Circuit de 4 zile in Bucovina

Descriere oferta

Traseu : Pitesti - Targoviste – Buzau - Focsani - Bacau – Roman – Gura Humorului–Margina – Putna – Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Piatra Neamt – Cheile Bicazului – Lacul Rosu – Brasov - Pitesti.


Obiective : Casa Memoriala “Ion Creanga “, Salina Cacica, Muzeul de ceramica neagra – Marginea, Manastirea Putna , Manastirea Sihastria Putnei, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet , Manastirea Humor, Muzeul lemnului Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei – Satul muzeu Ciocanestti, Manstirea Secu, Manastrea Sihastria, Cheile Bicazului – Lacul Rosu.

Seara festiva bucovineana cu cina si muzica live “ Hora in Bucovina “


Ziua 1.

Vizita Casa Memoriala Ion Creanga - Humulesti

Cazare cu cina la pensiune 3 * in Gura Humorului

Ziua 2.

Mic dejun, Vizita Salina Cacica, Muzeul de ceramica neagra Marginea, Manastirea Putna, Manastirea Sihastria Putnei, Manastirile pictate

Cazare cu cina festiva si muzica live la pensiune 3* in Gura Humorului

Ziua 3.

Mic dejun , Muzeul lemnului Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Satul Muzeu Ciocanesti, Cazare cu cina la pensiune 3* in Gura Humorului

Ziua 4.

Mic dejun , Manastirea Secu, manastirea Sihastria, Cheile Biczului, Lacul Rosu.


Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane.

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea inscrierii.


Conditii de plata:
400 lei/pers. din pretul pachetului de calatorie la inscriere.

Diferenta la 30 de zile inainte de plecare.

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.


NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (35 pentru autocar si 20 persoane pentru microbuz) agentia isi rezerva dreptul de  a anula excursia cu maxim 7 zile inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea  inscrierii la un alt program similar. Agentia isi  rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

IMPORTANT!!
Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate acoperi pierderille financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si control a starii de sanatate, formalitati vamale ).

Documentele necesare calatoriei: carte de identitate.

Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii. 

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi: razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu  acte doveditoarre, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia. cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii.

In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi:- camera alaturata cu anumita persoana - camera la un anumit etaj; - camera cu balcon; -meniu special, acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.

Servicii incluse

- transport autocar clasificat
- 3 nopti cazare cu demipensiune la pensiune 3* in Gura Humorului
- reprezentant agentie
- seara traditionala cu cina festiva muzica live “Hora in Bucovina “

Servicii neincluse

- Intrarea la obiectivele turistice. Preturile la obiectivele turistice sunt informative. Ele se pot schimba in functie de fluctuatia preturilor
- Salina Cacica – 13 lei – grup
- Parcul tematic Ion Creanga aprox 5 lei
- Muzeul Arta Lemnului – 15 lei
- Muzeu Ciocanesti 8 lei
- masa de pranz
- alte cheltuieli personale.

Informatii despre transport

Transport autocar Pitesti - Targoviste – Buzau - Focsani - Bacau – Roman – Gura Humorului–Margina – Putna – Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Piatra Neamt – Cheile Bicazului – Lacul Rosu – Brasov - Pitesti.

Preturi

01.06.2023 - 04.06.2023 1360 RON

Sign In