RELAXARE RASNOV –POIANA BRASOV – BRASOV

Descriere oferta

Brașov este destinația de vacanță preferată de mii de turiști anual datorită obiectivelor turistice pe care orașul le pune la dispoziție.

Judetul Brasov are foarte multe locuri frumoase de care nu te saturi niciodata.Castele, biserici, cetati , chei, munti, toate se pot gasi in aceasta regiune fascinanta.

TRASEU: Pitesti- Campulung Muscel - Bran – Rasnov - Poiana Brasov – Brasov - Pitesti

OBIECTIVE: Cetatea Rasnov – Poiana Brasov , Manastirea Poiana Brasov

Ziua 1.Se pleaca pe ruta Campulung , culoarul Rucar – Bran pentru a vizita Mausoleul Mateias .
Pe Cheile Rasnoavei se ajunge in Poiana Brasov . Timp liber in Poiana Brasov ( eventual schi, plimbare prin statiune , sanius). Cazare in Poiana Brasov la hotel 4 *

Ziua 2. Mic dejun . Timp liber in Poiana Brasov pana la ora 16:00 ( vizita manastirea Poiana Brasov , urcare cu telescaunul pe masivul Postavarul , relaxare daca este zapada ski si sanius ). Intoarcere acasa pe ruta Brasov - Bran – Pitesti.

NOTA:

- Plata excursiei se poate face si cu vouchere de vacanta.
- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca . Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.


Servicii incluse

- transport autocar clasificat
- insotitor de grup din partea agentiei
- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 4* in Poiana Brasov

Servicii neincluse

- masa de pranz si cina
- alte cheltuieli personale
- asigurare storno si asigurare medicala

Transport

Transport autocar clasificat

Preturi


Sign In