Croaziera de 7 nopti in Marea Adriatica - Grecia, Muntenegru, Croatia si Italia

Descriere oferta

Descopera coasta Mării Adriatice si pătrunde intr-un peisaj de o deosebită varietate culturală şi naturalistică, de copleşitoare tradiţii ancestrale şi diversitate în termeni de agrement. Marea Adriatică este una dintre cele mai înzestrate destinaţii cu care turistul pasionat ar trebui să îşi îmbogăţească palmaresul călătoriilor. Este, pe scurt, o ţintă imposibil de omis, dacă vrei într-adevăr să adaugi la lista cuceririlor anterioare momente unice de covârşitoare autenticitate turistică.

Ziua 1. Bucuresti – Atena, Grecia
Check in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Atena. Sosire si tur panoramic în capitala Greciei. Dupa-amiaza, transfer în portul Piraeus pentru îmbarcare pe nava de croaziera Horizon. Plecare spre Santorini. Cazare la bordul vasului.

Ziua 2. Santorini, Grecia*
Dimineata, debarcare în Santorini, una dintre cele mai frumoase insule grecesti, renumita pentru peisajele spectaculoase, cladirile albe cu acoperis albastru si plajele vulcanice. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Oia si Fira. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Muntenegru.

Ziua 3. Pe mare
Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Bar, Muntenegru.

Ziua 4. Bar, Muntenegru*
Sosire în Bar, un oras-port situat pe coasta Marii Adriatice, într-o zona turistica renumita pentru peisajele care combina marea cu muntele, stradutele înguste si arhitectura traditionala. Atractii turistice importante: Apeductul, Castelul regelui Nikola, Centrul Vechi, si cel mai batrân maslin din lume. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Dubrovnik, Croatia.

Ziua 5. Dubrovnik, Croatia*
Sosire în Dubrovnik, orasul portuar fermecator, denumit si „Perla Adriaticii”. Obiective turistice de neratat: Centrul Vechi, Bulevardul Stradun, Fântâna Onofrio, Coloana lui Orlando, Zidul orasului (exterior), Manastirea Franciscana (interior) si Palatul Sponza (exterior).Timp liber la dispozitie sau tur de oras în Dubrovnik. Îmbarcare pe nava de croaziera si plecare spre Zadar.

Ziua 6. Zadar, Croatia*
Sosire în Zadar. Considerat „bijuteria ascunsa a Croatiei”, Zadar este un oras boem în care stilul vechi si arhitectura venetiana se combina cu modernismul. Cele mai populare atractii turistice: Poarta Zara, Biserica Sf. Donato si Forumul Roman. Timp liber la dispozitie sau tur de oras în Zadar. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Venetia.

Ziua 7. Venetia, Italia*
Sosire în Venetia, unul dintre cele mai cunoscute orase turistice din lume, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Cele mai cunoscute obiective turistice sunt: Marele Canal, Piata San Marco, Biserica San Giorgio Maggiore si Podul Rialto. Timp liber la dispozitie sau tur de oras în Venetia. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Trieste.

Ziua 8. Trieste – Treviso – Bucuresti
Dimineata, debarcare de pe nava Horizon si transfer la aeroportul Treviso pentru check-in si îmbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni.

NOTA:
Plecarea din 25.10 Se organizeaza in sens invers. Imbarcare din Trieste si debarcare in Atena.
Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

Conditii de calatorie - nu se accepta pasaport temporar. Se accepta pasaport normal valabil minim 6 luni de la data intoarcerii!Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Atena-Bucuresti
- 1 bagaj de cala
- 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Transfer aeroport-port-aeroport
- Cazare 7 nopti in cabina dubla, pe nava de 4*
- All inclusive
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Asigurare medicala
- Asigurare storno
- Excursii optionale
- Taxa de serviciu la bordul navei – 77 Euro/ persoana (se achita obligatoriu înainte de plecare)

Excursii optionale

- Turul Insulei Santorini – 50 euro/ persoana
- Tur de oras în Bar, Muntenegru – 50 euro/ persoana
- Tur de oras în Dubrovnik, Croatia - 45 euro/pers
- Tur de oras în Zadar, Croatia – 35 euro/ persoana
- Tur de oras în Venetia, Italia – 45 euro/ persoana
- Pachet 5 excursii optionale (fara Verona): 199 euro/ persoana (tarif disponibil pentru rezervare in agentie)

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Atena-Bucuresti

Preturi

25.10.2020 - 01.11.2020 1399 EUR

Sign In