Tabara Scolara Galma – Moroieni

Descriere oferta

Moroeni este o comuna in judetul Dambovita, Muntenia, cuprinzând zona montană înaltă, inclusiv o bună parte din Parcul Natural Bucegi din Munții Bucegi. Pe teritoriul comunei se află lacul Bolboci și izvoarele Ialomiței cu peștera Ialomiței (unde se află și un mic schit), iar la limita cu județul Prahova se află Vârful Omu, cel mai înalt punct al Bucegilor și al județului Dâmbovița, precum și vârful Babele.

Plecare Constanța Preț 1450 lei/elev
Plecare București Preț 1350 lei/elev

Traseu:
Constanţa – Bucuresti – Ploiesti – Moroieni (Dambovita) – Retur

PROGRAM DETALIAT:
ZIUA 1 Primirea turistilor. Cina. Jocuri de cabana, karaoke.

ZIUA 2 Mic dejun. EXCURSIE la Sinaia cu vizita : Muzeul trenurilor sau Castelul Peles, plimbare cu trenuletul prin Sinaia. Parc Tiroliana . Pranz – Hrana rece .Cina si film

ZIUA 3 Mic dejun. EXCURSIE la obiective turistice din Taragoviste. Se viziteaza : Fabrica de globulete Pucioasa. Muzeul Politiei Targoviste, Gradina Zoologica Targoviste.Pranz. Cina. Jocuri de cabana, dans. MIERCURI Mic dejun. EXCURSIE la Pestera Ialomita si cu telecabina de la Pestera la Babele. Pranz la pachet. Cina. Jocuri de cabana.

ZIUA 4 Mic dejun. Excursie Targoviste : Curtea Domeasca , Turnul Chindiei , Manastirea Dealu. Pranz la pachet. Cina. Concurs Miss si Mister.

ZIUA 5 Mic dejun. Program la alegere, plimbare prin imprejurimi. Pranz. Parc tiroliene, scola calarie cu ponei,, preparat gratar. Cina. Festivitate de premiere. Cel mai complet participant. Foc de tabara.

ZIUA 6 Mic dejun. Despartirea. Pachet rece pentru drum. In cursul dupa amiezi se ajunge in Constanta.

NOTA:
Se achita avans 30 % pana la 01.12.2019, iar diferenta cu o luna inaintea cazarii.
Avansul achitat este nerambursabil!

Pretul este calculat pentru 40 de platitori. In cazul neintrunirii numarului de platitori, pretul se recalculeaza. Agenția organizatoare, ghidul sau însoțitorul de grup poate efectua modificări asupra programului (schimbări de ore, modificarea ordinii desfășurării acestuia), fără a afecta însa structura serviciilor efectuându-l astfel în totalitate.

Servicii incluse

- 6 nopti cazare la pensiune 3*
- Tip masa: pensiune completa
- Transport autocar
- Muzeul trenurilor Sinaia
- Castelul Peles
- Muzeul Politiei Targoviste
- Turnul Chindiei
- Gradina Zoologica
- Pestera Ialomita
- Telecabina Pestera - Babele / dus - intors

Servicii neincluse

- Cheltuieli personale

Transport

Transport autocar Constanţa – Bucuresti – Ploiesti – Moroieni (Dambovita) – Retur

Preturi

01.04.2020 - 05.12.2020 1350 RON

Sign In