City Break de 3 nopti la FLORENTA - Hotel Delle Nazioni 3*

Descriere oferta

Îți dorești să vizitezi Florența? Hai cu chef de ducă să te relaxezi într-un oraș frumos, în care să te bucuri de istorie, tradiție, arhitectură și o mulțime de atracții turistice! Vă recomandăm un citybreak de 4 zile / 3 nopți la Florența, un oraș încântător care îți va oferi tot ceea ce îți dorești!

Prin această promoție beneficiați de 4 zile ( 3 nopți ) cazare în cameră dublă/twin cu mic dejun la Hotel Delle Nazioni 3* ( sau similar ) situat central în Florența și bilet de avion cu bagaj de mână și taxe de aeroport incluse!

ATENȚIE! OFERTA ESTE LIMITATĂ!
Pentru plecări în alte perioade decât cele menționate în ofertă vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată!

De ce să vizitezi Florența? Pentru că Florența este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, iar arta, moștenirea istorică și culturală își păstrează și astăzi impactul major in lume.
Centrul istoric al Florentei atrage anual milioane de turisti si a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial in 1982.

Orasul are de asemenea in Europa un impact major in muzica, arhitectura, educatie, bucatarie, moda, filozofie, stiinta si religie. Centrul istoric din Florenta contine numeroase piete elegante (piazza), palate renascentiste (palazzi), academii, parcuri, gradini, biserici, manastiri, muzee, galerii de arta si ateliere.
Orasul a fost de asemenea nominalizat, potrivit unui studiu din 2007, ca cea mai dorita destinatie turistica din lume.
Orasul ofera o gama larga de colectii de arta, in special cele gazduite de Palatul Pitti si de la Uffizi, (care primeste aproximativ 1,6 milioane de turisti pe an). Florenta este probabil ultimul oras conservat al Renasterii din lume si este considerat de multi ca fiind capitala italiana a artei. Acesta a fost locul de nastere sau de domiciliu a numeroase personalitati istorice marcante, cum ar fi: Dante, Boccaccio, Leonardo da Vinci, Botticelli, Niccolò Machiavelli, Brunelleschi, Michelangelo, Donatello, Galileo Galilei, Catherine de' Medici, Antonio Meucci, Guccio Gucci, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli, Florence Nightingale si Emilio Pucci.

Vă recomandăm să vizitați: Domul din Florența, Galeria Uffizi, Ponte Vecchio, Basilica Santa Croce, Palazzo Vecchio, Basilica di San Lorenzo, Grădinile Boboli, Palazzo Pitti, Piazza della Signoria, Muzeul Bargello, Biserica Orsanmichele, Mercato Nuovo, Loggia dei Lanzi, Galleria del’Academia, Piazza della Repubblica.

Hotel Delle Nazioni 3*
Hotelul Delle Nazioni este situat la 50 de metri de gara Santa Maria Novella și la 10 minute de mers pe jos de Catedrala din Florența. Personalul atent oferă un mic dejun tip bufet bogat. Accesul Wi-Fi este gratuit.
Camerele de la Delle Nazioni sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și baie privată. Apartamentele au o chicinetă.
Micul dejun include omletă, iaurt şi brânză toscană, suc de fructe şi cafea.
Staţia de autobuz situată la 200 de metri de hotel oferă legături spre Ponte Vecchio şi Galeria Uffizi. Fortezza da Basso este la 15 minute de mers pe jos.


COD: CDDCHEFTMNOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie. 
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!

Imagini unitate cazare

Servicii incluse

- 3 nopți cazare in cameră dublă/twin
- tip masă: mic dejun
- bilet de avion București - Florența și retur
- taxe de aeroport
- bagaj de mană
- check in online

Servicii neincluse

- transfer aeroport (se poate oferi la cerere)
- intrari la obiective turistice (se poate oferi la cerere)
- asigurare de călătorie (recomandată - se poate oferi la cerere)
- taxa de oraș (se achită la hotel)

Transport

București 13.00 - Florența 14.15
Florența 20.30 - București 23.30

Preturi

25.06.2021 - 28.06.2021 ( ultimele locuri ) 240 EUR
02.07.2021 - 05.07.2021 ( ultimele locuri ) 239 EUR
04.07.2021 - 07.07.2021 ( ultimele locuri ) 229 EUR

Sign In