City Break de 3 nopti pe Coasta Amalfi - Hotel Villa Bellavista 3*

Descriere oferta

Hai cu chef de ducă într-un minunat citybreak de 4 zile / 3 nopți pe Coasta Amalfi, un zonă unică în Italia și în lume care te va uimi cu peisaje magnifice, localități pitorești, vechi și încărcate de istorie, plaje ascunse fermecătoare, soare, mâncare și băutură bună!

Prin aceasta promoție beneficiați de 4 zile ( 3 nopți ) cazare în cameră dublă / twin, mic dejun inclus la Hotel Villa Bellavista 3* (sau similar) situat excelent în Praiano, pe Coasta Amalfi, bilete de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!

De ce să vizitezi Coasta Amalfi? Pentru că Coasta Amalfi este cunoscută pentru peisajele naturale și vegetația sălbatică, elemente care își păstrează farmecul, în ciuda numărului mare de turiști care vin an de an. Aceste peisaje înglobează secole de artă, istorie și cultură. De aceea întreaga Coastă Campania (care include Amalfi) este inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Amalfi este nucleul coastei, iar în jurul lui se află multe încântătoare localități ce merită vizitate una câte una: Positano, Maiori, Ravello – sunt doar câteva dintre acestea. 
Coasta Amalfi are de toate: și munte și mare care se contopesc pe un țărm cu peisaje splendide, istorie și gastronomie, romantism și o atmosferă care te învăluie ca o magie din care nu vrei să te eliberezi.
Puține sunt locurile din lume care să te îmbie cu atât de multe atracții pe câteva zeci de kilometri pătrați: peisaje uimitoare, localități pitorești, vechi și cu istorie în spate, plaje mici și mari, cărări de munte, soare, mâncare și băutură bună. Poți să ajungi să te bucuri de toate fie pe celebra sosea Nastro Azzurro, ori pe mare, la bordul unei ambarcațiuni. Oricum ar fi, te alegi cu experiențe deosebite, amintiri de neuitat și cu dorința de a reveni.

Vă recomandăm sa vizitați: Amalfi, Ravello, Positano, Vietri sul Mare, Atrani, Maiori, Minori, Praiano, Sorrento, Salerno, Furore, Vezuviu.


Hotel Villa Bellavista 3*
Hotelul Villa Bellavista este o proprietate de familie, situată în Praiano, un vechi sat pescăresc, aflat în apropiere de Positano şi Amalfi. Autobuzul care circulă de-a lungul coastei opreşte în apropiere. Hotelul are bar și restaurant.
Camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV, iar majoritatea au balcon cu vedere la mare. Unitățile sunt decorate în stilul specific regiunii Amalfi.
Hotelul Villa Bellavista este înconjurat de lămâi și plantații de măslini, fiind situat într-o locaţie panoramică liniștită, pe drumul principal. Terasa mare are vedere la golf, inclusiv la Insula Capri.
Restaurantul este specializat în mâncăruri locale. Cina și micul dejun continental pot fi savurate pe terasă, dacă vremea este frumoasă.
Dacă doriți să vizitați Capri și peștera Emerald, hotelul poate organiza croaziere cu barca sa privată. Calea Zeilor este la 5 minute de mers pe jos.


COD: CDDCHEFTM


NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopți cazare în cameră dubla/twin
- tip masa: mic dejun
- bilet de avion București - Napoli și retur
- bagaj de mână
- taxe de aeroport
- check-in online

Servicii neincluse

- transfer Napoli - Praiano și retur
- asigurare de călătorie (se poate oferi la cerere)
- taxa de oraș (se achită la hotel)
- excursii opționale (se oferă la cerere)

Transport

București 17.30 - Napoli 18.35
Napoli 20.05 - București 23.00

Preturi


Sign In