Croaziera de 7 nopti pe Mediterana - Spania - Malta - Italia

Descriere oferta

Porniti intr-o croaziera de vis pe Marea Mediterana! Acum puteti trai o experienta incantatoare la bordul unei nave de croaziera! Rezerva-ti din timp vacanta ideala!

Ziua 1. Bucuresti – Barcelona
Check-in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Barcelona. Transfer în portul Barcelona si îmbarcare pe nava de croaziera Sovereign cu destinatia Malta.

Ziua 2. Marea Mediterana
Mic dejun. Timp liber si relaxare la bordul navei de croaziera Sovereign.

Ziua 3. Malta – Valletta - Medina*
Mic dejun. Debarcare în Valetta. Timp liber sau optional tur de oras in Valletta unde se viziteaza catedrala Sf. Ion si plimbare pe stradutele inguste din Medina *. Seara, îmbarcare pe nava cu destinatia Sicilia (Messina).

Ziua 4. Sicilia - Taormina
Mic dejun. Debarcare in Messina. Timp liber sau excursie optionala la Taormina* unde se viziteaza Catedrala, Palatul Corvaja si Biserica Sf. Domnica. Seara, îmbarcare pe nava cu destinatia Salerno.

Ziua 5. Salerno – Amalfi*
Mic dejun. Debarcare în Salerno. Timp liber sau excursie optionala pe Coasta Amalfitana*. Transfer cu cu barca din Salerno catre Amalfi, pe drum se poate admira panorma oraselor Vietri, Maiori si Minori. Vizita la Catedrala Sf. Andrei din Amalfi si timp liber. Transfer în Salerno si îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Civitavecchia.

Ziua 6. Roma (Civitavecchia)*
Mic dejun. Debarcare in Civitavecchia. Timp liber sau excursie optionala la Roma, cu tur panoramic la Coloseum, Arcul lui Constantin si Circo Maximo. Oprire la Fontana di Trevi si timp liber *. Îmbarcare pe nava cu destinatia Barcelona.

Ziua 7. Marea Mediterana
Mic dejun. Timp liber si relaxare la bordul navei de croaziera Sovereign

Ziua 8. Barcelona*
Debarcare în Barcelona. Timp liber sau, optional, tur organizat în Barcelona*: Parcul Güell, Cartierul Barri Gòtic, Camp Nou si Cartierul Eixample cu biserica neterminata proiectata de Gaudi, Sagrada Família. Seara, transfer catre aeroport si imbarcare pe cursa spre Bucuresti.


ATENTIE!
Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

Pentru organizarea grupului este necesar un numar minim de 20 persoane.


Conditii generale pentru calatoria la bordul vasului de croaziera:
-Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii – NU PASAPORT TEMPORAR!

-Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

-La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti 200 euro/ pers pentru a alimenta cardul de imbarcare primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bord. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

-Nu este permis accesul pe vas cu bauturi alcoolice, produse alimentare, animale, arme, obiecte inflamabile.

-Mancarea si bauturile se pot consuma doar in restaurant, respectiv baruri. Este interzis sa se aduca de la restaurant/ bar mancare sau bauturi in cabine sau sa le aveti asupra dumneavoastra la debarcare.

-Doctor on-board: Serviciul de asistenta medicala la bord este contra-cost. In cazul in care aveti asigurare medicala aceasta este valabila pentru serviciul medical de la tarm.

-Limita de bagaj la bordul navei de croaziera: 25 kg/ persoana

-Turistii au obligatia sa se prezinte la vas in limita orelor comunicate pentru imbarcare (in situatia in care turistii nu se prezinta in timpul mentionat, vasul de croaziera nu asteapta)

-Turistii au obligatia se respecte normele de siguranta si conduita pe timpul calatoriei. In caz contrar, capitanul vasului are dreptul sa debarce persoanele care nu respecta regulamentul.

-Este recomandat sa aveti o tinuta eleganta pentru Gala Night.Servicii incluse

- Bilet de avion pe ruta Bucuresti-Barcelona-Bucuresti
- Transfer aeroport-port-aeroport (Inclus)
- Cazare 7 nopti in cabina dubla interioara, pe nava de 4*
- All inclusive
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Asigurare medicala si storno
- Taxa de serviciu la bordul navei: 77 euro/ persoana

Excursii optionale

- Excursie optionala Valletta si Medina: 45 Euro/ persoana
- Excursie optionala Taormina: 55 euro/ persoana
- Tur de oras în Barcelona: 45 Euro/ persoana
- Excursie Coasta Amalfitana: 69 Euro/ persoana
- Excursie la Roma: 60 Euro/ persoana
- Pachet excursii optionale: 249 euro/ persoana

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Barcelona-Bucuresti

Preturi

13.06.2020 - 20.06.2020 1086 EUR

Sign In