Circuit de 7 nopti in ITALIA - Coasta Amalfi

Descriere oferta

Oriunde te-ai opri pe Coasta Amalfi, vei da sigur peste o panorama pentru care ai putea paria ca e o carte postala. Soseaua de pe coasta n-a stiut ce sa aleaga între munte si mare, asa ca se joaca cu sentimentele tale de calator.

Programul Circuitului:

Ziua 1: Sosire la Napoli. 
După sosirea in Italia veți fi preluați de către ghidul dumneavoastră și veți merge către Sorrento. Checkin la Hotel Eden 3* din Sorrento ( sau similar ). Veți avea timp liber la dispozitie pana seara.

Ziua 2: Excursie Sorrento (inclus)
Mic-dejun. Aceasta zi este exclusiv pentru a descoperi Sorrento – un oraș romantic, frumos și pitoresc, preferat de scriitori, poeți, cântăreți și aristocrații europeni din secolele XVIII-XIX: Sofia Loren, Luciano Pavarotti și Lucho Dala. Vă veți plimba de-a lungul Piazza Tasso, strada comercială San Cesare, Catedrala, gradina orașului cu terase deasupra mării la o înălțime de 60 de metri. De aici veți avea o panoramă de neuitat asupra Golfului Napoli și Vezuviu. Timp liber pentru prânz și plimbare pe străzile orașului vechi Sorrento. Întoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 3: Excursie Amalfi și Positano (inclusa)
Mic-dejun la hotel. Se pleacă către frumosul Positano, construit pe dealurile de deasupra frumosului golf, unde veti surprinde cele mai frumoase peisaje naturale din lume si veți fi impresionați de marea azurie. În continuare vom vizita  Positano facand o plimbare pe străzile înguste și pitorești și veți avea timp pentru a savura o cafea pe plaja din Positano. Ne indreptam apoi spre Amalfi - frumoasa perlă a Rivierei cu o bogată istorie maritimă și renumită pentru magnifica Catedrală Sf. Andrei din secolul al IX-lea. Veți avea timp liber la dispoziție pentru plimbare și pentru prânz. Veti face o plimbare cu barca la Salerno, iar autocarul o să vă ducă la hotel pentru cazare.

Ziua 4: Excursie la Napoli – capitala Campaniei (inclusa)
Mic-dejun. Se va face un tur de o zi întreagă într-unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe din Italia. Vă veți bucura de magnificul golf Napoli și de Muntele Vezuviu din regiunea aristocratică Posilipo. Veți face oprire pentru a face câteva fotografii superbe. Se va face un tur cu autobuzul la promenada de coastă Lungomare și pe lângă portul de agrement din Napoli. În continuare veți face un tur pietonal, care va începe din piața centrală Plebiscito: Palatul Regal, Biserica Sf. Ferdinando din paola, Opera Regală San Carlo – cea mai veche operă din Italia. Veți admira eleganta galerie comercială Umberto I și Castelul Anjou (pe exterior), ne plimbam pe Spaccanapoli, vizitam centrul vechi,  Chiostro di Santa Chiara si San Gregorio Armeno. Apoi veți avea timp liber pentru a încerca pizza delicioasă „Margarita” sau pentru a bea o cafea napolitană în eleganta Grand Cafe „Gambrinus” (1860) sau pentru a face cumpărături pe Via Toledo, cea mai lungă stradă comercială din Napoli. Întoarcere la hotel.

Ziua 5: Timp liber sau excursie optionala Insula Ischia (se achita la fata locului)
Mic-dejun. Mergem in portul Sorrento și ne imbarcam către Ischia. La sosirea în Ischia, facem o scurtă călătorie cu microbuzul la Ischia Ponte și vizitam Castello Aragonese. Vizita va dura aproximativ 90 de minute, continuând spre Casamicciola și Lacco Ameno în Sant'Angelo, vechiul sat de pescari, acum o stațiune turistică internațională. Vom gasi buticuri, magazine de bijuterii fine, mărfuri artizanale, care permit vizitatorilor sa faca cumpărături deosebite.
Plecăm la ora 14:00 pentru o scurtă călătorie cu mașina la parcul termal Negombo, unde vă puteți relaxa sau înota până la ora 16:30 înainte de a călători înapoi la port pentru a lua barca înapoi la Sorrento. Plecare spre hotel pentru cazare.

