City Break de 3 nopti la Viena - Hotel Pension Baron am Schottentoor 3*

Descriere oferta

Îți dorești să vizitezi Viena? Hai cu chef de ducă să te bucuri din plin de o mulțime de atracții turistice și de celebra piață de Crăciun! Îți recomandăm un minunat citybreak de 4 zile / 3 nopți în Viena, un oraș încântător pe care trebuie neapărat să îl vizitezi!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile (3 nopți) cazare în cameră dublă / twin cu mic dejun inclus la Hotel Pension Baron am Schottentor 3* (sau similar) având o locație centrală in Viena, bilete de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!


ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!


De ce să vizitezi Viena? Pentru că Viena este un oras splendid, cu cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Orasul ramane patruns de grandiosul spirit imperial, reprezentat de palatele impozante si vilele ce pot fi admirate la tot pasul.
Mostenirea culturala a orasului e in mare parte muzicala, mari comporzitori precum Strauss, Brahms, Beethoven, Schubert, Haydn si Mozart au trait si au concertat aici. In zilele noastre, Orchestra Filarmonica din Viena si Opera de stat, mentin vie traditia orasului, sustinand mai multe concerte de muzica clasica decat in oricare alt oras al lumii.
Majoritatea atractiilor turistice sunt in vasta zona pietonala,in centrul orasului, zona ce odata a fost imprejmuita de zidul de aparare al orasului. Acesta a fost inlocuit cu bulevardul Ringstrasse, o sosea circulara ce inconjoara intreaga zona.
Spre marginea orasului se afla faimosul parc de distractii Prater, si opulentul palat Schonbrunn, resedinta de vara a familiilor regale. Turistii nu ar trebui sa rateze o excursie in padurile Vienei unde se gasesc o multime de taverne('heuringen') si crame.

Vă recomandăm să vizitați: Palatul Schonbrunn, Palatul Belvedere, Catedrala Sf. Stefan, Curtea de la Viena, Opera de Stat, Parcul Prater, Primaria din Viena, Muzeul Albertina, Piata de Craciun.


Hotel Pension Baron am Schottentor 3*
Hotelul Baron am Schottentor a fost inaugurat în 2013 și se află vizavi de Biserica Votivă și la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Schottentor și stația de tramvai de pe bulevardul Ringstraße. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice.
Camerele moderne au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif și baie. Unele camere oferă zonă de relaxare.
Universitatea din Viena se află la 5 minute de mers pe jos, iar Catedrala Sf. Ștefan este la 15 minute de mers pe jos de Hotelul Baron.
Hotelul Pension Baron am Schottentor este membru al Private Hotels.


COD: CDDRYATUI


NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopți cazare in cameră dublă / twin
- tip masă: mic dejun
- bilet avion Bucuresti - Viena si retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană
- check in online

Servicii neincluse

- transfer aeroport (se poate oferi la cerere)
- intrari la obiective turistice sau excursii optionale ( se pot oferi la cerere)
- asigurare de călătorie și storno (recomandate - se pot oferi la cerere)
- taxa de oraș (se achită la hotel)

Transport

Tur: Bucuresti 14.35 - Viena 15.15
Retur: Viena 13.35 - Bucuresti 16.10

Preturi


Sign In