Croaziera de 7 nopti - Marea Mediterana - Spania, Italia, Franta

Descriere oferta

Porniti intr-o croaziera de vis pe Marea Mediterana! Acum puteti trai o experienta incantatoare la bordul unei nave de croaziera! Rezerva-ti din timp vacanta ideala!

Ziua 1. Bucuresti – Barcelona
Check-in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Barcelona. Transfer în portul Barcelona si îmbarcare pe nava de croaziera Sovereign cu destinatia.

Ziua 2. Marea Mediterana
Mic dejun. Timp liber si relaxare la bordul navei de croaziera Sovereign.

Ziua 3. Napoli* – Coasta Amalfitana*
Mic dejun. Debarcare în Napoli. Timp liber sau excursie optionala pe Coasta Amalfitana*. Seara, îmbarcare pe nava cu destinatia Roma.

Ziua 4. Roma (Civitavecchia)*
Mic dejun. Debarcare in Civitavecchia. Timp liber sau excursie optionala la Roma, cu tur panoramic la Coloseum, Arcul lui Constantin si Circo Maximo. Oprire la Fontana di Trevi si timp liber *.
Îmbarcare pe nava cu destinatia Livorno.

Ziua 5. Livorno – Florenta & Pisa*
Mic dejun. Debarcare în Livorno. Timp liber sau excursie optionala la Florenta* si Pisa*. Îmbarcare pe nava cu destinatia Villefranche-sur-Mer.

Ziua 6. Villefranche-sur-Mer –Monaco*
Mic dejun. Debarcare în Villefranche-sur-Mer. Timp liber sau excursie optionala in Monaco. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Marsillia.

Ziua 7. Marsillia – Aix en Provence*
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Aix en Provence plimbare pe stradutele orasului si Cours Mirabeau. Timp liber la dispozitie in oras. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Barcelona.

Ziua 8. Barcelona*
Debarcare în Barcelona. Timp liber sau, optional, tur organizat în Barcelona*: Parcul Güell, Cartierul Barri Gòtic, Camp Nou si Cartierul Eixample cu biserica neterminata proiectata de Gaudi, Sagrada Família. Transfer la aeroport si îmbarcare pe cursa spre Bucuresti.

Facilitati nava de croaziera: 4 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, piscina copii, jacuzzi, centru SPA, sala fitness, internet, magazine, salon infrumusetare, club pentru copii si babysitting. Facilitati cabina interioara dubla: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, aer conditionat, TV, seif si room service.

Cabina interioara (puntea 2,3 sau 4): suprafata 11m², paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Cabina exterioara (puntea 2,3 sau 4): suprafata 11m², paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Cabina family (puntea 2,3 sau 4): suprafata 11m², paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), pat supraetajat pentru a 3-a persoana, baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie
Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti la dumneavoastra 200 euro/ pers cash pentru a alimenta cardul primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bordul navei. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Barcelona - Bucuresti
- Bagaj de cala (23 kg) si un bagaj de mana (7 kg) / persoana
- Cazare 7 nopti in cabina dubla interioara
- All Inclusive
- Taxe de aeroport si portuare
- Transfer Aeroport - Port - Aeroport
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Asigurare medicala si storno (recomandate - se ofera la cerere)
- Taxa de serviciu: 77 Euro/ persoana (se achita obligatoriu in agentie inainte de plecare)

Excursii optionale

- Excursie Florenta & Pisa: 75 Euro/ persoana
- Excursie Monaco: 45 Euro/ persoana
- Excursie Aix en Provance: 55 Euro/ persoana
- Tur de oras în Barcelona: 45 Euro/ persoana
- Excursie Coasta Amalfitana: 55 Euro/ persoana
- Excursie la Roma: 60 Euro/ persoana

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Barcelona - Bucuresti

Preturi

29.08.2020 - 05.09.2020 1326 EUR
12.09.2020 - 19.09.2020 1086 EUR
17.10.2020 - 24.10.2020 1086 EUR
05.06.2021 - 12.06.2021 1086 EUR
16.06.2021 - 23.06.2021 1086 EUR

Sign In