OFERTA PROMOTIONALA

Circuit de 8 zile pe Coasta Liciei

Descriere oferta

Circuit COASTA LICIEI | 8 zile / 7 nopti cu Avion

Vă invităm într-o extraordinară excursie pe Coasta Liciei! Marea albastră, apa limpede precum cristalul și orașele pitorești îmbinate cu fascinanta cultură orientală vă vor imprima o multitudine de amintiri de neuitat!

Programul circuitului:

Ziua 1 | Bucuresti - Antalya
Zbor spre Antalya. Veti fi intampinati la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce la hotel, unde veti avea parte de o primire calduroasa si de bauturi racoritoare. Veti innopta la hotel Armas Beach 5* zona Kemer sau similar.

Ziua 2 | Myra – Biserica Sf. Nicolae
Mic-dejun. Aceasta excursie va va purta de-a lungul drumului de coasta care ofera vederi splendide asupra marii, asupra padurilor de pin si asupra varfurilor stancoase ale muntilor Taurus. In scurt timp, veti ajunge in Myra, unde veti vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atractii ale Turciei. Mormintele si sarcofagele dateaza din secolul IV i.Hr. In Myra veti vizita, de asemenea, si biserica Sfantul Nicolae, unde a fost ingropat Sfantul Nicolae. Aveti posibilitatea de a participa la excursia optionala Croaziera Orasul Scufundat. Veti innopta la Hotel Mara Palace 4* zona Fethye sau similar.

Ziua 3 | Licia
Mic-dejun. Optional, puteti participa la o croaziera ce o sa va poarte prin decorul de stuf din Dalyan şi Saklıkent (cu pranz inclus). La capatul lagunei, se afla plaja Iztuzu numita si Plaja Testoaselor, accesibila numai pe mare. Aici ne vom opri, vom inota, dupa care ne vom intoarce pe coasta. Cazare tot in zona Fethye.

Ziua 4 | Efes (Ephesus)
Mic-dejun. Continuam calatoria cu autocarul spre Kuasadasi si Efes. Vizita la atelierul de covoare şi astazi veti vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetatii este exceptionala... Antichitatea asteapta sa fie explorata de dumneavoastra: Agora (piata publica), templul Domitian, Nimphaeum (sanctuar construit in cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri, care se numara printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia si biblioteca lui Celsus. Optional – Casa Fecioarei Maria şi satul Sirince (Un sat grecesc pitoresc). Cazare la 
Faustina Hotel & Spa 4* Kusadasi sau similar.

Ziua 5 | Pamukkale - Hierapolis
Mic-dejun. Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Vizita la magazinul de textile. Terasele albe ca zapada vizibile in departare din travertin au luat nastere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Dupa vizita la Pamukkale se pleaca la ruinele magnificului oras Hieropolis, care a inflorit in perioada Imperiului Roman si care se intind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. in apropiere se afla impunatorul si somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Apoi veti avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veti innopta la Adempira Thermal & Spa 4* in Pamukkale sau similar.

Ziua 6 | Pamukkale - Zbor cu balonul cu aer cald - Laodiceia
Plimbarea cu balonul cu aer cald la Pamukkale este o modalitate excelenta de a explora Pamukkale si zonele inconjuratoare. Veti admira privelisti uluitoare, in lumina rasaritului de soare, in timp ce zburati calm peste terasele de travertin de un alb pur, la bordul balonului cu aer cald. Optional, vizita la lacul Salda, Maldivele Turciei şi oraşul antic unde este şi una dintre cele 7 biserici scrise in Biblie - Laodiceia. Cazarea este in Pamukkale.

Ziua 7 | Antalya
Dupa micul dejun, veti calatori de-a lungul peisajului pitoresc si minunat al Muntilor Taurus catre Antalya. Astazi veti vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orase de pe Riviera Turceasca. Protejat de peisajul montan magnific al muntilor Taurus, prospera aici o vegetatie bogata. Printre altele, veti vedea simbolul orasului, Yivli Minaret, minaretul canelat. Pe Kalekapisi, poarta cetatii, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificatiei. In timpul plimbarii in jurul orasului vi se ofera sansa de a face cumparaturi, in special bijuterii si articole din piele. Sfarsitul este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldiran. Veti innopta la Sensiteive Premium Resort & Spa 5* Belek sau similar.

