Aventuri Magice în Dubai și Abu Dhabi: Circuit de 7 Nopți pentru Copii

Descriere oferta

Vrei sa ii oferi copilului tău ceva de neuitat, amintiri pe viața, în pas cu tehnologia și tot ceea ce tine de modern? Acest circuit în Emiratele Arabe este alegerea ideala pentru a-i prezenta copilului tău, sau aceluia din tine, cum arata viitorul! Este ideal pentru orice vârsta, fie ca sunt școlari la început de drum sau adolescenți mai greu de impresionat! Dar, sa începem prezentarea itinerariului, ca sa înțelegeți mai bine despre ce este vorba!

ATENȚIE! LOCURILE SUNT LIMITATE!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

PROGRAM:

Ziua 1
Ne întâlnim în aeroport în Bucuresti pentru a lua zborul către Dubai. După aterizare vom fi transferati către cazare, Signature 1 Hotel Tecom, care este situat în inima zonei Barsha Heights. Ne vor fi repartizate camerele, apoi putem să ne continuam vizita către Burj Khalifa, cel mai înalt zgarie nori din lume! De acolo ne vom indrepta către faimosul Acvariu, și acesta fiind printre cele mai mari din lume, având 33000 de specii de animale marine. Ne vom delecta apoi cu un spectacol inedit, Fantanile dansatoare din Dubai, care impresioneaza de fiecare data prin impozanta, coordonata cu mișcările ritmate ale caderii apei pe muzica!

Ne vom întoarce la hotelul de 4 stele unde suntem cazati, și ne pregătim de ziua următoare.

Ziua 2. 
Azi va fi o zi plină de aventura! Ne vom indrepta de la mic la mare, cu entuziasm către Abu Dhabi, capitala.

Aici ne vom petrece toată ziua, in doua parcuri mari tematice de interior.

Avem la dispoziție 4 ore pentru parcul Ferrari World, un parc enorm în forma de triunghi cu emblema Ferrari pusa pe centru, unde poți afla și vedea cam tot ce trebuie sa știi despre Ferrari și chiar experimenta cum este sa atingi viteza de 240 km/ora în doar 4 secunde în cel mai rapid rollercoaster din lume– Formula Rosa, sau putem incerca cel mai inalt rollercoaster din lume, Flying Aces.

După senzatiile tari, ne indreptam către alte 4 ore de aventura în lumea filmelor! Ne așteaptă parcul Warner Bros, unde toate personajele dragi celor mici dar și celor mari ne vor intampina, cât și cadrul de acțiune al acestora. Restaurantele și magazinele de suveniruri vor fi la discretie.

Vom innopta în capitala pentru doua nopti, la un hotel de 4 stele.

Ziua 3. 
Ziua de azi o vom rezerva aventurii acvatice, la Yas Water World. Este cel mai important parc acvatic din regiune, un parc acvatic unic.

Ne vom odihni la hotelul nostru cotat cu 4 stele, caci vizita va continua și mâine!

Ziua 4. 
Azi vom incheia vizita în capitala Abu Dhabi, nu înainte de a vizita însă Sea World și Grădina Zoo.

SeaWorld Abu Dhabi este o destinație uimitoare care îmbină distracția și educația, oferind o experiență inedita pentru întreaga familie.

Emotia continua la Emirates Park Zoo, unde veți întâlni o gamă diversă de animale din întreaga lume, oferind experiențe interactive, prezentări educaționale și activități pline de distracție.

Vom fi transferati apoi catre Dubai, unde ne vom intoarce pana la sfarsitul sejurului nostru la Signature One Hotel Tecom.

Ziua 5. 
Încă o zi dedicata jocului!

Lumini, cameră, acțiune: Hollywood prinde viață la Motiongate Dubai, un parc ce oferă atracții și curse epice bazate pe unele dintre cele mai memorabile și de succes francize cinematografice din ultimii ani.

Continuam joaca si ne imbarcam in plimbarile aventuroase si rollercoasterele de la Legoland Dubai, unde construim masini si facem curse cu prietenii ori familia. Spre seara revenim la hotel.