Ziua 6 Timp liber sau excursie opțională Insula Capri (se achită la fața locului)
Mic-dejun la hotel. Timp liber sau excursie opțională la Capri, una dintre cele mai populare și mai iubite insule de către turiști. Bijuteria de lângă Marea Tireniană se află la sud de Golful Napoli. Îmbarcare pe barca care vă va duce către insula Capri. Capri - un magnet pentru împărați, artiști și scriitori, pentru crema aristocrației europene și vedete de cinema. O stațiune de lux de primă clasă, numită de împăratul Augustus „insula leneșilor” – a devenit sinonim cu luxul. Ajunși în portul mare din Capri, veți urca în orașul Capri cu telecabina. Veți face un tur pietonal - Piazza Umberto și Biserica Sf. Ștefan, magazine elegante ale designerilor renumiți, grădinile lui Augustus cu vedere la faraoni - emblema insulei. Plecare cu vaporul din Capri pentru a ajunge la autocar. Întoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 7 Timp liber sau excursie opțională la Pompei (se achita lafata locului)
Mic-dejun la hotel. Vizită la Pompeiul antic, distrus în anul 79 de erupția Vezuviului. Vă veți cufunda în atmosfera acestui oraș reînviat de arheologi, cândva un bogat port comercial și locul preferat de vacanță al împăraților romani. Veți admira Forumul, Bazilica, Templul lui Apollo, Templul lui Jupiter, Băile, Teatrul Mare și Teatrul Mic, cazarma gladiatorilor etc. Vă veți plimba pe străzile pietruite ale orașului antic și vei simți spiritul și magia unui oraș căruia îi lipsesc doar locuitorii. Pompei a fost inclus și pe lista Patrimoniului UNESCO. Timp liber liber pentru prânz.
Plecare pentru a ajunge la Muntele Vezuviu, unde mergeți până în vârful craterului. Bucurați-vă de vederi uimitoare ale craterului și ale Golfului Napoli. Întoarcere la punctul de întâlnire și transfer la hotelul din Sorrento. (Recomandat: pantofi comozi, ochelari de soare, binoclu, aparat foto.)

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă
Mic-dejun la hotel. Transfer la aeroportul din Napoli, întoarcerea la București.


INFORMAȚII IMPORTANTE
Pentru a calatori este necesara cartea de identitate valabila sau un pașaport valabil.
Agenția organizatoare, ghidul sau insotitorul de grup poate efectua modificari asupra programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
Grupul minim pentru a se efectua programul este de 25 persoane.


CONDIȚII DE PLATĂ:
- La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare.
- Diferența se achită cu cel puțin 30 de zile înainte de data începerii excursiei

CONDIȚII DE ANULARE:
a) 30 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;
b) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 - 27 de zile calendaristice inainte de data plecării.

Va rugam sa verificati conditiile de calatorie in Italia accesand linkul: https://www.mae.ro/travel-conditions/3711

COD: CHEFTO


Servicii incluse

- Transport avion București-Napoli si retur
- Bagaj de mana 7 kg (40x30x20 cm)
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 7 nopti la hotel de 3*
- Mic dejun
- Circuit conform program
- Ghid vorbitor de limba romana
- Insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse

- Excursii optionale
- Asigurare storno + medicală și de bagaje: 25 €/pers (recomandata)
- Suprataxă pentru camera single: 245 €/pers
- Bagaj de cala 10 kg = 70 euro/persoana
- Bagaj de cala 20 kg = 90 euro/persoana
- Bagaj de cala 32 kg = 110 euro/persoana

Excursii optionale

- Excursie optionala Insula Ischia - 120 euro/persoana
- Excursie optionala Insula Capri - 95 euro/persoana
- Excursie optionala Pompei si Vezuviu - 100 euro/persoana

Transport

Transport cu avionul Bucuresti - Napoli - Bucuresti

Preturi

13.10.2022 - 20.10.2022 995 EUR

Sign In