OFERTA PROMOTIONALA

City Break de 4 nopti in Istanbul de Sf. Mihail si Gavril - Hotel Olimpiyat 3*

Descriere oferta

Ești cu chef de ducă și nu știi ce destinație sa alegi? Vă recomandăm un citybreak de 5 zile /4 nopți în Istanbul, unul dintre cele mai frumoase și vizitate orașe din lume, un adevarat muzeu în aer liber, plin de palate și moschei impunatoarecu un patrimoniu istoric și cultural imens, oraș de care cu siguranță te vei îndragosti!

Prin această promoție beneficiați de 5 zile ( 4 nopți ) cazare în cameră dublă/twin cu mic dejun la Hotel Olimpiyat 3* situat central în Istanbul, bilete de avion cu taxe de aeroport incluse, bagaj de mana si de cala!

ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!De ce să vizitezi Istanbul? Pentru că Istanbul este un oras unic si ispititor, o destinatie fascinanta! Orasul de pe doua continente, etern prins intre Orient si Occident, a fost mereu invaluit intr-o aura de mister si magie. Istanbul este una dintre cele mai mari metropole, cu o populatie de aproape 20 milioane locuitori si zeci de mii de turisti ce sosesc in fiecare zi din cele patru colturi ale lumii. Cu un trecut fascinant ce se intinde pe milenii, trecand prin perioada Bizant si Constantinopole, orasul a fost capitala a trei imperii, loc de intalnire al religiilor si culturilor, centru comercial de prin rang… Astazi, Istanbulul este cu siguranta una dintre cele mai iubite si fermecatoare destinatii de calatorie, cu un patrimoniu istoric si cultural imens, dar si o asezare naturala fascinanta. Cei ce se avanta in explorarea frenetica a acestei metropole se indragostesc inevitabil de ritmul si sufletul sau, de amalgamul de sunete si miresme, de spiritul aprins al locuitorilor. Printre palate exuberante si moschei impunatoare, prin bazaruri si hamamuri, de-a lungul Bosforului si a Cornului de Aur, Istanbul se dezvaluie treptat calatorilor rabdatori cu sutele sale de comori si secrete. Daca unora nu le-a ajuns o viata sa descopere aceasta destinatie, iar altii au ales sa il numeasca a doua casa, un vizitator interesat de cele mai frumoase si interesante locuri si experiente din Istanbul trebuie sa-si aloce cel putin 4 zile intregi.Vă recomandăm să vizitați: Hagia Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Palatul Dolmabahce, Podul Galata, Turnul Galata, Hipodromul, Piatra Milion, Basilica Cisterna, Piata Taksim, Marele Bazar, Bazarul cu Mirodenii, Arcul lui Teodosius, Coloana lui Constantin, Moscheea Suleymaniye, Miniturk Parc, Acvariul din Istanbul, Turnul Fecioarei, Cornul de Aur, Croaziera pe Bosfor.Hotel Olimpiyat 3*

Hotelul Olimpiyat este la 5 minute de mers pe jos de Hagia Sofia, Palatul Topkapı şi staţia de tramvai Gülhane. Asigură acces gratuit la internet Wi-Fi.
Camerele hotelului Olimpiyat sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi acces gratuit la internet. Oaspeţii au la dispoziţie room service nonstop.
Micul dejun tradiţional include produse locale proaspete. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria turcească şi internaţională, fiind disponibile şi opţiuni vegetariene.
Hotelul Olimpiyat este la doar 10 minute de mers pe jos de Moscheea Albastră şi Marele Bazar. Aeroportul Internaţional Atatürk se află la 18 km.


COD: CDDCHEFTM


NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!


Servicii incluse

- 3 nopti cazare în cameră dublă / twin
- tip masă: mic dejun
- internet gratuit
- bilete de avion Bucuresti - Istanbul si retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mana
- bagaj de cala 23 kg

Servicii neincluse

- asigurare de calatorie premium Covid19
- transfer privat aeroport - hotel - aeroport

Transport

- Transfer avion pe ruta Bucuresti - Istanbul - Bucuresti

Preturi

04.11.2022 - 08.11.2022  360  310 EUR
05.11.2022 - 09.11.2022  360  310 EUR
06.11.2022 - 10.11.2022  360  310 EUR
07.11.2022 - 11.11.2022  360  310 EUR
08.11.2022 - 12.11.2022  360  310 EUR

Sign In