Excursie cu ghid de 5 zile la ROMA - Cetatea Eterna - Hotel Portamaggiore 3*

Descriere oferta

Îți dorești să vizitezi Roma? Îți propunem în luna octombrie 2019, un minunat sejur cu ghid la Roma, un oraș fascinant cu o istorie de peste 2000 de ani, în care trebuie neapărat să descoperi mulțimea de obiective turistice impresionante!

Prin această promoție beneficiați de 5 zile ( 4 nopți ) cazare în cameră dublă / twin cu mic dejun la hotel 3* situat central în Roma, bilete de avion cu taxe de aeroport incluse, transfer aeroport - hotel - aeroport, ghid și asistență turistică în limba română, cu doar 475 euro de persoană!

Oferta este valabilă pentru plecare în perioada 30 septembrie - 04 octombrie 2019 în limita locurilor disponibile!

PROGRAMUL EXCURSIEI
Ziua 1București – Roma
Zbor aeroport Bucuresti – Roma Fiumicino. Cazare hotel centru Roma. Plimbare in Roma pana la Fontana di Trevi. Timp liber pentru shopping.

Ziua 2. Roma Crestină.
Dimineata vizitam Santa Maria Maggiore si San Pietro In Vincoli ( statuia Moise – Michelangelo), 2 din cele 4 bazilici patrierhale ale Romei. Ne indreptam apoi spre Piazza Navona, cu celebrele sale fantani si incheiem cu vizitarea Pantheonului ( cel mai bine conservat monument din antica Romă ).

Ziua 3. Vaticanul.
Vizită individuală a celui mai mic stat din lume: Vaticanul, cu Piazza San Pietro, splendida Bazilica San Pietro si Muzeele Vaticanului, cu celebrele “Stanzze di Raffaello” si Capela Sixtina pictata de Michelangelo. Incheiem vizita la Vatican cu o plimbare pe Via de la Conciliazione ce duce la Castelul Sant’Angelo. Seara propunem o plimbare in cel mai romantic cartier al Romei, Trastevere, cartier medieval pitoresc presarat cu baruri, terase, cafenele. 

Ziua 4. Roma Antică. 
Incepem cu uimitoarea Columna lui Traian, continuam pe Via dei Fiori Imperiali, vizitam Forumul Roman - centrul civic al vechii Rome. Urcam pe Colina Capitolului, in Piazza Campidoglio – opera a lui Michelangelo. In apropiere se afla Arcul lui Constantin si Colosseumul. Vizita la Coloseum. 

Ziua 5. Roma Romantică.
Itinerariul nostru incepe cu Vila Borghese, cel mai frumos parc al Romei, in care se afla Galeria Borghese, cu impresionanta sa colectie de arta antica si baroca. Coboram apoi in Piazza Spaniei, pe celebrele scari Scalinata. Timp liber pentru cumparaturi pe Via del Corso.
Transfer la aeroport.

NOTĂ:
Rezervările și înscrierile se fac în baza unui avans de minim 50% din prețul pachetului turistic iar diferența cu 30 de zile înainte de plecare.
Pentru turiștii care achită pachetul integral, se acordă o reducere de 30 euro/persoana, tariful final fiind 445 euro/persoană.
Se recomandă achiziționarea opționalelor la agenția din România, prețul și organizarea acestora poate sa difere la fața locului și să nu corespundă cu programul excursiei.
Pretul este calculat pentru un grup de minim 20 de persoane. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.
Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de program, care nu afecteaza insa cu nimic pretul programului turistic.
Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 30 zile inainte de plecare.
Clasificarea hotelurilor respecta standardele aplicate in fiecare tara.

Hotel Portamaggiore 3*
Hotelul Portamaggiore oferă vedere la zidurile vechi din Roma, care datează încă din secolul I. Acesta oferă WiFi gratuit în întreaga clădire și o grădină atrăgătoare, unde oaspeții se pot relaxa cu o băutură la bar.
Camerele Hotelului Portamaggiore oferă tot confortul modern, inclusiv TV prin satelit şi aer condiţionat. Camerele au vedere la zidurile vechi sau la grădina interioară, iar unele camere beneficiază și de un balcon mic.
La doar o scurtă plimbare se află bazilicile frumoase San Giovanni in Laterano și Santa Croce in Gerusalemme. Hotelul beneficiază de legături excelente de transport public, fiind vizavi de o stație de autobuz. De asemenea, acesta este în apropiere de zona populară San Lorenzo, plină de restaurante și baruri, extrem de populară printre localnici.
Seara, oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria tradițională italiană la restaurantul cu servicii impecabile, iar apoi se pot relaxa la barul cu pian. Hotelul oferă facilități de conferințe, adecvate pentru un maxim de 190 de persoane.


COD: CDDCHEFTM

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 4 nopti cazare hotel 3*
- Mic dejun
- Asistenta turistica și ghid din partea agentiei pentru realizarea programului
- Bilet de avion Bucuresti - Roma si retur
- Taxe de aeroport incluse
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- Bagaj de mana – 10 kg
- check in online

Servicii neincluse

- Excursiile opționale și taxele de intrare la obiectivele turistice (se pot achizitiona odata cu pachetul de servicii turistice)
- Transportul public in Roma ( Metrou / Autobuz)
- Taxa de oraș ( se plătește la hotel )
- Asigurare de călătorie și storno ( recomandata - se poate oferi la cerere )

Excursii optionale

- excursie opțională Vatican = 45 euro / persoană (include 4 ore vizite la Capela Sixtină, muzee, grădini, ghid vorbitor limba română, bilete intrare, căști audio)

- excursie opțională Colosseum & Forul Roman = 30 euro / persoană ( include aproximativ 2 ore vizită cu însoțitor român de grup )

- supliment cameră single = 160 euro / persoană

Transport

Orar de zbor (informativ):
30.09.2019 Bucuresti - Roma 06:45 - 07:45
04.10.2019 Roma - Bucuresti 19:10 - 22:25

Preturi


Sign In