City Break de 3 nopti in Barcelona - Hotel Onix Rambla 3*

Descriere oferta

Îți dorești să vizitezi Barcelona? Hai cu chef de ducă să te relaxezi în orașul lui Gaudi, în care să te bucuri de istorie, tradiție, arhitectură și o mulțime de atracții turistice! Vă recomandăm un citybreak de 4 zile / 3 nopți la Barcelona, un oraș încântător care îți va oferi tot ceea ce îți dorești!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile ( 3 nopți ) cazare în cameră dublă/twin la Hotel Onix Rambla 3* ( sau similar ) situat central în Barcelona și bilet de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!

ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

De ce să vizitezi Barcelona? Pentru că Barcelona oferă o oportunitate unică pentru turiști, de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală, și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersecțiile lăsate largi de colțurile clădirilor tăiate în mod unic. Centrul istoric al orașului este aproape plat, în timp ce orașul modern se întinde spre dealurile înconjurătoare, având străzi ce cresc în altitudine, ce aduc aminte de San Francisco.

O trăsătură notabilă este Las Ramblas, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă, plin de oameni până noaptea târziu, cu florari, vânzători de păsări, artiști de stradă, cafenele și restaurante. Mergând în sus sau în jos pe Las Ramblas poți vedea prestigioasa operă El Liceu, piața alimentară La Boqueria și Plaça Reial, cu ale sale arcuri și palmieri, printre alte clădiri interesante. La Rambla se termină în portul vechi, unde o statuie a lui Cristofor Columb indică spre mare. În apropiere se află Museu Marítim (Muzeul Maritim) care prezintă istoria vieții din Mediterană. Vechiul port oferă felurite splendori, incluzând și cel mai mare Acvariu din zona mediterană.

Remarcabilă este moștenirea orașului de la celebrul arhitect Antoni Gaudí, care a locuit și a lucrat la Barcelona, și care a lăsat lucrări faimoase ca Palau Güell, Parc Güell și imensa, dar încă neterminata biserică Sagrada Família, care este în construcție din 1882 și se așteaptă să fie terminată până în 2020.

În districtele moderne ale orașului se află mai multe bulevarde pe care se află magazine ale unor companii internaționale de îmbrăcăminte, bijuterii, bunuri din piele și altele. Cel mai elegant bulevard este Passeig de Gràcia, unde se află două clădiri ale lui Antoni Gaudí, Casa Milà (La Pedrera) și Casa Batlló.

Pentru vederi spectaculare ale orașului și liniei de coastă există două dealuri. Unul, dealul Montjuïc, este lângă port. Pe vârful său se află o veche fortăreață care mai demult supraveghea intrarea în port. În jurul dealului se află Stadionul Olimpic și Palatul Sportiv, realizate de arhitectul japonez Arata Isozaki, la fel ca și Grădinile Botanice. La marginea orașului se află dealul Tibidabo, cu mai mult de 500 metri înălțime, cu un parc de distracție în vârf.

Vă recomandăm să vizitați: Sagrada Familia, Parc Guell, Palatul Guell, Casa Mila, Casa Batllo, La Rambla, Passeig de Gracia, Cartierul Gotic, La Boqueria, Montjuic, Plaça Cataluna, Plaça Reial, Plaça d'Espanya, Fântâna Magica din Montjuic, Parc de la Ciutadella, Muzeul Național de Artă al Cataloniei, Monumentul lui Cristofor Columb, Port Vell, Acvariul din Barcelona, Port Olimpic, Arcul de Triumf, Satul Spaniol.Hotel Onix Rambla 3*

Acest hotel din centrul Barcelonei este înconjurat de magazinele și cafenelele de pe artera elegantă Rambla de Catalunya. Oferă acces gratuit la internet și o piscină în aer liber.

Onix Rambla are un centru fitness şi un centru de afaceri cu acces gratuit la internet. Acesta are și o terasă frumoasă.

Toate camerele au aer condiționat și TV prin satelit cu ecran plat. Camerele au, de asemenea sistem de încălzire, minibar și seif gratuit. Baia privată este dotată cu un uscător de păr și articole de toaletă.

Hotelul se află într-o clădire cu arhitectură modernistă tipică. Cartierul Eixample din jur este renumit pentru clădirile sale frumoase.COD: CDDCHEFTMNOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopți cazare in cameră dublă / twin
- bilet avion tur si retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană 7 kg
- check in online

Servicii neincluse

- masa
- transfer aeroport (se poate oferi la cerere)
- intrari la obiective turistice sau excursii optionale ( se pot oferi la cerere)
- asigurare de călătorie și storno (recomandate - se pot oferi la cerere)
- taxa de oraș (se achită la hotel)

Transport

Transport avion Bucuresti - Barcelona si retur

Preturi


Sign In