Circuit de 8 zile / 7 nopti in MALTA - istorie si culoare!

Descriere oferta

Vizitați insula MALTA, destinația însorită pe toată perioada anului!

Malta este o insula încarcata de istorie și de culoare. Veți avea ocazia sa îi descoperiți latura istorică prin vizitarea templelor, palatelor, sit-urilor preistorice și a orașelor medievale. Nuanțele de albastru specific Marii Mediterane și arhitectura de un galben de culoarea mierii creeaza o armonie specific malteză.

Vizităm Valetta, Mdina, Vittoriosa, Cospicua, Senglea, Insula Gozo.PROGRAMUL CIRCUITULUI:

ZIUA 1 Sosire Malta
Dupa ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați la hotelul Bella Vista sau similar.

ZIUA 2 Valetta
Mic dejun. În cursul acestei zile veți avea ocazia sa descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lasat o moștenire culturala remarcabila. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superba asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmura, care este compusa din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor cazuți la datorie. Veți continua plimbarea catre Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștri. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumparaturi. Dupa amiaza, veți fi preluați de catre autocar pentru a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și va veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați catre hotel. Cazare peste noapte.

ZIUA 3 Mdina
Mic dejun. Excursia va va face cunoscuta partea centrala a Maltei, dominata de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Strazile vechi, înguste, care dateaza din epoca medievala duc pâna la bastioanele impunatoare, de unde veți putea admira o magnifica panorama asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectura, incluzând palate Siculo-Norman și alte cladiri în stil baroc de o importanța istorica deosebita. Vom parasi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Gradinile Botanice San Anton situate lânga Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

ZIUA 4 Timp liber sau excursie opționala Palatul Parisio și cramele din Malta
Mic dejun. Aceasta excursie este un tur special, care combina cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatura. Interiorul sau conține fresce deosebite, lucrari din marmura, pereți cu oglinzi și picture rare. Peisajele superbe din gradini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. Dupa ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinarii din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

ZIUA 5 Timp liber sau excursie opționala cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim
Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata într-o atracție turistica pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antica a Maltei prin vizitarea HagarQim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți putea admira o priveliște panoramica asupra Marii Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunsocuta pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

ZIUA 6 Turul celor trei orașe
Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusa de Valetta, cunoscuta sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stability cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre straduțele înguste și cladirile istorice. Veți continua excursia spre Gradina Senglea, situata în vârful peninsulei și veți avea ocazia sa admirați o panorama uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apararea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

ZIUA 7 Timp liber sau excursie opționala Insula Gozo
Mic dejun. Veți fi preluați de catre autocar pentru a ajunge la ferry boat. Va veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minute veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unica a insulei Gozo. Ghidul va va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatra din lume, ce dateaza înca dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievala din Victoria. Insula Gozo este renumita pentru meștețugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbracamintea tricotata. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senina și diferita fața de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

ZIUA 8 Zbor de întoarcere București
Mic dejun. În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.


INFORMAȚII IMPORTANTE
Pentru a calatori este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii sau carte de identitate valabila. Cumparați programele opționale la momentul rezervarii, prețul poate sa difere la fața locului.
Agenția organizatoare, ghidul sau insotitorul de grup poate efectua modificari asupra programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.


COD: CDDPREM


NOTĂ:
Datorita dinamicitatii domeniului, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul.
Oferta de pret si disponibilitate este limitata si se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare. Oferta se poate personaliza si adapta oricaror cerinte/exigente individuale, la cererea turistului, cu recalcularea preturilor si schimbarea datelor de calatorie.
Pentru disponibilitate si tarife in timp real, puteti verifica pe e-mail sau telefon!


Servicii incluse

- Bilet de avion dus-intors
- Taxe de aeroport
- Bagaj de cala de 32 kg
- Bagaj de mana de 10 kg
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Asistenta ghid turistic vorbitor de limba romana
- Cazare 7 nopti la hotel de 3*
- Mic dejun tip bufet
- Circuit conform programului

Servicii neincluse

- Pachet excursii optionale (zilele 4, 5 si 7): 139 euro/persoana (opțional)
- Asigurare medicala si de bagaje: 10 euro/persoana (recomandată - se poate oferi la cerere)
- Supliment single: 149 euro/persoana
- Taxa mediu Malta: 0,5 euro/persoana/noapte (se achita la fata locului)

Excursii optionale

- Pachet 6 cine hotel+cina malteza: 99 euro/persoana
- Pachet excursii optionale (zilele 4, 5 si 7): 139 euro/persoana
- Supliment single: 149 euro/persoana

Transport

Transport cu avionul Bucuresti - Malta si retur
ORAR DE ZBOR INFORMATIV:
Otopeni – Frankfurt 13:50-15:20 Frankfurt-Malta 20:40-23:10
Malta-Frankfurt 06:10-08:50 Frankfurt-Otopeni 14:20-17:240

Preturi

15.09.2022 - 22.09.2022 789 EUR
13.10.2022 - 20.10.2022 689 EUR
20.10.2022 - 27.10.2022 719 EUR
10.11.2022 - 17.11.2022 689 EUR
17.11.2022 - 24.11.2022 639 EUR
01.12.2022 - 08.12.2022 589 EUR

Sign In