Tabara Cheile Bicazului – Tarcau

Descriere oferta

Cheile Bicazului reprezintă o zonă geografică deosebit de pitorească din România situată în partea centrală a Munților Hășmaș, în nord-estul țării în județele Neamț și Harghita. Cheile au fost formate de râul Bicaz și fac legătura între Transilvania și Moldova.

Cheile Bicazului atrag anual o sumedenie de turisti dornici de a explora frumusetile naturale ale tarii noastre. Tot drumul din Cheile Bicazului este format de serpentine de o frumusete deosebita.

Plecare Constanța Preț 1490 lei/elev
Plecare București Preț 1390 lei/elev

TRASEU: Bucuresti – Buzau - Focsani- Bacau -Piatra Neamt – Tarcau -Retur

PROGRAM DETALIAT:
Ziua 1 Plecare din Bucuresti pe ruta Buzau - Focsani- Bacau-Cheile Bicazului- Tarcau. Cazare la pensiune 3*. Cina. Jocuri de tabara.

Ziua 2 Mic dejun . Excursie la Cetatea Neamtului si Muzeul Memorial “Ion Creanga “ . In drum spre Tg. Neamt , se face popas in Piatra Neamt, pentru plimbare cu telegondola si eventual, manastirile Varatec si Agapia.Cina. Activitati recreative.

Ziua 3 Mic dejun . Excursie la lacul Bicaz unde se va face o plimbare cu vaporul pe lac si vizita in Statinea Lacul Rosu pe Cheile Bicazului . Intoarcerea la pensuine. Cina. Activitati sportive la alegere.

Ziua 4 Mic dejun. Drumetii prin muntii Tarcaului . Pranz.Activitati la alegere . Cina.

Ziua 5
Mic dejun . Activitati sportive : (tiroliana , fotbal, tenis de masa , billiard, etc). Pranz. Timp liber. Cina si jocuri de cabana .

Ziua 6 Mic dejun . Activitati la alegere . Pranz. Plimbare prin imprejurimi. Fiind ultima seara va fi cina festiva cu tort si foc de tabara.

Ziua 7 Mic dejun si plecarea spre Bucuresti.

NOTA:
Se achita avans 30 % pana la 01.12.2019, iar diferenta cu o luna inaintea
cazarii.
Avansul achitat este nerambursabil!

Pretul este calculat pentru 25 de platitori. In cazul neintrunirii numarului de platitori, pretul se recalculeaza. Agenția organizatoare, ghidul sau însoțitorul de grup poate efectua modificări asupra programului (schimbări de ore, modificarea ordinii desfășurării acestuia), fără a afecta însa structura serviciilor efectuându-l astfel în totalitate.

Servicii incluse

- Transport cu autocar
- Cazare 6 nopti la pensiune de 3 *
- Tip masa: Pensine completa + Cina festiva
- Plimbarea cu vaporasul
- Intrarile la obiectivele turistice din ziua 2, 3

Servicii neincluse

- Cheltuieli personale

Transport

Transport cu autocar Bucuresti – Buzau - Focsani- Bacau -Piatra Neamt – Tarcau -Retur

Preturi

01.04.2020 - 05.12.2020 1390 RON

Sign In