Vacanta exotica - 11 zile in FLORIDA & MIAMI

Descriere oferta

Miami reprezinta ultima frontiera a luxului, a distracției, a exotismului. Tentațiile sunt nenumarate, iar atrăgătoarea peninsulă reușește sa satisfaca orice fantezie turistica. Florida reprezinta un paradis controversat, râvnit, incredibil de complex, fascinant dar accesibil oricarui turist cu posibilitați financiare peste medie.

PROGRAM:
Ziua 1. Sosire Miami
Sosirea in Miami. Dupa formalitatile vamale veti fi transportati cu autocarul la hotel. Urmeaza Check-in-ul si apoi timp liber la dispozitie.

Ziua 2. Miami – Fort Myers
În putin peste o suta de ani, Miami s-a transformat dintr-o mlaștina de mangrove într-un important oraș cosmopolit. Cu plajele sale de renume mondial, viata de noapte de neegalat și aroma latina, orașul nu-i mai atrage doar pe cei care se refugiaza de frigul din alte regiuni. În prima jumatate a zilei se va face un tur panoramic ce cuprinde: centrul orașului, Little Havana, Coconut Grove, Coral Gables, South Beach. Timp liber pentru prânz, iar apoi veți pleca spre Fort Myers. Tur panoramic de oraș și cazare în Fort Meyers.

Ziua 3. Fort Myers – Sarasota – St Petersburg – Tampa – Tallahassee
Dupa micul-dejun, veți merge la Sarasota, bine cunoscuta pentru nisipul fin și apele puțin adânci. Dupa o vizita scurta la Sarasota veți pleca la St Petersburg Sunshine City . În continuare, veți vizita Downtown, Muzeul Dali și Muzeul de Istorie din St Petersburg. Dupa ce veți ajunge la Tampa Bay, veți merge la Tampa, unde veți vedea Acvariul Florida și Downtown. Ultima oprire a zilei va fi în orașul Ybor. Continuați la Tallahassee, capitala Floridei. Check-in la hotel și cazare.

Ziua 4. Tallahassee – Panama City - Pensacola – Biloxi
Mic dejun. Veți vizita Florida State Capitol, Centrul Civic Donald L. Tucker, Muzeul de Istorie. Veți continua drumul spre Panama City, un oraș stațiune în Golful Mexic. Continuați pâna la Pensacola, unde veți vedea cele mai vechi așezări europene din SUA. Urmeaza un tur în cartierul istoric. Plecați spre Biloxi, cunoscut pentru cazinourile sale. Cazare peste noapte. 

Ziua 5. Biloxi – New Orleans
Mic dejun. Scurta deplasare spre frumosul New Orleans, orașul Louisiana de pe Mississippi. Descoperiți Cartierul Istoric Francez și districtul Garden, unde veți vedea pietre prețioase ale arhitecturii din New Orleans. Apoi veți fi transferați la hotel pentru check-in. Cazare peste noapte.

Excursie opțională: Croazieră la Harbor Jazz cu Steamboat Natchez (prânz inclus și spectacol Jazz Trio).

Ziua 6. New Orleans – Montgomery
Dupa micul dejun, veți avea timp liber la dispoziție pâna la 15:30. Dupa amiaza, veți avea ocazia sa treceți pe Podul Cross Pontchartrain (cel mai lung pod peste apa cu lungimea de 38 km) pentru a va îndrepta spre Montgomery, capitala Alabamei. Veți face turul centrului orașului Montgomery și veți vizita Alabama State Capitol. Apoi veți fi transferați la hotel pentru check-in. Cazare peste noapte.

Ziua 7. Montgomery – Savannah
Mic dejun. Veți calatori catre Savannah, Georgia. La sosirea în Savannah, veți vizita districtul istoric fermecator, care este foarte bine conservat. Ulterior veți fi transferați la hotel pentru check-in. Cazare peste noapte.

Ziua 8. Savannah – St Augustine – Daytona Beach – Orlando
Dupa micul dejun, veți pleca la St Augustine, cunoscut pentru arhitectura coloniala spaniola. Veți avea ocazia sa descoperiți orașul vechi, explorând strazile sale. Veți continua calatoria spre Daytona Beach, renumita pentru cursele de automobilism sau motociclism, care au loc pe plajele sale de nisip. Cea mai cunoscuta cursa, care se organizeaza aici este Daytona Nascar 500. Veți continua calatoria la Orlando, unde veți fi transferați la hotel pentru check-in. Cazare peste noapte. Excursie opționala: Tur oraș seara .

Ziua 9. Orlando – Miami
Dupa micul dejun, veți pleca la Miami. Va veți opri la Orlando Premium Outlet pentru cumparaturi. Veți fi transferați la hotel pentru check-in. Cazare peste noapte.

Ziua 10. Miami
Dupa micul dejun, veți avea timp liber la dispoziție sau posibilitatea de a participa la una dintre excursiile opționale: Croaziera milionarilor sau Croaziera cu barca Everglades și explorarea vieții salbatice.

Ziua 11. Zbor catre București
În funcție de orarul de zbor, veți fi transferați  la aeroportul din Miami pentru zborul de întoarcere catre București. Transfer la Aeroportul Miami in functie de ora zborului dvs. Plecare catre București.

INFORMAȚII IMPORTANTE:
Pentru a călători este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii și VIZA pentru a intra în USA. Cumparati programele op­ionale la momentul rezervarii, preț­ul poate sa difere la faț­a locului. Agenț­ia nu este răspunzatoare în cazul în care turistul nu reușește sa obț­ină viza.

COD: CDDPREM

Servicii incluse

- Bilet de avion dus-intors
- Taxe de aeroport
- Bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare hoteluri 3*, 4*
- Mic dejun tip bufet
- Asistenta ghid turistic vorbitor de limba romana
- Circuit conform program

Servicii neincluse

- Pachet excursii optionale: 249 € / pers. (se oferă la cerere)
- Asigurare medicala si de bagaje: 20 € / pers (recomandata - se poate oferi la cerere)
- Suprataxă pentru camera single: 599 €/pers.

Excursii optionale

- Pachet excursii opționale: 249 euro / persoană
- Suprataxă pentru cameră single (în cazul solicitării unei camere separate, respectiv în cazul turiștilor care călătoresc singuri): 599 euro / persoană

Transport

Plecare cu avionul din Bucuresti

Preturi


Sign In