Croaziera de 7 nopti - Emiratele Arabe Unite, Qatar & Bahrein

Descriere oferta

Pregatiti-va sa porniti intr-o experienta unica pentru a descoperi luxul modern al unor orase in continua dezvoltare tehnologica si urbanistica, minunile naturii specifice Orientului Mijlociu dar si mostenirea culturala a unor meleaguri, pana nu de mult mici satuce pescaresti.

Ziua 1. București – Dubai

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Dubai. Sosire în Dubai și transfer pentru îmbarcare pe nava de croazieră Horizon.

Ziua 2. Dubai* 

Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu sau opțional, tur de oraş cu ghidul în Dubai*. Se vizitează: Dubai Mall, Fântânile Muzicale, punctul de fotografii de la Burj al Arab, hotelul Atlantis The Palm (exterior), Muzeul Dubai și zona Bastakiya. Oprire la piaţa de aur şi condimente. Seara, îmbarcare pe nava de croazieră, cu destinația Abu Dhabi.

Ziua 3. Abu Dhabi*

Timp liber la dispoziţie sau optional*, tur de oraş în Abu Dhabi si vizită la Satul Heritage, un microcosmos al culturii Emiratelor Arabe Unite,  Marea Moschee Sheikh Zayed, a opta moschee ca mărime din lume,  Palatul Emiratelor (foto stop) și faleza Corniche. Timp liber la dispoziție în mall-ul Yass. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Doha, Qatar.

Ziua 4. Doha (Qatar)*

Timp liber la dispoziţie sau opțional* tur panoramic al orașului Doha în zona la Corniche și vizită la Muzeul de Arta Islamica (biletul de intrare nu este inclus). Timp liber pentru cumpărături în piața Waqif din zona veche a oraşului. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Bahrain.

Ziua 4. Bahrain

Timp liber la dispoziție sau opțional* tur de oraș în Manama unde se vizitează Moscheea Al-Fateh, Muzeul Național și World Trade Center (exterior). Transfer in orașul Janabiyah pentru a vizita o fermă de cămile. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Khasab, Oman.

Ziua 6. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Muscat, Oman. Cazare pe vasul de croazieră.

Ziua 7. Khasab (Oman)*

Timp liber la dispoziție pentru explorarea pe cont propriu a oraşului sau excursie opțională ce include vizită la Cetatea Khasab, construită de portughezi în sec. al XVI-lea, Wadi Qadah şi satul tradiţional Tawi. Oprire în piaţa tradiţională. Îmbarcare pe vas de croazieră cu destinația Dubai.

Ziua 8. Dubai – București

Debarcare de pe nava de croazieră și transfer la aeroportul din Dubai pentru check in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni. NOTA: Ordinea vizitelor din program se poate modifica până la momentul calatoriei. În zilele de vineri moscheele şi anumite obiective turistice sunt închise pentru vizită.

Facilități vas de croazieră: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sală fitness, internet (contra cost), bibliotecă, magazine, salon înfrumusețare, club copii, babysitting, piscină copii.

Facilități cabină dublă interioară: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Facilități cabină dublă exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

 

Atentie! 
Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute).

Conditii generale pentru calatoria la bordul vasului de croaziera:

-Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii – NU PASAPORT TEMPORAR! 
-Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.
-La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti 200 euro/ pers pentru a alimenta cardul de imbarcare primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bord. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.
-Nu este permis accesul pe vas cu bauturi alcoolice, produse alimentare, animale, arme, obiecte inflamabile.
-Mancarea si bauturile se pot consuma doar in restaurant, respectiv baruri. Este interzis sa se aduca de la restaurant/ bar mancare sau bauturi in cabine sau sa le aveti asupra dumneavoastra la debarcare.
-Doctor on-board: Serviciul de asistenta medicala la bord este contra-cost. In cazul in care aveti asigurare medicala aceasta este valabila pentru serviciul medical de la tarm.
-Limita de bagaj la bordul navei de croaziera: 25 kg/ persoana
-Turistii au obligatia sa se prezinte la vas in limita orelor comunicate pentru imbarcare (in situatia in care turistii nu se prezinta in timpul mentionat, vasul de croaziera nu asteapta)
-Turistii au obligatia se respecte normele de siguranta si conduita pe timpul calatoriei. In caz contrar, capitanul vasului are dreptul sa debarce persoanele care nu respecta regulamentul.
-Este recomandat sa aveti o tinuta eleganta pentru Gala Night.

Grup minim pentru organizarea grupului: 20 persoane.

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Dubai- Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport-port-aeroport
- Cazare 7 nopti in tipul de cabina ales
- All Inclusive
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Excursiile optionale
- Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 84 euro/persoana se achita pe vas)
- Asigurarea medicala si storno

Transport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti

Preturi

28.11.2020 - 05.12.2020 1135 EUR
12.12.2020 - 19.12.2020 1099 EUR
06.02.2021 - 13.02.2021 1099 EUR
20.02.2021 - 27.02.2021 1099 EUR
06.03.2021 - 13.03.2021 1049 EUR

Sign In