Excursie de 4 zile – BISTRITA - COLIBITA – VATRA DORNEI

Descriere oferta

Judetul Bistrita Nasaud impresioneaza prin numarul mare de obiective turistice amplasate pe teritoriul sau, care atrag turistii din toate colturile lumii.

OBIECTIVE: Bistrita : Ansamblu Sugalete, Cetatea Bistrita, Manastirea Minoritilor, Lacul Colibita, Vatra Dornei, Manastirea Casiel, Cheile Turzii - Sibiu - Pitesti.

Ziua 1 . Se pleaca pe Valea Oltului spre Alba Iulia. Se viziteaza Cetatea Alba Carolina, Timp liber in Alba Iulia pentru masa. Se continua drumul spre Bistrita. Cazarea in Bistrita cu cina la hotel 3 *.

Ziua 2 . Mic dejun. Se pleaca spre Lacul Colibita, cu peisaje de poveste. Se opreste in Piatra Fantanele la Hotel Castel Dracula. Se continua drumul spre statiunea Vatra Dornei, cu frumosul parc din centrul orasului care gazduieste multe veverite care raspund la numele de Mariana si izvorul Santinela - izvor cu apa minerala. Timp liber in Vatra Dornei. Intoarcere in Bistrita. Cazarea in Bistrita, hotel 3 *.

Ziua 3 . Mic dejun. Se pleaca de la Bistrita pe valea Caseiului, la manastirea Casiel. Dupa pauza de pranz ne intoarcem la Bistrita. Timp liber. Cazarea in Bistrita, hotel 3 *.

Ziua 4. Mic dejun. In drum spre casa se va merge spre Cheile Turzii, atat cta de poate merge cu autocarul atat cat se poate merge cu autocarul, pentru a admira panorama cheilor, fara a se face drumetii in zona. Intoarcere la Pitesti pe Valea Oltului.

NOTA :

PLATA EXCURSIEI SE POATE FACE SI CU VOUCHERE / CARD DE VACANTA!
Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi: razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, epidemii, pandemii, etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul/distrugerea pasaportului /cartii de identitate.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.Servicii incluse

- transport cu autocar clasificat
- 3 nopti cazare la hotel 3* in Bistrita
- mic dejun si o cina in prima seara
- insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- intrarea la obiectivele turistice
- masa de pranz si cina
- alte cheltuieli personale
- asigurare storno si asigurare medicala

Transport

Transport autocar clasificat pe traseul Bucuresti - Pitesti – Sibiu – Alba Iulia – Cluj Napoca – Dej – Bistrita – Colibita - Piatra Fantanele - Vatra Dornei – Casiel – Cheile Turzii - Sibiu - Pitesti - Bucuresti

Preturi

06.08.2020 - 09.08.2020 825 RON

Sign In