Excursie de Paste in Delta Dunarii – Mila 23 – Letea – Sulina – Manastirea Celic Dere

Descriere oferta

Excursie de Paste in Delta Dunarii – Mila 23 – Letea – Sulina – Manastirea Celic Dere

În inima Deltei Dunării, o lume deosebită așteaptă să fie descoperită. Aici, pajiștile inundabile se întind la nesfârșit, canalele își croiesc drum prin sălcii și stuf, iar pădurea Letea ascunde mistere care așteaptă să fie dezvăluite. În această lume, veche de mii de ani, tradiția și cultura locală se îmbină într-un peisaj feeric și fascinant. Aceasta este destinația ta, locul unde vei descoperi toate acestea și multe altele, în timpul unui pachet turistic de 3 nopți, care te va purta prin cele mai frumoase locuri ale Deltei Dunării, în perioada sărbătorilor de Paște.

PROGRAM

Ziua 1 – 14.04.2023 | Tulcea
În această zi, vei sosi la Hotel Esplana 4* din Tulcea, unde te vei bucura de o primire caldă și prietenoasă. După check-in, vei putea explora împrejurimile hotelului, plimbându-te pe faleza din fața sa, explorând Parcul Personalităților și plimbându-te pe malul lacului Ciuperca. În seara acestei zile, vei savura cina în restaurantul hotelului.

Ziua 2 – 15.04.2023 | Letea – Invierea la Manastirea Celic Dere
După un mic dejun consistent, îți vei începe aventura în Delta Dunării, explorând cele mai frumoase locuri și peisaje ale sale. În timpul unei excursii de 8 ore, vei naviga pe Canalul Mila 36, Canalul Sireasa Sud, Canalul Șontea Veche, Lacul Nebunu, Lacul Băclănești, Lacul Fortuna, Mila 23 Sat, Canalul Heracleea, Canalul Lopatna, Lacul Matița, Lacul Merhei și Letea Sat, unde vei vizita Pădurea Letea și vei putea opta pentru un prânz pescăresc tradițional. Retur în Tulcea, pentru o cină savuroasă în restaurantul hotelului. În această seara, vei fi martorul Învierii Domnului la Mănăstirea Celic Dere.

Ziua 3 – 16.04.2023 | Mila 23 - Tulcea
După un mic dejun consistent, vei pleca într-o nouă aventură prin Delta Dunării, explorând Mila 23, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Deltei. În timpul unei excursii de 4 ore, vei naviga pe Canalul Mila 36, Canalul Sireasa Sud, Canalul Șontea Veche și Lacul Băclănești, printre altele. Seara, vei fi invitat la o cină festivă tradițională de Paști, în restaurantul hotelului.

Ziua 4 – 17.04.2023 | Plecare din Tulcea
Azi, vei putea savura un ultim mic dejun delicios înainte de a face check-out și a pleca acasă cu amintiri de neuitat din inima Deltei Dunării.NOTA:

- Este acceptata plata cu carduri de vacanta!
- Copii 0 - 3 ani beneficiaza de gratuitate
- Copii 3 - 7 ani beneficiaza de 50% reducere din tariful afisat
- Copii 7 - 14 ani beneficiaza de 25% reducere din tariful afisat
- Copii peste 14 ani achita tariful integral
- Supliment camera single = 130 lei/noapte
- Prânzul pescăresc tradițional și safari în pădurea Letea se achită direct la prestator (aprox. 70 lei masa de prânz + 30 lei safari)
- Deplasarea in delta se face cu barci care au capacitate 11 persoane, pentru a putea intra pe canale si a ajunge la toate destinatiile din program.
- Cazarea se face la Hotel Esplanada 4* Tulcea 
- Checkin: orele 14.00 - 15.00
- Checkout: maxim ora 12.00
- Tariful este valabil pentru minim 20 persoane.


Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopti cazare in camera dubla la Hotel Esplanada 4* Tulcea
- demipensiune ( mic dejun si cina )
- excursie Mila 23
- excursie Padurea Letea
- slujba de inviere la Manastirea Celic Dere (transport asigurat)
- cina festiva de Paste

Servicii neincluse

- Supliment camera single = 130 lei/noapte
- Prânzul pescăresc tradițional și safari în pădurea Letea se achită direct la prestator (aprox. 70 lei masa de prânz + 30 lei safari)

Informatii despre transport

Transport individual pana la Tulcea

Preturi


Sign In