Excursie de 4 zile / 3 nopti in statiunea SOVATA

Descriere oferta

Statiunea balneara din judetul Mures ramane una dintre atractiile Transilvaniei. Peisajele exceptionale, aerul curat si linistea muntilor dau statiunii un farmec aparte. Situata in centrul tarii, la poalele sudice ale muntilor Gurghiului, la o inaltime de 500 de metri fata de nivelul marii, statiunea balneo-climaterica Sovata ramane una din atractiile turistice ale Transilvaniei indiferent de anotimp.

OBIECTIVE: Cetatea Medias - Sovata, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Corund.

Ziua 1: Se pleaca spre Sovata, pe ruta Sibiu – Medias, unde vom descoperi misterele cetatii medievale din Medias si ansamblul fortificat evanghelic. Seara timp liber in Sovata. Se poate face o plimbare in frumosul parc cu lacurile sarate si muntele de sare. Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 *.

Ziua 2: Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Sovata pentru plaja si baie la Lacul Negru sau Lacul Ursul. Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 *.

Ziua 3 : Mic dejun. Ne vom deplasa pe Cheile Bicazului, unde vom opri cateva minute pentru a face poze si pentru a cumpara suveniruri de la tonetele de pe chei. Vom opri in Statiunea Lacu Rosu. Timp liber pentru masa de pranz. Dupa amiaza, timp liber in Sovata. Turistii care nu doresc sa mearga in aceasta excursie, pot ramane in Sovata pentru plaja. Cazare cu cina in Sovata – hotel 3*.

Ziua 4. Mic dejun. Se pleaca spre Bucuresti - Pitesti prin Corund – Brasov . Pauza pentru masa de pranz in Brasov.

NOTA :

- Plata se poate face si cu vouchere / card de vacanta.
- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
- Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, epidemii, pandemii, etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul/distrugerea pasaportului/cartii de identitate.
- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca . Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

Servicii incluse

- transport cu autocar clasificat
- insotitor de grup din partea agentiei
- 3 nopti cazare la hotel 3* in Statiunea Sovata
- demipensiune

Servicii neincluse

- intrarile la obiectivele turistice
- masa de pranz
- alte cheltuieli personale
- asigurare storno si asigurare medicala

Transport

Transport autocar clasificat pe traseul Bucuresti - Pitesti – Sibiu - Medias – Sovata – Lacul Rosu – Cheile Bicazului – Corund - Brasov – Pitesti - Bucuresti

Preturi

30.07.2020 - 02.08.2020 1050 RON

Sign In