Tabara Scolara - Gura Humorului

Descriere oferta

Gura Humorului îți dăruiește un punct de plecare către cele mai interesante trasee turistice și montane din Bucovina dar și bucuria de a practica sporturi în care adrenalina pompează la maxim: parapantă, river rafting, off-road, mountain-bike.

Situat la intersecția drumurilor care duc spre mănăstirile medievale din Bucovina, orașul Gura Humorului este un punct de atracție atât pentru turiștii din România dar și pentru cei care, venind de peste hotare sunt atrași de misterul ce înconjoară celebrul de acum albastru de Voroneț.

Plecare Constanța Preț 1580 lei/elev
Plecare București Preț 1480 lei/elev

Traseu: Bucuresti – Buzau - Focsani- Bacau- Suceava- Gura Humorului – retur

PROGRAM DETALIAT:
ZIUA 1 Primirea turistilor. Cina. Jocuri de cabana, karaoke.

ZIUA 2 Mic dejun. Drumetie la partia de schi si plimbare cu telescaunul, Pranz. jocuri sportive ( fotbal, volei). Cina. discoteca

ZIUA 3 Mic dejun : EXCURSIE la obiective turistice din judetul Neamt. Se viziteaza : Cetatea Neamtului- reconstruita in 2009, Manastirea Neamtului, Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti, Manastirea Agapia-pictata de Nicolae Grigorescu, Manastirea Varatec si mormantul Veronicai Micle, Manastirea Secu, Rezervatia de zimbri. Pranz la pachet. Intoarcere la pensiune. Cina. Jocuri de cabana.

ZIUA 4 Mic dejun. Excursie la obiective turistice din Bucovina. Se viziteaza Salina Cacica, colectie de costume populare acasa la Sofia Vicoveanca - intalnire cu artista, Manastirea Putna, Chilia lui Daniel Sihastru, Centrul de arta populara Marginea, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet- Capela Sixtina a Europei de est, Mocanita. Pranz la pachet. Intoarcere la pensiune. Cina. Discoteca si concurs de dans.

ZIUA 5 Mic dejun . Vizita la Manastirea Humorului. Pranz. Concurs de tir cu arcul. Cina. Masa rotunda cu invitat special. BUCOVINA TURISTICA.

ZIUA 6 Mic dejun : Program la alegere. Plimbare cu caruta prin imprejurimi. Pranz. Lectie practica de montat cort, aprins foc de camping, preparat gratar. Cina. Festivitate de premiere '' Cel mai complet participant '' Foc de tabara. ZIUA 7 Mic dejun, despartirea. Pachet rece pentru drum. Sosire in Bucuresti in jurul serii.

NOTA:
Se achita avans 30 % pana la 01.12.2019, iar diferenta cu o luna inaintea cazarii.

Avansul achitat este nerambursabil!

Pretul este calculat pentru 40 de platitori. In cazul neintrunirii numarului de platitori, pretul se recalculeaza. Agenția organizatoare, ghidul sau însoțitorul de grup poate efectua modificări asupra programului (schimbări de ore, modificarea ordinii desfășurării acestuia), fără a afecta însa structura serviciilor efectuându-l astfel în totalitate. 

Servicii incluse

- 6 nopti cazare pensiune 3*
- tip masa: pensiune complete
- Transport autocar Constanta- Gura Humorului - retur
- Excursie la obiectivele turistice din Neamt (ziua 3)
- Excursie la obiectivele turistice din Bucovina (ziua 4 si 5 )

Servicii neincluse

- Cheltuieli personale

Transport

Transport autocar Bucuresti – Buzau - Focsani- Bacau- Suceava- Gura Humorului – retur

Preturi

01.04.2020 - 05.12.2020 1480 RON

Sign In