Vacanta de 5 nopti in Dubrovnik - Adriatic Deluxe Apartments 3*

Descriere oferta

Esti cu chef de ducă și îți dorești o vacanță relaxantă in Croatia? Rezerva cea mai bună ofertă pentru un sejur de 5 nopți in Dubrovnik in sezonul 2020!

Dubrovnik – cunoscut ca si perla turismului croat, a reprezentat intotdeauna tezaurul bogatiei arhitectonice si culturale pentru turisti, iubitorii de cultura si artisti, zidurile si fortaretele vechiului oras fiind incluse in lista UNESCO a mostenirilor culturale. Pe langa vizitarea obiectivelor naturale si culturale ale orasului si excursiile in vecinatatea acestuia, turistii pot face o vizita printului care are obligatia de a-si primi oaspetii la Palatul Rector.

Dubrovnik a fost fondat prin unirea a doua mici orasele: Laus care era doar o mica insula pe coasta de sud a Dalmatiei, ce oferea adapost pentru refugiatii italieni din orasul Epidaurum si Dubrava o asezare a imigrantilor slavi la poalele dealului Srđ. Stramtoare de pamant umed a fost mai tarziu umpluta cu pamant, unificand orasul in jurul nou-formatei piete.

Orasul a fost fortificat, urmand sa fie construite doua porturi de fiecare parte a istmului. Comertul sau maritim a crescut, devenind singurul oras-stat pe coasta de est a Marii Adriatice, care rivaliza cu Venetia in Evul Mediu. Sprijinit de diplomatia sa prospera si experimentata, Dubrovnik a cunoscut un nivel remarcabil de dezvoltare in secolele XV si XVI.

Climatul din Dubrovnik este caracterizat prin veri calde şi uscate şi ierni moderate. Temperatura medie a aerului în cea mai rece lună (februarie) este de 4.6 °C iar în cea mai caldă (august) 26.2 °C. Jumătatea rece a anului strânge 68 % din toate ploile dintr-un an; primăvara numără 29, iarna 14, toamna 26 iar iarna 37 de zile ploioase dintr-un număr total de 105 de astfel de zile. Ninsoarea apare destul de rar. Cu 2.554 de ore de strălucire a soarelui pe cer, Dubrovnik se află printre cele mai însorite oraşe din sudul Europei.

ADRIATIC DELUXE APARTMENTS 3*

Situat de-a lungul golfului Gruz, la 66 de metri de Marea Adriatica, Adriatic Deluxe Apartments oferă cazare în sistem self-catering, cu aer condiționat și decor modern. Accesul WiFi gratuit este disponibil în fiecare apartament. Toate studiourile și apartamentele au o chicinetă bine echipată și o masă. De asemenea, acestea includ o zonă de relaxare și TV prin satelit. Unele au terasă privată și vedere la mare. Apartamentele sunt situate la ultimul etaj al clădirii și au un lift privat. Oaspeții se pot relaxa în solarul proprietății sau beneficiază de servicii de masaj. Un magazin de înfrumusețare poate fi găsit și pe site. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de spălătorie pentru curățenie și servicii de curățare incluse în sejurul lor zilnic. Proprietatea oferă micul dejun contra cost. Există o promenadă de pe litoral, cu vegetație mediteraneană, în fața proprietății care duce la plaja cu pietricele Copacabana și la portul maritim din Yacht Orsan. Unele cafenele și restaurante care servesc mâncăruri tradiționale croate de pe mare pot fi găsite pe parcurs, precum și pe piața locală care oferă fructe autohtone și pește proaspăt prins de pescarii locali.

Adriatic Deluxe Apartments se află la 15 minute de mers pe jos de fântâna Onofrio și la 8 minute cu mașina de orașul vechi protejat de UNESCO din Dubrovnik. Mai multe stații de autobuz pot fi găsite în apropiere și oferă acces facil la toate zonele orașului. Aeroportul Dubrovnik se află la 25 de minute de mers cu mașina.

Servicii incluse

- 5 nopti cazare in studio (nonrefundable)

Servicii neincluse

- masa
- transport

Transport

Transport individual

Preturi

27.05.2020 - 01.06.2020 ( ultimele locuri ) 180 EUR
01.06.2020 - 06.06.2020 ( ultimele locuri ) 215 EUR

Sign In