EXCURSIE AGREMENT 3 ZILE COVASNA - BALVANYOS - LACUL SF. ANA

Descriere oferta

Oraşul Covasna este cunoscut ca fiind una dintre cele mai importante staţiuni balneoclimaterice din ţară. Judetul Covasna mai poarta numele de “Tinutul Conacelor” deoarece aici se afla 160 de conace si castele, unele dintre ele fiind restaurate si introduse in circuitul turistic. In judet se pot face numeroase activitati recreative – trasee de aventura, cursuri de echitatie, plimbari organizate cu caruta (pentru o experienta autentica) sau cu Mocanita chiar in statiunea Covasna, pe Valea Zanelor.


OBIECTIVE TURISTICE: Statiunea Covasna – izvoarele cu apa minerala, Balvanyos – izvoarele tamaduitoare, Lacul Sf. Ana, Cetatea Feldioara.

Ziua 1. Se pleaca spre statiunea Covasna, cea mai renumită stațiune balneo-climaterică din țară pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare; aici de gasesc multe izvoare cu ape minerale si mofete. Se va admira Bolta Dracului, vulcanul din centrtul orasului. Se va face o plimbare cu mocanita cu aburi de la Covasna la Comandau. Timp liber si cina. Cazare cu cina la hotel 4* in Covasna.

Ziua 2. Mic dejun. Se pleaca spre baile Balvanyos, izvoarele de apa minerala si mofetele descoperite in aceasta zona au stat la baza formarii Statiunii Balvanyos. Mulţumită compoziţiei lor chimice aceste izvoare sunt remarcabile sub forma curelor de băut, în tratamentele afecţiunilor stomacale şi intestinale, iar mofetele, se dovedesc a fi factori curativi naturali pentru cei suferinzi de afecţiuni de cord şi ale sistemului vascular. Se va face un popas si la Izvoarele tamaduitoare care au proprietati terapeutice legate de intensificarea circulatiei periferice a sangelui si au fost amenajate sub forma a 4 bazine de mici dimensiuni. Cazare cu cina la hotel 4* in Covasna.

Ziua 3. Mic dejun. Plimbare la Lacul Sf Ana, situat in masivul Ciomad ( 950 m inaltime), unde se poate ajunge pe un splendid drum cu serpentine, ce permite admirarea unor peisaje fascinante.
Este singurul lac vulcanic din Europa, cu craterul complet, fiiind inconjurat de paduri seculare. Perimetrul lacului are 1,7 km iar adancimea acestuia este de 7 m. Apa lacului, de un verde inchis reflecta culoarea padurilor care il inconjoara iar solemna liniste ce o experimentezi la o plimbare in jurul lacului da senzatia perfectiunii. Cazare cu cina la hotel 4* in Covasna.

Ziua 4. Mic dejun. Se pleaca spre Pitesti. Pe drum se va vizita Cetatea Medievala Feldioara, județul Brașov, cetatea a fost construită în secolul XIII, fiind cea mai importantă fortificație ridicată de cavalerii teutoni în Transilvania.

NOTA :

Plata se poate face si cu vouchere / card de vacanta!
Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, epidemii, pandemii, etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul/distrugerea pasaportului/cartii de identitate.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.


Servicii incluse

- transport clasificat
- cazare 3 nopti la hotel 4 *in Covasna
- mic dejun
- acces Spa ( piscine cu apa sarata, biosauna, salina, camera relaxare, internet gratuit , wireless )
- insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse

- intrarile la obiectivele turistice
- masa de pranz si cina
- asigurare storno si asigurare medicala
- alte cheltuieli personale

Transport

Transport autocar clasificat pe ruta Bucuresti - Pitesti – Brasov – Covasna – Turia - Balvanyos – Lacul Sf. Ana - Feldioara – Brasov – Pitesti - Bucuresti.

Preturi


Sign In