OFERTA PROMOTIONALA

Circuit de 8 zile in Cappadocia si Antalya!

Descriere oferta

O magică excursie, urmărind traseele din antichitate și minunile unice ale naturii. O călătorie la Cappadocia este o neobișnuită experiență culturală și istorică! Plecări din București!

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

ZIUA 1 | BUCURESTI - ANTALYA

Imbarcare pe aeroportul din Bucuresti spre destinatia Antalya, localitate supranumita “capitala Rivierei turcesti”. Urmeaza transferul de la aeroport, cazarea la hotel Galeri Resort 5* in Okurcalar (sau similar). Veţi petrece noaptea în Antalya, avand timp liber pentru prima seara.  

ZIUA 2 | MUZEUL MEVLANA - CAPPADOCIA 

După micul dejun la hotel ne vom indrepta spre Cappadocia prin munții Taurus. Pe drum vom vizita Muzeul Mevlana Celaleddin-i Rumi unde veți primi informații interesante despre viața dervișilor din istorie. Turul nostru va continua spre Cappadocia cu câteva pauze pe drum. Seara vom ajunge la hotelul nostru din Cappadocia, Mihran Sultan 4* (sau similar), unde vom innopta.

ZIUA 3 | CAPPADOCIA 

Dimineața devreme există un tur opțional - zborul cu balonul cu aer cald, pentru oaspeții care doresc să se bucure de minunea naturii întregii lumi din aer. Dupa micul dejun vom pleca de la hotelul nostru. Vom vizita Valea Paşabağlar şi Zelve. Mai târziu avem o pauză foto în Valea Indragostitilor. Vom vizita, de asemenea, un magazin de unde puteți cumpăra delicii turcești și câteva suveniruri din Cappadocia. Seara, există un tur opțional pentru oaspeții care doresc să se alăture spectacolului de derviși rotitori. Cazare la hotel Mihran Sultan 4* (sau similar).

ZIUA 4 | CAPPADOCIA 

Dimineața devreme există un tur opțional Cappadocia Safari cu jeep-uri. Cu acest tur vă puteți bucura de locurile ascunse din Cappadocia unde nu putem intra cu autocarul nostru. După micul dejun în hotelul nostru, vom pleca cu tot grupul pentru excursie de o zi în Cappadocia. Vom vizita mai întâi un centru de confectionare a covoarelor unde puteți vedea și cumpăra covoare originale lucrate manual. După aceea vom vizita un magazin de ceramică care este o artă realizată manual în Cappadocia de mai bine de 2000 de ani. După-amiaza avem câteva fotografii în văi și vom vizita, de asemenea, o casă peșteră în care oamenii încă locuiesc. Mai târziu ne vom întoarce la hotelul nostru. Seara, va recomandam un spectacol opțional de dans folcloric. Cazare la Hotel Mihran Sultan 4* (sau similar).

ZIUA 5 | SARATLI – ANTALYA

Dupa micul dejun vom porni catre Antalya. Pe drum vom vizita un oraș subteran care se numește Saratli și vom vizita, de asemenea, un caravanserai care a fost construit în secolul al XIII-lea de către imperiul Seldjuk. Turul nostru continuă cu câteva opriri pe drum. La sfârșitul zilei vom ajunge la hotelul nostru din Okurcalar. Cazare în Çenger Resort Hotel (5*) sau similar.

ZIUA 6 | ANTALYA

Astăzi avem un tur în Antalya. Vom vizita o bijuterie de unde puteți cumpăra produse de calitate și de colecție. Mai târziu ne vom bucura de spectacolul modei într-un mare magazin de piele. Mai târziu vom avea timp liber în centrul orașului Antalya, unde puteți vedea și portul și orașul vechi Antalya. Vom vizita și cea mai mare cascadă din Antalya. Mai târziu ne vom caza la hotelul nostru din apropiere de Boğazkent. Cazare la Sensitive Premium Hotel 5* (sau similar).