Ziua 8 | Intoarcerea in Bucuresti
Mic-dejun. Autocarul va va conduce la aeroport, in functie de orarul de zbor pentru a va imbarca in avionul catre Bucuresti.

Conditii de plata:

La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in cazul in care turistul anuleaza rezervarea.

Diferenta se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Supliment camera single = 100 euro


Reduceri pentru copii:

Copii cu varsta 0 - 1.99 ani beneficiaza de gratuitate.

Copii cu varsta 2 - 5.99 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful pachetului de baza.

Copii cu varsta 6 - 12 ani, beneficiaza de o reducere de 25% din tariful pachetului de baza.


Observatii / Conditii de calatorie:

Numar minim de participanti 20 persoane. Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

Pentru calatorie este necesar pasaportul simplu electronic sau temporar, valabil cel putin 6 luni de la data întoarcerii în tara. Toti copiii au nevoie de pasaport.

Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta.

Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.

Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Pentru turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, agentia va face tot posibilul sa asigure partaj. Daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistul va achita suplimentul de camera single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie.

In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din ratiuni de securitate, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.


COD: CDDCHEFTM

Servicii incluse

- Zbor dus-intors Bucuresti-Antalya cu bagaj de cala si de mana
- Taxe de aeroport si combustibil
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*:
* 1 noapte regiunea Antalya - Hotel Armas Beach 5* Kemer sau similar;
* 1 noapte zona Fethiye - Mara palace Hotel 4* sau similar;
* 2 nopti zona Kusadasi/Izmir - Faustina Hotel & Spa 4* Kusadasi sau similar;
* 2 noapte Pamukkale - Adempira Thermal & Spa 4* sau similar;
* 1 noapte regiunea Antalya - Sensitive Premium Resort & Spa 5* Belek sau similar.
- Mic dejun
- Transportul la obiectivele turistice mentionate in program

Servicii neincluse

- Pachetul Premium - 7 cine bufet suedez, Excursiile la biserica sf. Nicolae, orasul antic Myra, plimbare cu barca la orasul scufundat Kekova, orasul antic Efes, Pamukkale şi Hierapolis cu ghid turistic profesional = 149 euro/pers (daca se achita la agentia din Romania) sau 189 euro/pers (daca se achita in Turcia)
- Asigurare medicala si storno (recomandata - se poate oferi la cerere)
- Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi 35 euro/pers (se achita la fata locului)
- Supliment camera single = 105 euro

Excursii optionale

- Sema (dansul dervinsilor rotitori) = 25€/pers
- Excursie Saklıkent - Dalyan cu pranz inclus = 69 €/pers
- Excursie Laodiceia - Salda cu pranz inclus = 59 €/pers
- Zbor cu balonul cu aer cald in Pamukkale = 140 - 190 euro/pers (in functie de disponibilitate si perioada)

* Preturile pot suferi modificari in functie de sezon, iar disponibilitatea este in functie de cerere. Grup minim 10 persoane.

Informatii despre transport

Transport avion charter Bucuresti - Antalya si retur

Transport cu autocarul pe toata perioada circuitului.

Preturi

14.09.2024 - 21.09.2024  429  399 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
21.09.2024 - 28.09.2024  429  399 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
28.09.2024 - 05.10.2024  409  379 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
05.10.2024 - 12.10.2024  399  369 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
12.10.2024 - 19.10.2024  369  359 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
19.10.2024 - 26.10.2024  329  339 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
26.10.2024 - 02.11.2024  369  339 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
09.11.2024 - 16.11.2024  319  289 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
16.11.2024 - 23.11.2024  309  279 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
23.11.2024 - 30.11.2024  299  269 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28
30.11.2024 - 07.12.2024  279  249 EUR
Oferta valabila pana la 2024-07-28

Sign In