 - 12.05.2020 625 EUR
12.05.2020 - 19.05.2020 665 EUR
19.05.2020 - 26.05.2020 705 EUR
26.05.2020 - 02.06.2020 725 EUR
02.06.2020 - 09.06.2020 725 EUR
15.09.2020 - 22.09.2020 725 EUR
29.09.2020 - 06.10.2020 705 EUR
13.10.2020 - 20.10.2020 665 EUR

Sign In