ZIUA 7 | Zİ LİBERA SAU CROAZIERA PE MANAVGAT

Astăzi vă puteți bucura de ziua liberă sau vă puteți alătura unui tur opțional pe râul Manavgat cu barca.

ZİUA 8 |ANTALYA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul Antalya pentru imbarcare in avionul catre Bucuresti.


Conditii de plata:

La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in cazul in care turistul anuleaza rezervarea.
Diferenta se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Reduceri pentru copii:

Copii cu varsta 0 - 1.99 ani beneficiaza de gratuitate.
Copii cu varsta 2 - 5.99 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful pachetului de baza.
Copii cu varsta 6 - 12 ani, beneficiaza de o reducere de 25% din tariful pachetului de baza.

Observatii / Conditii de calatorie:

Hoteluri conform programului:
Antalya - Galeri Resort 5* / Sensitive Premium Resort & Spa 5*sau similar
Cappadocia - Hotel Mihran Sultan 4* sau similar

Pentru călătorie este necesar pasaportul simplu electronic sau temporar, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in ţară. Toti copiii au nevoie de pasaport.

Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta.

Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.

Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Pentru turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, agentia va face tot posibilul sa asigure partaj. Daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistul va trebui sa achite supliment de camera single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie.

In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

In derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum intârzieri in traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc. In aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăsirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.

Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie.
Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!COD: CDDCHEFTM

Servicii incluse

- Zbor dus-întors București-Antalya
- Taxa de aeroport
- Bagaj de cală 20 kg
- Bagaj de mână
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba română
- Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*
* 1 noapte in regiunea Antalya
* 3 nopti in regiunea Cappadocia
* 3 nopti in regiunea Antalya
- Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte.
- Transportul la obiectivele turistice menționate în program

Servicii neincluse

- Pachet cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri + Valea Indragostitilor = 109 €/pers. (pentru plata la agentie in Romania) sau 140 €/pers. (pentru plata in Turcia)
- Pachet Premium - bilete intrare obiective turistice menționate în program, taxe de intrare în orașul subteran Saratlı, Valea Zelve şi Paşabağ și prânzuri în zilele 2,3,4,5,6 = 119 €/pers (plata la agentie in Romania ) sau 150 €/pers. (pentru plata in Turcia)
- Excursii optionale
- Asigurare medicală de calatorie şi storno (recomandata - se poate oferi la cerere)
- Suprataxa camera single: 105 €/pers.
- Bacsis pentru ghid/ghizi și șofer = 35 €/pers pentru întreaga săptămână

Excursii optionale

- Seara turceasca - 50 €/persoana
- Sema (dansul dervisilor rotitori) - 25 €/persoana
- Croaziera pe raul Manavgat (excursie cu barca) - Moscheea Manavgat (masa de pranz inclusa) - 45 €/persoana
- Jeep Safari - 55 €/persoana
- Zborul cu balonul in Cappadocia - aproximativ 250€ - 280 €/persoana (variaza in functie de perioada si disponibilitate)
- Göreme (Muzeul in aer liber biserici cu fresce) + By night = 50 €/pers


*Preturile pot suferi modificari in functie de sezon, iar disponibilitatea este in functie de cerere.

Informatii despre transport

Transport cu avion charter Bucuresti - Antalya si retur

Transport cu autocarul pe toata perioada circuitului.

Preturi

14.09.2024 - 21.09.2024  419  399 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
21.09.2024 - 28.09.2024  419  399 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
28.09.2024 - 05.10.2024  419  379 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
05.10.2024 - 12.10.2024  399  379 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
12.10.2024 - 19.10.2024  389  369 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
19.10.2024 - 26.10.2024  379  359 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
26.10.2024 - 02.11.2024  359  349 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
02.11.2024 - 09.11.2024  319  299 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
09.11.2024 - 16.11.2024  309  289 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
16.11.2024 - 23.11.2024  299  279 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
23.11.2024 - 30.11.2024  289  269 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31
30.11.2024 - 07.12.2024  269  249 EUR
Oferta valabila pana la 2024-08-31

Sign In