OFERTA PROMOTIONALA

Croaziera Pullmantur - 14 nopti - Islanda, Insulele Faroe si Fiordurile Norvegiene

Descriere oferta

Islanda, insula contrastelor, tara ghetii si a focului, taramul mistic al elfilor si al morocanosilor troli!
Islanda este o tara in care vulcanii activi se imbina cu ghetarii si gheizerele fierbinti. Cascade repezi, plaje cu nisip negru, simpaticii pufini si Laguna Albastra completeaza lista atractiilor pe care nu trebuie sa le ratati daca vizitati Islanda.

Ziua 1. Bucuresti – Reykjavik
Check-in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti cu destinatia Reykjavik. Transfer si îmbarcare pe vasul de croaziera.

Ziua 2. Reykjavik*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include vzitarea principalelor obiective turistice din Reykjavik: Centrul Vechi, Catedrala Nationala, Biserica Luterana Hallgrimskirkja, Primaria si Lacul Tjörnin. Dupa-amiaza îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Akureyri, Islanda.

Ziua 3.Akureyri*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la cascada Godafoss-Cascada Zeiilor si Lacul Myvatn pentru a admira unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din Islanda. Se viziteaza labirintele si arcadele de lava vulcanica de la Dimmuborgir. Transfer si îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Isafjordur, Islanda.

Ziua 4.Isafjordur*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala cu barca la Isafjaroardjúp, o zona a fiordului unde se pot observa pasarile puffin, focile sau balenele în mediul lor natural. Transfer si îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Torshavn, Insulele Faroe.

Ziua 5. Pe mare
Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Torshavn.

Ziua 6. Torshavn*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include vizitarea satului Saksun si fermei Dúvugaroar, devenita în prezent muzeu în aer liber. Pe drum oprire la biserica veche din Kollafjørður construita în stil traditional din lemn negru si acoperia din iarba. Transfer si îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Trondheim, Norvegia.

Ziua 7. Pe mare
Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Trondheim, Norvegia.

Ziua 8. Trondheim
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include vizitarea principalelor obiective din orasul Trondheim: Piata Centrala, Catedrala Nidaros, Palatul Arhiepiscopului si Turnul de Televiziune. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau cumparaturi.
Îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Alesund, Norvegia.

Ziua 9. Alesund
Timp liber la dispozitie sau excurise optionala în Alesund. Tur pietonal pentru a admira arhitectura caselor construite în sitl Art Nouveau. Vizita la Muzeul în aer liber Sunmore pentru a admira traditionalele barci Kvalsund construite cu mai bine de 700 de ani in urma. Timp liber la dispozitie. Îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Molde, Norvegia

Ziua 10. Molde*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala pentru a admira peisajele impresionante pe Drumul Atlanticului. Oprire în Eide si timp liber la dispozitie. Transfer si îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Nordfjordeid, Norvegia.

Ziua 11. Nordfjordeid*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Ghetarul Briksdalen. Se merge cu autcoarul de-a lungul Lacului Oldevatn pana la Briksdalsbre Mountain Lodge. Scurta plimbare prin natura pana la Ghetarul Briksdalen (aprox 3 km) unde se pot admira peisajele montate specifice zonei.Transfer si îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Bergen, Norvegia.

Ziua 12. Bergen*
Timp liber la dispozitie sau optional tur de oras în Bergen. Se viziteaza fortareata Bergenhus (exterior), zona portuara istorica a orasului cu traditionalele cladiri construite în perioada hanseatica, aflate pe lista patrimoniului UNESCO. Urcare cu gondola pe muntele Floyen pentru a admira spectaculoasa vedere panoramica asupra orasului. Timp liber la dispozitie si îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Stavanger, Norvegia.

Ziua 13. Stavanger*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul panoramic al principalelor obiective turistie: Møllebukta, monumentul cu sabii gigantice, Biserica Sola construita în secolul al-XII-lea, cartierul Eiganes, Ledaal Manor, resedinta regala si Catedrala. Timp liber la dispozitie. Îmbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Copenhaga.

Ziua 14. Pe mare
Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Copenhaga.

Ziua 15. Copenhaga-Bucuresti
Debarcare de pe vasul de croaziera si transfer la aeroport pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

Nava Monarch:
Facilitati nava de croaziera: 3 restaurante, piano bar, cazinó, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), magazine, salon înfrumusetare.

Facilitati cabina dubla interioara/ cabina dubla exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, seif si room service. Camerele Triple au pat matrimonial sau twin si pat extensibil din perete pentru a 3 a persoana.

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti la dumneavoastra 200 euro/ pers cash pentru a alimenta cardul primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bordul navei. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Reykjavik/ Copenhaga-Bucuresti (via Amsterdam)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Transfer aeroport-port-aeroport
- Cazare 14 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de croaziera de 4* cu all inclusive
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Asigurare medicala si storno ( recomandate - se asigura la cerere)
- Taxa de serviciu: 154 Euro/ persoana (se achita obligatoriu in agentie inainte de plecare)
- Excursii optionale conform programului

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Reykjavik/ Copenhaga-Bucuresti

Preturi

10.07.2021 - 24.07.2021  2253  2153 EUR

Sign In