Croaziera de 7 nopti - Emiratele Arabe Unite si Oman

Descriere oferta

Dubai, este un loc al contrastelor fascinante, o combinație care evidențiază orașul modern, extravagant și deșertul atemporal, estul și vestul, vechiul și noul! Dubai este locul unde clădirile sfidează gravitația, iar imposibilul devine posibil! Dubai și Abu Dhabi sunt paradisuri create de mâna omului, adevărate oaze de lux și relaxare pentru turiștii din întreaga lume!

Ziua 1. Bucuresti – Dubai
Check in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul cu destinatia Dubai. Sosire în Dubai si transfer pentru îmbarcare pe nava de croaziera Horizon.

Ziua 2. Dubai*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului pe cont propriu sau, optional, tur de oras cu ghidul în Dubai*. Se viziteaza: platforma de observare de la etajul 124 din Burj Khalifa (biletul pt acces nu este inclus), Dubai Mall, punctul de fotografii de la Burj al Arab, hotelul Atlantis The Palm (exterior), Muzeul Dubai, zona Bastakiya. Oprire la piata de aur si condimente. Seara, îmbarcare pe nava de croaziera, cu destinatia Abu Dhabi.

Ziua 3. Abu Dhabi*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras cu ghidul în Abu Dhabi*. Atractiile turistice ale acestuia sunt: Satul Heritage, un microcosmos a culturii Emiratelor Arabe Unite, Marea Moschee Sheikh Zayed, a opta moschee ca marime din lume, Palatul Emiratelor si faleza Corniche. Timp liber la dispozitie în mall-ul Yass. Seara, îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Muscat, Oman.

Ziua 4. Pe mare
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Muscat, Oman. Cazare pe vas.

Ziua 5. Muscat (Oman)*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau tur de oras optional în capitala Omanului*. Se viziteaza: Marea Moschee Sultan Qaboos, considerata una dintre cele mai frumoase moschei din lume, Orasul Vechi, Palatul Al Alam si Muzeul Bait Al Baranda. Oprire pentru cumparaturi. Seara, îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Khor al Fakkan, Oman.

Ziua 6. Khor al Fakkan*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional* vizita la Fortareata Fujeirah si Bithna. Oprire la cea mai veche moschee din Emiratele Arabe Unite aflata în Bidyia (exterior). Seara îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Khasab, Oman.

Ziua 7. Khasab (Oman)*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru explorarea pe cont propriu a orasului sau, optional, tur de oras organizat în Khasab, capitala Peninsulei Musandam*. Atractii turistice incluse: Cetatea Khasab, construita de portughezi în sec. al XVI-lea, Wadi Qadah si satul traditional, Tawi, renumit pentru desenele preistorice din pesteri. Oprire în piata traditonala. Seara, îmbarcare pe vas de croaziera cu destinatia Dubai.

Ziua 8. Dubai – Bucuresti
Mic dejun. Debarcare de pe nava Horizon si transfer la aeroportul din Dubai pentru check-in si îmbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Nota:
Ordinea opririlor din program poate sa fie modificata pana la momentul calatoriei. In zilele de vineri moscheele si anumite muzee sunt inchise pentru vizite.

Facilitati vas de croaziera: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), biblioteca, magazine, salon înfrumusetare, club copii, babysitting, piscina copii.

Facilitati cabina dubla interioara:
pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, seif si room service.

Facilitati cabina dubla exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, seif si room service.

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii - nu se accepta pasaport temporar! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

Conditii generale pentru calatoria la bordul vasului de croaziera:
-Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii – NU PASAPORT TEMPORAR!

-Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

-La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti 200 euro/ pers pentru a alimenta cardul de imbarcare primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bord. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

-Nu este permis accesul pe vas cu bauturi alcoolice, produse alimentare, animale, arme, obiecte inflamabile.

-Mancarea si bauturile se pot consuma doar in restaurant, respectiv baruri. Este interzis sa se aduca de la restaurant/ bar mancare sau bauturi in cabine sau sa le aveti asupra dumneavoastra la debarcare.

-Doctor on-board: Serviciul de asistenta medicala la bord este contra-cost. In cazul in care aveti asigurare medicala aceasta este valabila pentru serviciul medical de la tarm.

-Limita de bagaj la bordul navei de croaziera: 25 kg/ persoana
-Turistii au obligatia sa se prezinte la vas in limita orelor comunicate pentru imbarcare (in situatia in care turistii nu se prezinta in timpul mentionat, vasul de croaziera nu asteapta)

-Turistii au obligatia se respecte normele de siguranta si conduita pe timpul calatoriei. In caz contrar, capitanul vasului are dreptul sa debarce persoanele care nu respecta regulamentul.

-Este recomandat sa aveti o tinuta eleganta pentru Gala Night.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show


Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Transfer aeroport - port - aeroport
- Cazare 7 nopti, pe nava de croaziere cu ALL INCLUSIVE
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Asigurare medicala
- Asigurare storno
- Excursii optionale
- Taxa de serviciu la bordul navei – 77 Euro/ persoana (se achita obligatoriu înainte de plecare)

Excursii optionale

- Tur de oras în Dubai – 69 Euro/ persoana (nu este inclus biletul pentru platforma de observare de la Burj Khalifa)
- Tur de oras în Abu Dhabi – 55 Euro/ persoana
- Tur de oras în Khasab – 65 Euro/ persoana
- Tur de oras în Muscat – 45 Euro/ persoana
- Excursie la Fortareata Fujeirah si Bithna – 60 Euro/ persoana
- Pachet 5 tururi de oras (ziua 2,3,5, 6 si 7)– 265 Euro/ persoana (se poate rezerva doar în agentie, inainte de plecare)

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti

Preturi

05.12.2020 - 12.12.2020 1069 EUR
30.01.2021 - 06.02.2021 1069 EUR
13.02.2021 - 20.02.2021 1069 EUR
27.02.2021 - 06.03.2021 1033 EUR

Sign In