City Break in Marseille

Descriere oferta

Visezi la o evadare plină de farmec, aventură și peisaje mediteraneene încântătoare? Explorează frumusețea orașului Marseille într-un city break la Hotel Life Marseille VP 3* sau Hotel Le Quai 4*, amplasate în locații centrale și la câțiva pași de cele mai atractive obiective turistice.

ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ! Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

De ce să vizitezi Marseille?

Marseille este un oraș plin de viață, cu un amestec fascinant de culturi, istorie și peisaje naturale spectaculoase. Iată câteva motive pentru care Marseille merită să fie pe lista ta de călătorii:

 1. O istorie bogată și cultură diversă: Marseille este unul dintre cele mai vechi orașe din Franța, cu o istorie fascinantă care se întinde pe mii de ani. Este un amestec de culturi și influențe, reflectate în arhitectura sa, în gastronomie și în atmosfera vibrantă a orașului

 2. Bucătărie mediteraneeană delicioasă: Marseille este renumit pentru gastronomia sa delicioasă, care combină influențe mediteraneene, provençale și africane. Nu rata specialitățile locale, precum bouillabaisse (supă de pește), aioli (sos de usturoi) și socca (un fel de clătite din făină de năut).

 3. Calanques: Aceste stânci calcaroase spectaculoase care cad abrupt în mare sunt unul dintre cele mai mari puncte de atracție ale regiunii. Poți face excursii cu barca sau drumeții pentru a admira peisajele deosebite și pentru a te bucura de plaje ascunse și de apă cristalină.

 4. Portul Vechi: Un simbol al orașului, Portul Vechi (Vieux Port) este inima vieții sociale din Marseille. Aici poți admira flota de ambarcațiuni și să te bucuri de atmosfera plină de viață din restaurante, baruri și cafenele.

 5. Basilica Notre-Dame de la Garde: Urcați pe dealul La Garde pentru a vizita această bazilică magnifică, care oferă unele dintre cele mai spectaculoase panorame asupra orașului și a mării.

 6. Cartierul Le Panier: Explorează străzile pitorești ale acestui cartier istoric, pline de cafenele cochete, magazine de artizanat și galerii de artă.

 7. Catedrala Major: Vizitează această catedrală impresionantă de stil romanic-bizantin, cu o arhitectură grandioasă și o istorie bogată.

 8. Insula If: Fă o excursie cu barca la insula If, unde poți vizita fortăreața care a inspirat romanul Contele de Monte Cristo al lui Alexandre Dumas.

 9. Muzeul Mucem: Descoperă arta și civilizațiile Mediteraneene la acest muzeu modern și captivant, situat pe malul mării.

Cazarea:

Hotel Life Marseille VP 3* în Inima orașului

Acest hotel oferă un ambient prietenos și servicii excelente pentru a asigura o experiență deosebită oaspeților săi. Iată câteva caracteristici principale:

 • Ambianță primitoare - Hotelul Life Marseille VP 3* se remarcă printr-o atmosferă primitoare și relaxantă, ideală pentru a te simți ca acasă.

 • Confort și accesibilitate – dispunand de camere confortabile și facilități moderne, precum aer condiționat, televizor cu ecran plat și Wi-Fi gratuit, acest hotel este perfect pentru cei care apreciază confortul și accesibilitatea

 • Servicii excelente - personalul calificat și prietenos este întotdeauna disponibil să ofere asistență și să răspundă nevoilor oaspeților pentru a se asigura că aceștia au o ședere plăcută

 • Locație convenabilă - amplasat într-o locație centrală, Hotel Life Marseille VP 3* oferă acces facil catre principalele atracții ale orașului și facilitățile locale. SAU

Hotel Le Quai 4* în Inima orașului

Acest hotel de lux promite o experiență de neuitat, oferind camere elegante și facilități premium. Iată mai multe detalii:

 • Camere elegante - Hotelul Le Quai 4* se mândrește cu camere spațioase și elegant decorate, create pentru a oferi confort maxim și relaxare oaspeților săi

 • Facilități de lux - de la facilități moderne, cum ar fi băile spațioase și aerul condiționat, până la detalii rafinate, cum ar fi lenjeria de pat de calitate superioară și produsele de toaletă premium, acest hotel își propune să va ofere o experiență de lux.

 • Vedere panoramică - una dintre caracteristicile distincte ale acestui hotel este vederea panoramică superbă asupra orașului sau a mării, oferind o perspectivă deosebită asupra frumuseților naturale sau urbane ale Marseille-ului.

 • Servicii impecabile - personalul bine pregătit și atent la detalii se asigură că oaspeții sunt tratați cu cea mai mare grijă și ospitalitate, asigurându-se că fiecare aspect al șederii lor este perfect.

 • Locație convenabilă - amplasat într-o locație centrală, Hotelul Le Quai 4* oferă acces ușor la principalele atracții ale orașului și la facilitățile locale.

NOTA: Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii si se supun unor conditii speciale de rezervare si confirmare.
 Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie, la cererea turistului!
 Tarifele sunt platibile integral si nerambursabile!
 Pentru disponibiltate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon! 

Servicii incluse

- cazare 3 nopti
- mic dejun inclus în fiecare dimineață pentru a începe ziua în forță
- bilete de avion
- taxe de aeroport
- bagaje de mană

Servicii neincluse

- transfer aeroport
- intrări la obiective turistice
- asigurare de călătorie ( recomandata )
- checkin online

Informatii despre transport

Transport avion București - Marseille și retur

Preturi

04.10.2024 - 07.10.2024 334 EUR
15.11.2024 - 18.11.2024 309 EUR
22.11.2024 - 25.11.2024 309 EUR

Sign In