OFERTA PROMOTIONALA

Vacanta in Venus - Avenue Venus Vila 3*

Descriere oferta

Venus este o statiune la mare cautare si foarte vie in plin sezon estival. Din numarul mare de vizitatori in cautare de cazare pe litoral sau oferte de cazare, o buna parte aleg cazare in Venus.

Avenue Venus este un loc de cazare de 3 stele situat in centrul statiunii Venus si toate camerele sunt dotate cu baie proprie. Este o alegere buna pentru cei ce cauta spatii de cazare in zona linistita, dar la doar cativa metri de plaja si maxim 5 minute de mers pe jos. Alege Avenue pentru cazare in Venus aproape de plaja in vila, cu gradina.

Cazare Venus

O vacanta la Marea Neagra este absolut necesara in sezonul estival, fie ca vorbim de Eforie Nord, Vama Veche, Eforie Sud, Mamaia Nord sau Venus. Tot mai multi turisti aleg sa achite cu voucher de vacanta sau card de vacanta, iar cea mai cautata cerinta este ca unitatea de cazare sa dispuna de aer conditionat. Putini calatoresc chiar si cu animale de companie.

Acceptam Carduri de Vacanta

Cazare in Venus cu carduri de vacanta – langa plaja cu vedere cu gradina si foisor. Ce poate fi mai frumos decat sa asculti vocea marii prinvind-o de la prima raza de soare?!  

Cazare in casa de vacanta cu pat matrimonial si camere dotate cu aer conditionat, in cea mai frumoasa zona a litoralului romanesc, in zona centrala. 

Cazare in camere duble. Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv, frigider.

Ideal pentru cupluri

Familiile cu copii sunt binevenite la Marea Neagra. Primim orice tip de tichet de vacanta ca oricare alta unitate de cazare a litoralului romanesc.

Vilele sunt situate in Venus, central. Aceste camere in vila au internet wireless.

Pretul prezentat se refera la camera dubla in vila, per noapte.
Capacitatea unei camere este de 2 persoane.

 

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- cazare in camera dubla in vila
- baie proprie
- WiFi
- parcare
- aer conditionat
- tv
- frigider

Servicii neincluse

- transport

Transport

- transport individual

Preturi

27.07.2022 - 15.09.2022  700  650 RON

Sign In