City Break de 3 nopti in Barcelona - Hotel Onix Fira 3*

Descriere oferta

Îți dorești să vizitezi Barcelona? Hai cu chef de ducă să te relaxezi în orașul lui Gaudi, în care să te bucuri de istorie, tradiție, arhitectură și o mulțime de atracții turistice! Vă recomandăm un citybreak de 4 zile / 3 nopți la Barcelona, un oraș încântător care îți va oferi tot ceea ce îți dorești!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile ( 3 nopți ) cazare în cameră dublă/twin la Hotel Onix Fira 3* ( sau similar ) situat central în Barcelona și bilet de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!

De ce să vizitezi Barcelona? Pentru că Barcelona oferă o oportunitate unică pentru turiști, de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală, și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersecțiile lăsate largi de colțurile clădirilor tăiate în mod unic. Centrul istoric al orașului este aproape plat, în timp ce orașul modern se întinde spre dealurile înconjurătoare, având străzi ce cresc în altitudine, ce aduc aminte de San Francisco.

O trăsătură notabilă este
Las Ramblas, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă, plin de oameni până noaptea târziu, cu florari, vânzători de păsări, artiști de stradă, cafenele și restaurante. Mergând în sus sau în jos pe Las Ramblas poți vedea prestigioasa operă El Liceu, piața alimentară La Boqueria și Plaça Reial, cu ale sale arcuri și palmieri, printre alte clădiri interesante. La Rambla se termină în portul vechi, unde o statuie a lui Cristofor Columb indică spre mare. În apropiere se află Museu Marítim (Muzeul Maritim) care prezintă istoria vieții din Mediterană. Vechiul port oferă felurite splendori, incluzând și cel mai mare Acvariu din zona mediterană.

Remarcabilă este moștenirea orașului de la
celebrul arhitect Antoni Gaudí, care a locuit și a lucrat la Barcelona, și care a lăsat lucrări faimoase ca Palau Güell, Parc Güell și imensa, dar încă neterminata biserică Sagrada Família, care este în construcție din 1882 și se așteaptă să fie terminată până în 2020.

În districtele moderne ale orașului se află mai multe bulevarde pe care se află magazine ale unor companii internaționale de îmbrăcăminte, bijuterii, bunuri din piele și altele. Cel mai elegant bulevard este Passeig de Gràcia, unde se află două clădiri ale lui Antoni Gaudí, Casa Milà (La Pedrera) și Casa Batlló.

Pentru vederi spectaculare ale orașului și liniei de coastă există două dealuri. Unul, dealul Montjuïc, este lângă port. Pe vârful său se află o veche fortăreață care mai demult supraveghea intrarea în port. În jurul dealului se află Stadionul Olimpic și Palatul Sportiv, realizate de arhitectul japonez Arata Isozaki, la fel ca și Grădinile Botanice. La marginea orașului se află dealul Tibidabo, cu mai mult de 500 metri înălțime, cu un parc de distracție în vârf.

Vă recomandăm să vizitați: Sagrada Familia, Parc Guell, Palatul Guell, Casa Mila, Casa Batllo, La Rambla, Passeig de Gracia, Cartierul Gotic, La Boqueria, Montjuic, Plaça Cataluna, Plaça Reial, Plaça d'Espanya, Fântâna Magica din Montjuic, Parc de la Ciutadella, Muzeul Național de Artă al Cataloniei, Monumentul lui Cristofor Columb, Port Vell, Acvariul din Barcelona, Port Olimpic, Arcul de Triumf, Satul Spaniol.


Hotel Onix Fira 3*

Onix Fira oferă o mică piscină pe acoperiş, parcare privată şi camere izolate fonic în centrul Barcelonei, cu vedere la Parcul Joan Miró. Animata piaţă Plaza Espanya este la 200 de metri şi oferă legătură directă catre La Rambla.
Toate camerele spaţioase de la Onix Fira au acces Wi-Fi gratuit, decor modern şi baie privată. De asemenea, acestea includ un seif, minibar şi telefon.
Micul dejun tip bufet este servit zilnic, în sala luminoasă de mic dejun. La 15 minute de mers pe jos de Hotelul Onix Fira se află o serie de restaurante şi baruri.
Montjuïc şi Fântâna Magică sunt la mai puţin de 10 minute de mers pe jos. Autobuzul pentru aeroport şi Centrul Expoziţional Fira sunt la 200 de metri.


COD: CDDCHEFTM


NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!


Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopți cazare in cameră dublă / twin
- bilet avion tur si retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană 10 kg
- check in online

Servicii neincluse

- masa
- transfer aeroport (se poate oferi la cerere)
- intrari la obiective turistice sau excursii optionale ( se pot oferi la cerere)
- asigurare de călătorie și storno (recomandate - se pot oferi la cerere)
- taxa de oraș (se achită la hotel)

Transport

Transport avion Bucuresti - Barcelona si retur

Preturi

21.06.2021 - 24.06.2021 ( ultimele locuri ) 240 EUR
22.06.2021 - 25.06.2021 ( ultimele locuri ) 240 EUR

Sign In