Excursie de 1 zi la Bucuresti

Descriere oferta

Orasul Bucuresti se numara printre cele mai frumoase capitale europene.

Turiștii pasionați de arhitectură vor descoperi adevărate comori în acest oraș, începând cu mănăstirile deosebite construite în stilul unic Brâncovenesc și continuând cu maiestuoasele clădiri construite în stilul modern, contemporan.

Cei pasionați de istorie vor fi surprinși să descopere date inedite din trecutul Bucureștiului în cadrul Muzeului de Istorie sau în cadrul unei scurte plimbări pe străzile vechi ale acestuia.

Plecare din Constanta la orele 8:00 pe ruta Constanta - Bucuresti – Constanta.
Prima oprire o vom face la Muzeul National de Istorie Grigore Antipa,unde impreuna cu ghidul vom vizita muzeul format din peste 2 milioane de piese, grupate în diferite colecții zoologie, paleontologice, de minerale și roci și etnografice.

In jurul pranzului vom servi masa la un restaurant situat in centrul Bucurestiului, dupa care ne indreptam spre Palatul Parlamentului pe care il vom vizita - turul standard + subsolul (coborare 2 niveluri pe scari).

In jurul orei 17:30 ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre Constanta, unde vom ajunge in jurul orei 20:00.

NOTA:
Pretul este calculat pentru 40 de platitori. In cazul neintrunirii numarului de platitori, pretul se recalculeaza. Agenția organizatoare, ghidul sau însoțitorul de grup poate efectua modificări asupra programului (schimbări de ore, modificarea ordinii desfășurării acestuia), fără a afecta însa structura serviciilor efectuându-l astfel în totalitate.Servicii incluse

- Transport autocar Constanta – Bucuresti - Constanta
- Masa de pranz ( snitel sau piept de pui, cartofi prajiti sau piure, salata, desert si o bautura racoritoare)
- Intrare la Palatul Parlamentului, tur standard + subsol (coborare 2 niveluri pe scari )
- Intrare la Muzeul National Grigore Antipa cu ghid insotitor

Servicii neincluse

- Cheltuieli personale

Transport

Transport autocar Constanta – Bucuresti - Constanta

Preturi

01.04.2020 - 12.12.2020 165 RON

Sign In