EXCURSIE 4 ZILE - AGREMENT ORADEA – BAILE FELIX - HAJDUSZOBOSZLO

Descriere oferta

Oradea este unul dintre cele mai dezvoltate oraşe ale României, cu un stil arhitectural aparte, cu foarte multe obiective turistice şi o amplasare care îl transformă într-o destinaţie turistică.

TRASEU: Pitesti –Sibiu – Alba – Iulia – Oradea – Baile Felix - Cluj - Alba Iulia - Sibiu– Pitesti

OBIECTIVE: Oradea : Biserica cu luna, Cetatea Oradea , Centrul Oradea , Baile Felix – o zi plaja si baie in bazine cu ape termale , centrul vechi Sibiu

Ziua 1 . Se pleaca pe Valea Oltului spre Alba Iulia . Pauza de pranz in Alba Iulia . Dupa cazare timp liber in Oradea . Cazarea in Oradea la hotel 4 *.

Ziua 2 . Mic dejun. Se merge in statiunea Baile Felix, la strandurile termale pentru plaja si baie. Se viziteaza Lacul cu nuferi din Baile Felix. Seara timp liber in Oradea. Cazarea in Oradea la hotel 4 *.

Ziua 3 . Mic dejun. OPTIONAL : 120 lei ( MINIM 20 PERSOANE ) - EXCURSIE HAJDUSZOBOSZLO - orașul balnear din Câmpia Maghiară - este cel mai cunoscut oraş termal; atracţia sa principală este complexul balnear cu celebrele sale bai termale, strand, Aquapark.

SAU Se viziteaza obiectivele turistice din Oradea: Biserica cu luna, Cetatea Oradea, Centrul istoric din Oradea - cel mai elegant centru din Romania, Piata Unirii, unde se poate admira statuia ecvestra a Regelui Ferdinand si cea a lui Mihai Viteazu, Palatul Vulturul Negru, Palatul Primariei, Teatrul Regina Maria. Timp liber in Oradea. Cazare la hotel 4* in Oradea.

Ziua 4. Mic dejun, Se pleaca spre Pitesti, cu o oprire scurta in Sibiu - Centrul vechi.

NOTA :
Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul/distrugerea pasaportului/cartii de identitate.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca . Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat
- 3 nopti cazare hotel 4* in Oradea
- Mic dejun
- Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- intrarea la obiectivele turistice:
- masa de pranz – cina
- alte cheltuieli personale
- asigurare storno si asigurare medicala

Excursii optionale

- EXCURSIE HAJDUSZOBOSZLO - orașul balnear din Câmpia Maghiară 120 lei ( MINIM 20 PERSOANE )

Transport

Transport cu autocar clasificat

Preturi

16.07.2020 - 19.07.2020 890 RON

Sign In