EXPERIENȚĂ DE 1 ZI - POVESTEA VINULUI DIN DEALU MARE

Descriere oferta

Fie că ești un novice sau un cunoscător, degustarea de vinuri este o experiență pe care oricine ar trebui să o încerce. Vinul a creat întotdeauna trăiri și experiențe de neuitat, fiecare pahar de vin bun este o poveste.

Prima oprire este la Muzeul Crama 1777:

Cea mai veche construcție țărănească din lemn de pe teritoriul județului Prahova și printre cele mai reprezentative din zonele viticole ale Țării Românești, fiind construită în anul 1777. Aici pot fi văzute butoaie și recipiente de ceramică în care se păstrau vinul și rachiul, poți afla povestea brâului, povestea batistei de nuntă, a lăzii de zestre și legenda viței de vie.

Mergem pe drumul vinului și ajungem la Viile Metamorfosis unde vei găsi TRADIȚIE, PASIUNE ȘI INTUIȚIE.

Vizităm crama, învățăm procesul tehnologic folosit la obținerea vinurilor și încheiem cu o degustare de 5 sortimente de vin din gamele Viile Metamorfosis, alături de gustări. Durata aproximativă este de 120 minute, la final păstrăm 15-20 de minute pentru cumpărături.

Ultima oprire este la Crama Apogeum: UN VIN, O POVESTE, O VIAȚĂ.

Provenind dintr-o plantație veche de 50 ani, amplasată pe coline sudice, cu sol calcaros, sărac și beneficiind de precipitații puține, strugurii de Fetească Neagră dau naștere acestui vin rar, unic – APOGEUM.

Vizităm crama, aflăm istoria vinului și nu poate să lipsească degustarea vinului: 5 sortimente de vin special alese.

Te invităm să degusti România!


NOTĂ:

Excursia se organizează pentru grupuri de maxim 20 persoane. În cazul nerealizării numărului minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu maxim 7 zile înaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrală sau posibilitatea înscrierii la un alt program similar.

Agenția își rezervă dreptul de a face mici schimbări de traseu care nu afectează însă cu nimic prețul și programul turistic.

Situații de forță majoră și neprevăzute cum ar fi: războaie, cutremure, greve, fenomene ale naturii și meteo deosebite, pandemii, etc, nu obligă agenția la despăgubiri sau compensații.

Pentru retragerile din orice motiv înaintea plecării, se aplica penalizari conform contractului.

Ne poți contacta oricând iar noi îți vom oferi toate informațiile necesare.

Vă așteptăm cu drag!

Servicii incluse

- Intrare Muzeul Crama 1777
- Degustare de 5 sortimente de vin din gamele Viile Metamorfosis - aprox 2 h
- Degustare de 5 sortimente de vin Crama Apogeum - aprox 2 h
- Gustări
- Transport cu microbuzul

Servicii neincluse

- Cheltuieli personale

Preturi


Sign In