Revelion RIO DE JANEIRO - Natură sublimă și Samba până la răsărit!

Descriere oferta

Binecunoscut în întreaga lume pentru fabulosul său carnaval, Rio de Janeiro este un oraș cu plaje remarcabile, gastronomie remarcabilă, muzică și dans la fiecare pas. Sărbătorește trecerea în Noul An în ritm de samba, sorbind un cocktail exotic și lasă atmosfera braziliană să te seducă!

Rio de Janeiro – Corcovado- Sugarloaf- Iguazu - Cascada braziliana/argentiniana Iguazu - Rio de Janeiro


  Ziua 1 (29 decembrie): București - Rio de Janeiro
  Zburăm din București către America de Sud cu escala in Paris.

  Ziua 2 (30 decembrie): Rio de Janeiro
  Dimineata devreme aterizam in Rio de Janeiro. Suntem preluati de la aeroport catre hotelul la care vom avea cazarea in frumosul oras brazilian. Avem toata ziua libera pentru odihna. Deși titlul de capitală a fost preluat de Brasilia în anii 1960, Rio rămâne esența Braziliei, aici se simte cel mai bine căldura oamenilor și bucuriile simple. Mereu sub razele soarelui, înconjurați de muzică, dans și bere rece, brazilienii știu să trăiască atât de frumos!

  Ziua 3 (31 decembrie): Rio de Janeiro- Corcovado
  După mic-dejun, mergem să descoperim impresionanta statuie a lui Iisus, simbol al orașului și un magnet pentru turiști și pelerini de pretutindeni. Așezat în vârful muntelui de granit Corcovado, Cristo Redentor privește spre Rio, fiind vizibil din aproape orice punct al orașului. Statuia are 38 de metri înălțime, cântărește 1.145 de tone și este considerată una dintre noile minuni ale lumii. De aici, vei vedea întregul oraș, munții din jur, plajele superbe și pădurile vaste, un cadru natural desăvârșit. După ce facem în voie fotografii, mergem la magazinele de suveniruri din apropiere, apoi revenim la hotel. Pe seară, putem alege sa mergem la o petrecere de Revelion. În stil brazilian, sărbătorim cu multă muzică latino, dans, dar și cu preparate deosebite. Mâncarea națională, pe care localnicii o savurează și de Anul Nou, poartă numele feijoada și este o ciorbă bogată de fasole neagră și porc, pur și simplu delicioasă. Printre preparatele tradiționale populare se află și moqueca, o ciorbă cu fructe de mare și lapte de cocos, carne seca acoperită de făină de manioc sau tambaqui (un pește mare din Amazon) la grătar. Cei din Rio mânâncă de Revelion și linte, pentru a fi sănătoși, dar nu uita să încerci Brigadeiro, cel mai tipic desert din Brazilia, și faimosul caipirinha (rom, lime și zahăr). La mulți ani!

  Ziua 4 (01 ianuarie): Rio de Janeiro- Sugarloaf
  Ne trezim mai târziu, după ce am petrecut copios de Revelion, ne energizăm cu mic-dejunul, apoi mergem cu funicularul spre faimosul Sugarloaf. Muntele format din granit și cuarț și-a primit numele datorită asemănării sale cu o pâine tradițională cu zahăr. Văzut de pe fermecătorul munte cu înălțimea de 396 de metri, Rio este, fără doar și poate, Cidade Maravilhosa (Orașul Minunat). Întregul oraș ți se dezvăluie, scăldat în lumina aurie, prilej pentru fotografii memorabile!

  Ziua 5 (02 ianuarie): Rio de Janeiro – Iguazu - Cascada Iguazu partea braziliană
  După mic-dejunul exotic, mergem la aeroport și zburăm către Foz do Iguaçu, aflat foarte aproape atât de grandioasele Cascade Iguazu, cât și de granița Braziliei cu Argentina și Paraguay. Parcurile naționale aflate aici fac parte din Patrimoniul UNESCO încă din 1980 și adăpostesc specii foarte interesante și peisaje unice în lume. Astăzi vedem partea braziliană a cascadelor, unde sunt amenajate mai multe pasarele, foarte aproape de căderile de apă, oferind astfel o priveliște spectaculoasă cu întregul complex. Aici este locul ideal pentru fotografii, deoarece suntem martorii unui fenomen spectaculos, formarea curcubeelor deasupra feericelor cascade.

  Ziua 6 (03 ianuarie): Iguazu - Cascada Iguazu partea argentiniană
  Astăzi a venit momentul să pătrundem pe teritoriul argentian al Cascadelor Iguazu. La fel ca ieri, avem parte de o experiență viscerală, iar puterea și sunetul sutelor de cascade întinse pe 3km ne vor rămâne pentru totdeauna în minte. Pe seară, revenim în Foz do Iguaçu și mergem la hotel pentru cină și odihnă.

  Ziua 7 (04 ianuarie) : Iguazu – Rio de Janeiro
  De dimineață, facem bagajele și plecăm cu avionul înapoi spre Rio de Janeiro, unde mai rămânem o noapte. Îți sugerăm să profiți de ultimele ore petrecute pe tărâm brazilian și să mai guști puțin din savoarea minunatului Rio de Janeiro. Linia de tramvai de la Santa Teresa, care a fost inaugurată în 1859, a rămas singura de acest tip din America de Sud care încă funcționează, așa că ar fi păcat să nu mergi cu simpaticul tramvai galben semideschis. Celor care iubesc viața de noapte le spunem că există un cartier fermecător perfect pentru o seară relaxată, Arcos da Lapa.

  Ziua 8 (05 ianuarie): Rio de Janeiro – București
  După mic-dejun, facem bagajele și mergem la aeroport, de unde zburăm înapoi spre România cu amintiri fabuloase si cu forte proaspete pentru noul an 2020!

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucureşti - Rio de Janeiro – Bucureşti, zboruri cu escala (compania aeriana Air France /KLM, orarul de zbor poate suferi modificari);
- Bilet avion Rio de Janeiro- Foz do Iguaçu-Rio de Janeiro;
- Taxele de aeroport ;
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
- 6 nopţi de cazare în hoteluri de 4* cu mic dejun;
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
- Asigurare medicală si storno
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român

Servicii neincluse

- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
- Alte servicii decât cele menţionate în program;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Preturi


Sign In