City Break de 3 nopti la Istanbul - Deluxe Newport Hotel 3*

Descriere oferta

Ești cu chef de ducă și nu știi ce destinație sa alegi? Vă recomandăm un citybreak de 4 zile / 3 nopți în Istanbul, unul dintre cele mai frumoase și vizitate orașe din lume, un adevarat muzeu în aer liber, plin de palate și moschei impunatoare, cu un patrimoniu istoric și cultural imens, oraș de care cu siguranță te vei îndragosti!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile ( 3 nopți ) cazare în cameră dublă/twin cu mic dejun la Deluxe Newport Hotel 3* ( sau similar ) situat central în Istanbul și bilet de avion cu bagaj de mână, bagaj de cală și taxe de aeroport incluse!

ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

De ce să vizitezi Istanbul? Pentru că Istanbul este un oras unic si ispititor, o destinatie fascinanta! Orasul de pe doua continente, etern prins intre Orient si Occident, a fost mereu invaluit intr-o aura de mister si magie. Istanbul este una dintre cele mai mari metropole, cu o populatie de aproape 20 milioane locuitori si zeci de mii de turisti ce sosesc in fiecare zi din cele patru colturi ale lumii.
Cu un trecut fascinant ce se intinde pe milenii, trecand prin perioada Bizant si Constantinopole, orasul a fost capitala a trei imperii, loc de intalnire al religiilor si culturilor, centru comercial de prin rang. Astazi, Istanbulul este cu siguranta una dintre cele mai iubite si fermecatoare destinatii de calatorie, cu un patrimoniu istoric si cultural imens, dar si o asezare naturala fascinanta. Cei ce se avanta in explorarea frenetica a acestei metropole se indragostesc inevitabil de ritmul si sufletul sau, de amalgamul de sunete si miresme, de spiritul aprins al locuitorilor. Printre palate exuberante si moschei impunatoare, prin bazaruri si hamamuri, de-a lungul Bosforului si a Cornului de Aur, Istanbul se dezvaluie treptat calatorilor rabdatori cu sutele sale de comori si secrete.
Daca unora nu le-a ajuns o viata sa descopere aceasta destinatie, iar altii au ales sa il numeasca a doua casa, un vizitator interesat de cele mai frumoase si interesante locuri si experiente din Istanbul trebuie sa-si aloce cel putin 4 zile intregi.


Vă recomandăm să vizitați: Hagia Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Palatul Dolmabahce, Podul Galata, Turnul Galata, Hipodromul, Piatra Milion, Basilica Cisterna, Piata Taksim, Marele Bazar, Bazarul cu Mirodenii, Arcul lui Teodosius, Coloana lui Constantin, Moscheea Suleymaniye, Miniturk Parc, Acvariul din Istanbul, Turnul Fecioarei, Cornul de Aur, Croaziera pe Bosfor.


Deluxe Newport Hotel 3*

Deluxe Newport Hotel oferă WiFi gratuit şi se află în Istanbul, la 300 de metri de Coloana lui Constantin. Proprietatea este situată în districtul Fatih, la mai puţin de 1 km de Moscheea Albastră şi la 10 minute de mers pe jos de Bazilica Cisternă. Marele Bazar este la 1,3 km, iar Hagia Sophia se află la 1,6 km.
Toate camerele hotelului au birou, TV cu ecran plat şi baie privată. De asemenea, camerele au dulap.
În fiecare dimineaţă este servit un mic dejun tip bufet.
Personalul de recepţia Hotelului Deluxe Newport poate oferi informaţii despre zonă.
Bazarul de Mirodenii şi Moscheea Suleymaniye sunt la 2,8 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este în Istanbul, la 41 km, iar Deluxe Newport Hotel oferă serviciu de transfer de la/la aeroport.


COD: CDDCHEFTM


NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopti cazare în cameră dublă / twin
- tip masă: mic dejun
- bilet avion Bucuresti - Istanbul si retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană
- bagaj de cala
- check in online

Servicii neincluse

- transfer aeroport ( se poate oferi la cerere )
- intrari la obiective turistice
- asigurare de calatorie ( se poate oferi la cerere )

Transport

Tur: Bucuresti 08.35 - Istanbul 10.50
Retur: Istanbul 19.35 - Bucuresti 19.50

Preturi


Sign In