Excursie Fabrica de Globulete Curtea De Arges

Descriere oferta

Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun nu este în Laponia, ci la Curtea de Argeş, unde meşterii sticlari şi decoratori lucrează, în fiecare an, milioane de globuleţe care ajung în casele noastre.

Va propunem sa asistati impreuna cu elevii dumneavoastra la intreg procesul de fabricatie al globuletelor de Craciun. Drumul unui globuleţ din fabrica lui Moş Crăciun şi până în brăduţul unui copil cuminte este extrem de anevoios.
Mii de copii din toata tara vin special la Curtea de Arges in ajunul sarbatorilor de iarna ca sa-i vada pe spiridusi cum realizeaza ornamentele pentru bradul de Craciun.

Plecare Constanța Preț 230 lei/elev
Plecare București Preț 130 lei/elev


Programul excursiei pentru a putea vizita acest minunat loc:
Plecare din Constanta la ora 07:00 din locul stabilit in prealabil impreuna cu dumneavostra pe ruta Constanta- Bucuresti – Pitesti - Curtea de Arges. Vizitarea Fabricii de globuri. Aici vom vedea cum se fabrica globuletele de sticla si alte ornamente pentru bradul de CRACIUN. Globurile realizate aici sunt confectionate manual si sunt exclusiv destinate exportului. Vom asista cum se sufla, picteaza, taie, capaceste si se ambaleaza globul. Ele sunt suflate si decorate de artisiti plastici cu pieisaje in aquarelle, cu gliter, cu margele si chiar cu cristale Swarovski. De asemenea fiecare copil va primi 1 globulet personalizat cu diametrul de 8 cm, pentru a avea o amintire de neuitat.

Dupa vizitarea fabricii, se va servi pranzul la un restaurant din zona. In drumul spre casa ne vom opri sa vizitam primul planetarium digital din tara si cel de-al treilea din lume. Acest minunat instrument, prin care putem descoperi astrele ceresti, a fost inaugurat in anul 2008. Planetarium este gazduit de Muzeul Judetean Arges. In jurul orei 21:00 sosim in Constanta (in functie de trafic). Datele de plecare sunt disponibile la cererea dumneavoastra, insa in functie de disponibilitatea fabricii.

REGULI:
• Publicul îşi va rezerva locurile la Planetarium şi va respecta recomandările celor care operează Planetariul şi pe cele ale operatorului de rezervări.
• Cei care au făcut rezervările, se vor prezenta cu 15 minute înainte de începerea spectacolelor, în caz contrar pierd rezervarea făcută, biletele fiind vândute persoanelor prezente în holul Planetariului şi care nu aveau rezervate locuri.
• Grupurile organizate trebuie să aibă minim 15 şi maxim 38 de persoane, inclusiv însoţitorul grupului, iar în caz că nu există rezervare, spectacolul se va ţine numai cu 10 spectatori.
• Grupurile alcătuite din copii preşcolari (grupele mare şi pregătitoare) şi elevi trebuie să aibă însoţitor, cadru didactic.
• Programul poate suferi modificari privind ordinea de vizitare a obiectivelor.

NOTA:
Se achita avans 100 lei la inscriere iar diferenta cu 30 zile inaintea deplasarii. Se considera solicitare ferma in momentul achitarii avansului.
Avansul achitat este nerambursabil!

Pretul este calculat pentru 30 de platitori. In cazul neintrunirii numarului de platitori, pretul se recalculeaza.Servicii incluse

- Transport autocar clasificat 3*, taxe stradale si parcari
- Bilet de intrare Planetarium si spectacol de 30 minute
- Masa de pranz
- Bilet intrare Fabrica de Globulete
- Un globulet personalizat cu numele sau mesajul dorit de copil
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Cheltuieli personale

Transport

Transport autocar Constanta- Bucuresti – Pitesti - Curtea de Arges

Preturi

01.04.2020 - 05.12.2020 230 RON

Sign In