Excursie de 4 zile / 3 nopti la Iasi - Suceava - Manastirea Voronet

Descriere oferta

Anul acesta trebuie sa ai pe lista destinațiilor de vacanță și orașul Iași. Acesta este cel mai important oraș din Moldova din punct de vedere economic, cultural și politic și unul dintre cele mai vechi orașe din România. O dată ajuns acolo vei păși pe urmele lui Ștefan cel Mare, te vei plimba prin locurile de suflet ale lui Mihai Eminescu și vei descoperi locul în care Amintirile din copilărie ale lui Ion Creangă au luat viață. Si tot pe urmele lui Stefan cel Mare, vom vizita si Manastirea Voronet, cea mai faimoasă dintre ctitoriile domnitorului, un monument aflat și pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Frescele sale vorbesc despre rafinatele cunoștinte ezoterice ale teologilor medievali moldoveni și despre talentul artistic al meșterilor anonimi.

Traseu: Bucuresti - Pitesti – Iasi – Ipotesti – Suceava – Voronet – Pitesti - Bucuresti

Obiective: Gradina Botanica Iasi, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Bojdeuca lui Creanga, Manastirea Golia, Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitana, Casa Memoriala Mihai Eminescu, Cetatea Sucevei, Muzeul Bucovinei, Manastirea Voronet.

Programul detaliat pe zile:

Ziua 1 - Plecare din Bucuresti - Pitesti ora 05:00 spre Iasi unde o sa ajunge in jurul pranzului si vom Vizita Gradina Botanica si Parcul Copou unde este aplasat Teiul lui Eminescu, un arbore monument istoric cu o vechime de aproximativ 540 de ani. Vom incheia seara cu cazare la pensiune/hotel 3*, timp liber.

Ziua 2 - Mic dejun. Plecam spre Bojdeuca lui Creanga, locul unde a stat marele scriitor timp de 17 ani, dupa vom face un tur pietonal in centrul orasului Iasi cu vizitarea urmatoarelor obiective: Manastirea Golia o fortareata tipic medievala, Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitana unde se afla moastele Sf Parascheva, Teatrul. Timp liber .

Ziua 3 - Mic dejun. Plecare spre Suceava, cu o scurta oprire la Ipotesti la casa memoriala a marelui poet Mihai Eminescu, iar dupa pauza de pranz vizitam cetatea Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean. Cazarea in Voronet, cina si timp liber.

Ziua 4 - Mic dejun. Se pleaca spre Pitesti - Bucuresti, dar nu inainte sa vizitam superba manastire Voronet, supranumita Capela Sixtina a Estului.

NOTA :

PLATA SE POATE FACE SI CU VOUCHERE / CARD DE VACANTA!

In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.), agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar.

Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi: razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, epidemii, pandemii, etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

Servicii incluse

- 2 nopti cazare in Iasi cu mic dejun – pensiune/hotel 3 *
- 1 noapte cazare in Voronet cu demipensiune – pensiune/hotel 3*
- transport autocar
- insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- supliment camera single – 220 lei
- locuri VIP autocar, primele 3 banchete – 50 lei /persoana
- intrarea la obiectivele turistice
- mesele de pranz si alte cheltuieli personale

Transport

Transport cu autocar Bucuresti - Pitesti – Iasi – Ipotesti - Suceava - Voronet - Pitesti - Bucuresti

Preturi

24.09.2020 - 27.09.2020 895 RON

Sign In