City Break de 3 nopti la MILANO - Hotel Des Etrangers 3*

Descriere oferta

Îți dorești să vizitezi Milano? Hai cu chef de ducă să te bucuri din plin de o mulțime de atracții turistice! Îți recomandăm un minunat citybreak de 4 zile / 3 nopți în Milano, un oraș încântător pe care trebuie neapărat să îl vizitezi!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile (3 nopți) cazare în cameră dublă / twin cu mic dejun inclus la Hotel Des Etrangers 3* (sau similar) având o locație bună in Milano, bilete de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!


ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

De ce să vizitezi Milano? Pentru că Milano este un oraș definit printr-o arhitectură și un design urban renascentist.
Milano este principalul oras din Italia de nord. Se afla pe campiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Locuitorii din Milano sunt cunoscuti sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.
Milano este recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerata a fi cel mai vechi shopping mall al lumii). De asemenea Milano este considerat a fi cel mai important oras din lume in privinta Operei lirice, cu faimosul sau Teatro alla Scala (Teatrul La Scala).
Milano este unul dintre centrele financiare si comerciale de prima importanta ale lumi. Orasul este sediul Bursei Italiene (it:Borsa Italiana) Piazza Affari . Milano este de asemeni renumit prin compania de automobile Alfa Romeo localizata aici, pentru productia de matase si prin faptul ca este unul dintre liderii mondiali in moda si design.


Vă recomandăm să vizitați: 
Domul din Milano, Piazza Duomo, Castello Sforzesco, Galleria Vittorio Emanuele II, Scala din Milano, Santa Maria delle Grazie, Stadionul San Siro, Tempio della Vittoria, Pinacoteca di Brera, Muzeul National de Stiinta si Tehnica Leonardo Da Vinci.


Hotel Des Etrangers 3*

Situat la 10 minute de mers pe jos de zona Via Tortona din Milano, Hotel Des Etrangers oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. În fiecare dimineaţă, oaspeţii se pot bucura de un mic dejun cu produse dulci şi sărate.
Toate camerele au televizor cu canale Sky şi baie privată. Oaspeţii beneficiază de o sticlă de apă gratuită zilnic şi au la dispoziţie ziare şi reviste online gratuite.
Hotel Des Etrangers se află la 200 de metri de o staţie de tramvai cu legături directe spre Domul din Milano. Gara Milano Porta Genova este la 20 de minute de mers pe jos.


COD: CDDCHEFTM


NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este valabila in momentul postarii pe site, este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopți cazare în cameră dublă/twin nereturnabila
- tip masă: mic dejun
- bilet de avion tur și retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană
- check in online

Servicii neincluse

- transfer aeroport (se poate oferi la cerere)
- intrari la obiective turistice
- asigurare de călătorie (recomandată - se poate oferi la cerere)
- taxa de oraș (se achită la hotel)

Transport

Transport avion Bucuresti - Milano si retur

Preturi


Sign In