OFERTA PROMOTIONALA

Circuit de 8 zile in Italia - Toscana

Descriere oferta

CIRCUIT DE 8 ZILE IN ITALIA - TOSCANA

Toscana este cu siguranta una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Europa. Peisaje pitoresti, mici orasele medievale, plantatii de maslini, domenii viticole, conace din caramida, mancare delicioasa si vin din belsug. Veti petrece opt zile de vis in acest colt de rai al Italiei, explorand multe locuri minunate de unde veti ramane cu amitiri de neuitat.


PROGRAMUL CIRCUITULUI


Ziua 1: București – Bologna/Roma

Preluare de la aeroport. Cazare la hotelul dvs. confortabil de 4 stele Alexander Hotel Palme din Chianciano Terme. Cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastră.

Ziua 2: Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore si Montalcino (inclus)

După ce serviți micul dejun, vă invităm la o excursie demnă de ținut minte! Prima dată explorați orașul din evul mediu, Montepulciano, care tronează pe un deal și care este împrejmuit de un zid. În cele din urmă veți vizita Monte Olivetto Maggiore și Montalcino.

Ziua 3: Excursie în Perugia & Assisi (Excursie opțională)

După micul dejun aveți posibilitatea să participați la o excursie opțională. Prima dată vizitați Perugia, capitala regiunii Region Umbria. Orașul cu străduțele sale întortocheate se află situat pe o colină lină cu vedere minunată asupra Apeninilor și a Lago di Trasimeno. În cele din urmă veți călători spre Assisi, locul nașterii Sfântului Francisc de Assisi fondatorul ordinului franciscan și a sfintei Chiara. Assisi este unul dintre cele mai importante orașe pentru pelerinii din toată Italia. Întoarcere la hotel.

Ziua 4: Excursie in Pienza – Bagno Vignoni – Val dÓrcia (inclus)

Mic dejun. Astăzi vă invităm la o excursie în minunata Toscana. Explorați împreună cu noi orașele Pienza (Patrimoniul Mondial UNESCO) și Bagno Vignoni. În cele din urmă vizitați valea Orcia în sudul Toscanei, unul dintre cele mai frumoase și fertile locuri din lume! Peisajul, cu o câmpie plană din care se ridica dealuri aproape de forma conica, a inspirat mulți artiști. Bucurați-vă de arhitectura impresionantă a renașterii și natura neatinsă. Întoarcere la hotel.

Ziua 5: Excursie in Pisa (Excursie opțională)

După micul dejun ne asteaptă femecatorul oraș Pisa. Turnul din Pisa este mai mult decât o simplă atracție turistică. Acest turn a devenit simbolul orașului, ducându-i faima în toată lumea datorită poziției sale și a gradului de înclinare. Prima piatră a turnului a fost asezată in 1173, Turnul din Pisa este situat in Piața Miracolelor, in spatele Catedralei din Pisa, locul central de întâlnire pentru localnici, un obiectiv important pentru oaspeții orașului și un spațiu public în care se organizează diverse evenimente, celebrari ale sarbătorilor naționale și alte manifestații culturale. Exteriorul bogat al Catedralei include marmură multicoloră, desene in mozaicuri, decorațiuni din bronz, iar mai multe parți ale acesteia amintesc arhitectura specifică Sudului Italiei și tărilor islamice. Baptiseriul Catedralei din Pisa este un exemplu extraordinar de combinație a stilurilor romanic și gotic, are o înălțime de 54.86 metri, este construit din marmură și este cel mai mare baptiseriu din Italia. Întoarcere la hotel.

Ziua 6: Siena (inclus)

După micul dejun participați la o excursie în Siena. Siena este deja cunoscută ca unul dintre cele mai frumoase orașe medievale ale Italiei, cu vechile construcții gotice din Piazza del Campo care au luat naștere între secolele 12 și 15. Din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moștenirea culturală mondială a UNESCO. Domul din Siena este unul dintre cele mai frumoase din întreaga lume, care a fost construit în stil romano-gotic. Întoarcere la hotel.

Ziua 7: Florența (Excursie opțională)

Mic dejun. Dedicăm ziua cunoașterii unuia dintre cele mai frumoase orașe ale lumii, în care de-a lungul vremii au trăit si creat mari genii ai omenirii. Parcăm lângă Florența și incepem traseul. Suntem în leagănul Renașterii, orașul lui David a lui Michelangelo și al Nașterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiană, iar literatura a prins viață odată cu marele poet Dante. Tot aici au domnit strălucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo să folosească dalta, și Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Tur pietonal Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Întoarcere la hotel.

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă

Mic-dejun la hotel. În funcție de ora de plecare, timp liber sau transfer la aeroport, întoarcerea la București.

 

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări): Hotel Alexander Hotel Palme 4* sau similar

 

Acte necesare:

Carte de identitate valabilă sau pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

 

Conditii de plată
- La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare
- Diferența se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursieiConditii de anulare
30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile înainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 44 - 0 zile înainte de plecare sau no showCOD: CDDPREM

Servicii incluse

- Zbor dus-întors București-Roma/Bologna cu bagaj de cală și de mână
- Taxe aeroport
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba română
- Cazare 7 nopți la hotel de 4*
- Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet
- Circuit cu autocar modern conform program
- Excursie Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore si Montalcino
- Excursie Pienza – Bagno Vignoni – Val dÓrcia
- Excursie Siena

Servicii neincluse

- Pachet demipensiune: 79 euro/pers
- Pachet 3 excursii optionale: 119 euro/pers
- Suprataxă pentru camera single: 199 euro/pers.
- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 20 euro/pers
- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 22 euro/pers
- Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 36 euro/pers
*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala.

Excursii optionale

- Excursie Perugia & Assisi
- Excursie Pisa
- Excursie Florenta

Transport

Zbor dus-întors București-Roma/Bologna

Preturi

27.07.2021 - 03.08.2021  555  535 EUR
22.09.2021 - 29.09.2021  555  535 EUR
29.09.2021 - 06.10.2021  545  525 EUR
06.10.2021 - 13.10.2021  535  515 EUR
13.10.2021 - 20.10.2021  505  485 EUR
25.10.2021 - 01.11.2021  555  535 EUR

Sign In