Excursie de 3 zile in Tinutul Neamtului - CETATEA NEAMT - HUMULESTI - VARATEC

Descriere oferta

Situat pe vaile unor ape limpezi si repezi (Bistrita, Siretul, Moldova), strajuit de crestele muntilor Bistritei si masivul Ceahlau, tinutul Neamtului este locul ideal de sejur pentru recreere.

Neamtul este cunoscut pentru relieful ruiniform al Ceahlaului cel plin de legende si imagini pitoresti, impresionantul lac antropic Muntelui, cu o lungime de 35 Km, spectaculoasele Chei ale Bicazului, curtea lui Stefan cel Mare de la Piatra-Neamt, Cetatea Neamtului, vechiul centru episcopal al Romanului si manastirile, povestile Hanului Ancutei.

La acestea se adauga Rezervatiile Naturale Dobreni, Gosman, Brates, Borca, Lacul Cuiejdel si Secu, Rezervatia “Codrul Secular Runc”, ariile naturale protejate Pietricia, Cozla si Agircia din zona Piatra-Neamt, ariile speciale avifaunistice Lacurile Pangarati si Vaduri, Codrii de arama si Codrii de argint, Rezervatia de zimbri “Dragos Voda”, si fauna carpatina de langa Manastirea Neamt.

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1. Plecare din Pitesti spre tinutul Neamtului prin Targoviste - Ploiesti- Buzau –Focsani cu o prima oprire la Mausoleul Marasesti. Se continua drumul la Varatec pentru a ne caza. Cazare cu cina in Varatec, pensiune 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Se va pleca dupa micul deju la Tg. Neamt pentru a vizita frumoasa Cetate Neamt si Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Timp liber pentru pranz. Vom merge in continuarea la Manastirea Neamt si la intoarcere spre Varatec, vom vizita Rezervatia de Zimbri “Dragos Voda “.  Cazare cu cina in Varatec, pensiune 3*.

Ziua 3. Mic dejun si plecarea spre casa. In drum spre casa vom poposi la Manastirea Agapia, pictata de Nicolae Grigorescu, Manastirea Varatec, la mormantul poetei Veronica Micle – frumoasa iubita a poetului Mihai Eminescu.

NOTA :

PLATA SE POATE FACE SI CU VOUCHERE / CARD DE VACANTA!
- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi: razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite, epidemii, pandemii, etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.


Servicii incluse

- transport cu autocar clasificat
- cazare 2 nopti la pensiune 3 *
- demipensiune
- insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- intrarile la obiectivele turistice
- masa de pranz
- asigurare storno si asigurare medicala
- alte cheltuieli personale

Transport

Transport autocar clasificat Bucuresti - Pitesti – Targoviste – Ploiesti – Buzau – Focsani – Mausoleul Marasesti – Piatra Neamt – Varatec – Tg. Neamt – Manastirea Neamt – Onesti – Brasov - Pitesti - Bucuresti.

Preturi

24.07.2020 - 26.07.2020 635 RON

Sign In