Ziua 6. 
De dimineața ne vom indrepta către Dubai Safari Park,un sanctuar al vieții sălbatice care găzduiește aproximativ 3.000 de animale, cuprinzând diverse specii de mamifere, reptile, păsări, amfibieni și nevertebrate.

Dupa amiaza tarziu ne vom orienta catre centrul orasului, la Garden Glow, cel mai mare si unic parc cu tematica din categoria sa si un absolut exemplu de arta fina, cu instalatii unice care stralucesc noaptea. Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 7. 
Încă o zi plină ne așteaptă și azi! Parcul acvatic Aquaventure oferă curse emblematice și atractii unice, pe o suprafață de aproximativ 225.000 mp, fiind oficial cel mai mare parc acvatic din lume, precum și parcul cu cele mai multe tobogane cu apă.

Pe seara vom reveni la același hotel.

Ziua 8. 
Azi este ultima zi petrecuta în lumea creata prin inteligenta umana. Și, cum timpul ne permite, având zbor de retur către Bucuresti seara la 20:45, mergem in vizita la un muzeu altfel.

Muzeul Viitorului, cea mai ușor de recunoscut și cea mai emblematică clădire din Dubai, ofera vizitatorilor o privire în viitorul tehnologiei și creativității umane prin demonstrații practice, instalații uluitoare și inovații ciudate care nu au fost încă puse la dispoziția lumii.

Seara ne imbarcam în cursa către casa, dar cu un bagaj informational și peisagistic de senzație după o asemenea călătorie!


NOTA:

Tariful este valabil pentru grup de 20 persoane. In cazul neintrunirii grupului, tariful se recaculeaza sau excursia se amana.

Agentia sau ghidul local isi rezerva dreptul de a face modificari asupra programului, (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Tarif copil pana in 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: reducere 300 euro din pretul afisat.

Tarif copil pana in 12 cazat in camera cu 1 adult: reducere 100 euro din pretul afisat.

Supliment camera single: se calculeaza in functie de perioada de plecare solicitata.

Avansul care se achita la inscriere este de 30% din valoarea pachetului si este nerambursabil.

Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.

Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.

Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Verificati conditiile de calatorie in Emiratele Arabe Unite accesand urmatorul link: https://www.mae.ro/travel-conditions/3693

Servicii incluse

- Bilete de avion Bucuresti - Dubai si retur
- Transfer de la/catre aeroportul din Dubai
- 5 nopti de cazare la hotel de 4* in Dubai
- 2 nopti de cazare la hotel de 4* in Abu Dhabi
- Mic dejun inclus pe toata sederea
- Bilet de intrare Dubai Aquarium & Underwater Zoo
- Bilet dde intrare Garden Glow Dubai
- Bilet de intrare Safari Park Dubai
- Bilet de intrare Emirates Zoo Park
- transfer cu autocarul catre toate obiectivele din program
- ghid vorbitor de limba romana

Servicii neincluse

- transfer catre / de la aeroportul din Bucuresti
- asigurare medicala de calatorie (recomandata)
- alte mese decat cele specificate
- intrarea la alte obiective sau parcuri tematice decat cele specificate la servicii incluse

Excursii optionale

- Bilet intrare Motiongate Dubai = 90 euro/pers
- Bilet intrare Legoland = 85 euro/pers
- Bilet intrare Atlantis Aquaventure Waterpark = 98 euro/pers
- Bilet intrare Muzeul Viitorului = 70 euro/pers
- Bilet intrare SeaWorld Abu Dhabi = 100 euro/pers
- Bilet intrare Warner Bros Abu Dhabi = 95 euro/pers
- Bilet intrare Ferrari World Abu Dhabi = 95 euro/pers
- Bilet intrare Yas Waterworld = 85 euro/pers

*Toate optionalele au transfer de la hotel inclus.
*Optionalele se achita integral in EURO in prima zi a programului si sunt nerambursabile.

Informatii despre transport

- transfer cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti

Preturi

28.10.2024 - 04.11.2024 1575 EUR
14.02.2025 - 21.02.2025 1575 EUR

Sign In