City Break de 3 nopti la Paris - Hotel Campanile Paris Maine Montmartre 3*

Descriere oferta

Îți dorești să vizitezi Paris? Hai cu chef de ducă să te bucuri din plin de o mulțime de atracții turistice! Îți recomandăm un minunat citybreak de 4 zile / 3 nopți în Paris, un oraș încântător pe care trebuie neapărat să îl vizitezi măcar o dată în viață!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile (3 nopți) cazare în cameră dublă / twin cu mic dejun inclus la Hotel Campanile Paris Maine Montparnasse 3* (sau similar) având o locație bună in Paris, bilete de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!


ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

De ce să vizitezi Paris? Pentru că Paris este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din lume si este o destinaţie de vacanţă ideală pentru toate categoriile de turiști. Cunoscut și graţie atracţiilor sale turistice renumite, precum Turnul Eiffel, Arcul de Triumf sau Catedrala Notre-Dame, dar și datorită aerului său romantic, mult promovat în filme și cărţi celebre, Parisul este o metropolă uimitoare. Paris este renumit și pentru arhitectura sa spectaculoasă. In Paris și împrejurimile sale există peste 3800 de monumente istorice, precum și patru obiective înscrise în lista patrimoniului mondial Unesco. Dintre cele mai importante monumente pariziene putem aminti: Turnul Eiffel, simbol al Parisului, construit în 1889, pentru a celebra centenarul Revoluţiei franceze; Catedrala Notre-Dame, de pe Ile de la Cité, construită în secolele XII-XIV, în stil gotic timpuriu; Arc de Triomphe, monument ce comemorează victoriile Franţei și pe cei căzuţi în luptă; Palais Garnier, construit în secolul al XIX-lea, sediul Operei Garnier din Paris; Sainte-Chapelle, capelă care adăpostește un frangment din coroana de spini atribuită lui Isus Hristos; Eglise de la Madeleine, biserică romano-catolică în stil neoclasic; una dintre cele mai renumite universităţi din lume, Sorbona; Hôtel des Invalides, un complex de muzee și monumente, construite începând cu secolul al XVII-leasau Pantheonul din Paris, deopotrivă biserică și loc de veci pentru personalităţi marcante ale Franţei.


Vă recomandăm să vizitați:
Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Notre-Dame de Paris, Arcul de Triumf, Champs-Elysees, Basilica Sacre-Coeur, Palatul Versailles, Montmartre, Moulin Rouge, Disneyland, Pantheon, Podul Alexandru al III lea, Pont des Arts, Pont Neuf, Place de la Bastille, Muzeul Orsay, Gradina Luxemburg, Place de la Concorde, Centrul National de Arta si Cultura Georges Pompidou, Opera Garnier.

Hotel Campanile Paris Maine Montparnase 3*
Situat la 15 minute de mers pe jos de Turnul şi de Gara Montparnasse, acest hotel are un bar şi recepţia deschisă nonstop. Staţia de metrou Pernety se află la 350 de metri şi oferă accesul spre Champs-Elysées.
Camerele au aer condiţionat, TV prin satelit şi acces Wi-Fi gratuit. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr.
Hotelul Campanile Paris 14 - Maine Montparnasse serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. De asemenea, puteţi să savuraţi o băutură la barul hotelului.
Teatrul Gaité-Montparnasse este la doar 550 de metri de hotel, iar Grădinile Luxemburg sunt la 20 de minute de mers pe jos.

COD: CDDBLUETUI

NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopți cazare în cameră dublă/twin
- tip masă: mic dejun
- bilet de avion tur și retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană
- check in online

Servicii neincluse

- transfer aeroport (se poate oferi la cerere)
- intrari la obiective turistice
- asigurare de călătorie (recomandată - se poate oferi la cerere)
- taxa de oraș (se achită la hotel)

Transport

Bucuresti Otopeni 15.40 - Paris Charles De Gaulle 17.50
Paris Charles de Gaulle 12.00 - Bucuresti Otopeni 15.50

Preturi


Sign In