Experiență Unică La Castelul Kalnoky

Descriere oferta

Suntem în septembrie 1987, ziua în care Tibor, în vârstă de douazeci și unu de ani, și tatăl acestuia Kálnoky Farkas, vizitează cu o mașina veche domeniile străvechi ale familiei. Călătoria a fost un moment de cotitură în viața tânărului conte, iar în 1995 s-a căsătorit printre pereții castelului vechi din sec. XVII. Familia nu s-a confruntat doar cu imaginea terifiantă a caselor ruinate, a trebuit și să-și găsească locul în lanțul secular al istoriei.

Muzeul Vieții Transilvănene și magazinul mic deschis în Stone Pub, cu produse locale si tradiționale, vă asteaptă să le treceți pragul și să savurați istoria locului.

Ospitalitatea contelui Kálnoky Tibor și a soției sale poate fi experimentată și de tine. Te invităm cu drag să trăiești o experiență unică la castel!

EXPERIENTA LA CASTEL:

Ziua 1: Descoperă domeniului Kalnoky

- Sosire în Micloșoara

- Plimbare pe domeniul castelului: începe plimbarea printr-o alee veche, umbrită de castani batrâni, garduri vii aranjate în forme geometrice, copaci și bancuțe care îți însoțesc primii pași în povestea ta despre nobili și contese, ca în 1698.

- Cina: supă, felul principal cu garnitură și salată/murături, desert, apă plată

Ziua 2: Hai la plimbare!!!

- Mic dejun

- Plimbare cu căruța trasă de cai și picnic (2-3h)

- Vizita la Potcovăria medievală din sat

- Cina: supă, felul principal cu garnitură și salată/murături, desert, apă plată

Ziua 3: Istoria castelului

- Mic dejun

- Vizită castel și Muzeul vieții Transilvănene: Una dintre cele mai frumoase săli ale muzeului, „Casa doamnei”, asa cum era numită rezidența conteselor, prezintă viața cotidiană a unei doamne în renascentismul târziu și barocul timpuriu: obiecte delicate, sticlărie, un colț amenajat pentru broderie și citit. „Casa stăpânului”, prin contrast, prezintă arme din luptele cu turcii, covoare turcești. Atmosfera unei bucătării de castel de secol XVIII este redată în pivnița castelului.

Atelier de pregătire kurtoskalacs

Excursia se poate organiza și pentru grupuri.

Agenția iși rezervă dreptul de a face mici schimbări de traseu care nu afectează însa cu nimic prețul și programul turistic.

Pentru retragerile din orice motiv înaintea plecarii, se aplică penalizari conform contractului.

Situații de forță majoră și neprevăzute cum ar fi: războaie, cutremure, greve, fenomene ale naturii și meteo deosebite, pandemii, etc., nu obligă agenția să ofere despăgubiri sau compensații.

Acceptăm plata cu carduri de vacanță!

Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare.

Vă așteptăm cu drag!

Servicii incluse

- Cazare 2 nopți în casele tradiționale ale contelui
- Mic dejun și cina
- Plimbare pe domeniul castelului
- Plimbare cu căruța
- Picnic
- Vizită la Potcovăria medievală din sat
- Vizita la castel și Muzeul vieții Transilvănene
- Atelier de pregătire kurtoskalacs

Servicii neincluse

- Cheltuieli personale
- Băuturi alcoolice
- Transport

Preturi


Sign In