EXCURSIE 3 ZILE - CLUJ – MANASTIREA NECULA - CHEILE TURZII

Descriere oferta

Atunci când vizitezi orașul Cluj-Napoca te poți bucura zile în șir de obiectivele sale turistice. Acest superb oraș este situat într-un județ la fel de ofertant cu privire la frumusețea peisajelor pitorești.

OBIECTIVE: Gradina Botanica Cluj, Castelul Banffy – Bontida, Manastirea Nicula, Salina Turda, Cheile Turzii - Sibiu - Pitesti.

Programul excursiei:

Ziua 1. Se pleaca pe Valea Oltului spre Cluj - Napoca. Dupa cazare, se viziteaza gradina Botanica, care este deschisa pana la ora 20:00. Cazarea in Cluj la hotel 3 *.

Ziua 2. Mic dejun. Se pleaca spre Manastirea Nicula, se opreste la castelul Banffy in Bontida. Se viziteaza manastirea Nicula, pauza de masa in Gherla. Intoarcere la Cluj, unde se viziteza Cetatuia din Cluj sau timp liber in oras .Cazarea in Cluj hotel 3 *.

Ziua 3. Mic dejun. In drum spre casa se viziteaza salina Turda si se va merge spre Cheile Turzii, pana unde se poate ajunge cu autocarul, fara a se face drumetii pe chei. Intoarcere la Pitesti pe Valea Oltului.

NOTA :

PLATA SE POATE FACE SI CU VOUCHERE / CARD DE VACANTA!
Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard, va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi: razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, epidemii, pandemii, etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.


Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat
- 2 nopti cazare la hotel 3* in Cluj – Napoca
- Mic dejun
- Taxa locala
- Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- Intrarea la obiectivele turistice:
- Masa de pranz si cina
- Alte cheltuieli personale
- Asigurare storno si asigurare medicala

Transport

Transport autocar Bucuresti - Pitesti –Sibiu – Alba Iulia – Cluj Napoca – Bontida - Gherla - Nicula - Cluj – Turda – Cheile Turzii - Sibiu -Pitesti - Bucuresti.

Preturi

26.06.2020 - 28.06.2020 890 RON

Sign In