OFERTA PROMOTIONALA

Croaziera Patagonia

Descriere oferta

Din Anzi si pana in Pampa, pe teritoriile statelor Chile si Argentina, se intinde Patagonia, o regiune geografica si istorica de o imensa varietate, care, in ciuda trecutului sau fascinant si a culturii distincte, a ramas inca relativ neexplorata.

Rasarituri si apusuri cum numai in indepartatele tari ale Sudului pot fi admirate, imbraca intr-o lumina incredibila peisaje a caror frumusete nu poate fi descrisa in cuvinte. Contrastul dintre maretia alba si rece a ghetarilor alpini si reflexele rosii ale stancilor pe care se prelinge soarele fac din Patagonia unul dintre tinuturile cu cele mai frumoase privelisti din lume, de o grandoare naturala aparte.

Ziua 1. Bucuresti-Buenos Aires
Check in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Buenos Aires.

Ziua 2. Buenos Aires
Sosire în Buenos Aires si transfer la hotel. Timp liber pentru odihna. Cazare la hotel 4* in Buenos Aires.

Ziua 3. Buenos Aires
Mic dejun. Tur de oras în capitala Argentinei. Turul include: Plaza de Mayo, Primaria - Cabildo, Palatul Prezidential – Casa Rosada, Centrul Vechi. Dupa-amiaza, transfer în port pentru îmbarcare pe vasul Norwegian Star, cu destinatia Patagonia. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 4. Montevideo (Uruguay)*
Mic dejun. Prima oprire Uruguay - Montevideo. Timp liber sau optional tur de oras pentru a descoperi centrul vechi cu Palatul Salvo, Piata Independentei si Teatrul Solis. Întoarcere în port si îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Puerto Madryn.

Ziua 5. Pe mare
Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreapta spre Puerto Madryn. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 6. Puerto Madryn (Argentina)*
Mic dejun. Sosire in Puerto Madryn (Argentina). Timp liber sau optional tur de oras sau excursie* în Peninsula Valdez, un sanctuar natural unde daca aveti noroc puteti admira balenele, leii de mare etc. Întoarcere în port si îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Insulele Falkland.

Ziua 7. Pe mare
Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Astazi vasul se îndreapta spre Insulele Falkland. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 8. Stanley (Insulele Falkland)*
Mic dejun. Sosire în Portul Stanley. Timp liber la dispozitie sau optional *tur al capitalei Stanley sau vizita la colonia de Pinguini Rockhopper. Întoarcere în port si îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Ushuaia.

Ziua 9. Pe mare
Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Astazi vasul navigheaza prin Capul Horn. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 10. Ushuaia (Argentina)*
Mic dejun. Sosire în Ushuaia, capitala Tarii de Foc. Ushuaia este considerat cel mai sudic oras din lume. Timp liber sau excursie optionala* catre Parque Nacional Tierra del Fuego. Ushuaia se afla la 11 km de parc unde se poate ajunge cu masina sau cu trenul. *Nu ratati si o plimbare de 45 de minute pe o cale ferata cu ecartament îngust, cu locomotiva cu aburi, cu asa numitul Tren de la Capatul Lumii (El Tren Del Fin Del Mundo). Dupa întoarcere la nava si îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Puntas Arenas. Vasul va naviga prin Canalul Beagle. Cazare pe nava de croaziera

Ziua 11. Punta Arenas (Chile)*
Mic dejun. Vasul va ancora in Punta Arenas – cel mai sudic oras din Chile in jur de ora 08:30. Din acest port puteti face un tur de oras pietonal Punta Arenas, sau excursie catre Insula Magdalena pentru a admira cea mai mare colonie de Pinguini din Patagonia. La ora 20:30 nava va parasi portul pentru a se îndrepta catre Puerto Chacabuco (Chile). Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 12. Pe mare
Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Admirati peisajele salbatice ale strâmtorii Magelan. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 13. Pe mare
Astazi traversati fiordurile Chiliene si canalele Patagonie. Pregatiti-va aparatele de fotografiat pentru a surpinde unicitatea locului. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 14. Puerto Chabucco (Chile)*
Mic dejun. Sosire in portul Puerto Chacabuco. Portul face parte din Provincia Aysén, o provincie cu peisaje minunate. Puteti alege una dintre *excursiile oferite de vas pentru a explora aceste tinuturi minunate din nordul Patagoniei. La ora 15:00 nava va parasi portul pentru a se îndrepta catre Puerto Montt (Chile).

Ziua 15. Puerto Montt (Chile)*
Mic dejun. Sosire în portul Puerto Montt considerat capitala chiliana din Patagonia. Puteti opta pentru un *tur de oras sau pentru o excursie la Vulcanul Osorno, sau excursia in Parcul National Vicente Perez Rosales cu Lacul Esmeralda (Lacul “Toti Sfintii”) si casacada Petrohue. La ora 16:00 nava va parasi portul pentru a se indrepta catre Santiago de Chile.

Ziua 16. Pe mare
Mic dejun. Timp liber pe vas. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 17. Santiago de Chile
Mic dejun. Debarcare si transfer catre Santiago de Chile. Inainte de a va caza tur de oras ce include vizitarea principalelor obiective turistice: Centrul Civic, Piata Constitutiei, Palatul La Moneda, Plaza de Armas. Apoi timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului pe cont propriu sau cumparaturi. Seara cazare la hotel 4* in Santiago de Chile.

Ziua18. Santiago de Chile-Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si check-out la ora prânzului. Transfer la aeroport si îmbarcare pe cursa internationala cu destinatia Bucuresti. Sosire la destinatie in urmatoarea zi.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 23 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.
Conditii de calatorie - nu se accepta pasaport temporar. Se accepta pasaport normal valabil minim 6 luni de la data intoarcerii!Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Buenos Aires / Santiago de Chile - Bucuresti; (Inclus) - 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana (Inclus) - Taxe de aeroport (Inclus) - Transfer aeroport-hotel-aeroport (Inclus) - Cazare 2 nopti in camera dubla in hotel de 4* cu mic dejun (Inclus) - Cazare 14 nopti in cabina interioara cu pensiune completa pe vas de Croaziera de 4*+ (Inclus) - Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Servicii neincluse

Excursiile optionale
Taxa de serviciu pentru vasul de croaziera: 225 USD/persoana (se achita la bordul navei)
Asigurarea medicala si storno

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Buenos Aires / Santiago de Chile - Bucuresti

Preturi

11.02.2021 - 27.02.2021  3499  3399 EUR

Sign In